'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Громадські слухання КП Чоколівське  (Прочитано 64431 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

AlleyCat

  • Досвідчений дописувач
  • ***
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 224
    • Перегляд профілю
Re: Громадські слухання КП Чоколівське
« Reply #45 : 13 Червня 2010, 20:29:42 »

Шановний AlleyCat, Ви не зрозуміли! Хитоумний Данілов дав оголошення про слухання на одну дату і час для десятка будинків. З`ясувалось це тільки при реєстрації. Ні про якого одного представника мова не могла йти взагалі. Діяли по ситуації. І багато зусиль пішло просто на те, щоб мешканці визнали слухання такими, що не відбулись, а потім, хто хотів - діставав КП своїми конкретними проблемами.

Ну у нас была аналогичная ситуация. Мы тоже признали их недействительными.
Записаний

gro-za

  • Засновник
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 2230
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
Re: Громадські слухання КП Чоколівське
« Reply #46 : 13 Червня 2010, 20:47:38 »

Шановний AlleyCat, Ви не зрозуміли! Хитоумний Данілов дав оголошення про слухання на одну дату і час для десятка будинків. З`ясувалось це тільки при реєстрації. Ні про якого одного представника мова не могла йти взагалі. Діяли по ситуації. І багато зусиль пішло просто на те, щоб мешканці визнали слухання такими, що не відбулись, а потім, хто хотів - діставав КП своїми конкретними проблемами.

Ну у нас была аналогичная ситуация. Мы тоже признали их недействительными.
А тепер прослідкуйте, щоб районна влада не поступила навпаки. І нічого не сфальшувала. Це їм не вперше.
Записаний

ВАВАНчик

  • Гість
Re: Громадські слухання КП Чоколівське
« Reply #47 : 13 Червня 2010, 23:43:49 »

Пошукаю за Вас. Однак, зверніть увагу, що надавати подібні докази у адміністративних справах є обов'язком суб'єкта владних повноважень, якщо він заперечує проти позову.
Это цивильна справа....
Но я уже нашел :) ... Правда совершенно случайно (искал совсем другое :) ) смотрим ТУТ
Записаний

Тетяна Academia

  • Правонаступник
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 3178
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю
Re: Громадські слухання КП Чоколівське
« Reply #48 : 29 Червня 2010, 20:48:40 »

Повідомляю, що сьогодні в Солом`янській РДА зареєстрована моя "Заява стосовно громадських слухань з питання про тарифи на ЖКП". До заяви додане "кіно" з п`яти серій, записане в КП "Чоколівське" під час профанації громадських слухань 31.05.2010 року.
Інформація продубльована на форумі сайту http://gro-za.io.ua/ в дописі "Тетяна Academia 2010-06-29 09:32:54"
Цитувати
Солом’янська районна у м. Києві державна адміністрація
Голові райдержадміністрації Сидорову Івану Петровичу
Заступнику голови райдержадміністрації з питань
житлово-комунального господарства
Ярцеву Владиславу Миколайовичу

Кікоть Тетяна Іванівна
адреса, телефон
29. 06.2010 року

Заява стосовно громадських слухань з питання про тарифи на ЖКП

Шановні керівники Солом’янської районної у м. Києві державної адміністрації!

Повідомляю, що 27.05.2010 року на дверях під’їздів будинку № 19 по вул. Ушинського були розклеєні оголошення без дати і без підпису про проведення УЖКГ Солом’янської районної у м. Києві державної адміністрації 31.05.2010 року о 16:00 громадських слухань в приміщенні КП «Чоколівське» (Додаток 1). В поштові скриньки мешканцям 27.05.2010 року були вкинуті анонімні, ніким не підписані повідомлення без дати про проведення громадських слухань (Додаток 2). Предмет обговорення – тариф на ніким не затверджений перелік послуг, які надаються КП «Чоколівське», був розміщений на дверях під’їздів будинку № 19 по вул. Ушинського 27.05.2010 року (Додаток 3).

31 травня 2010 р. працівниками КП «Чоколівське» Солом’янської районної у м. Києві ради у актовій залі підприємства були зібрані мешканці будинків № 17 по вул. Ушинського, № 19 по вул. Ушинського, № 30 по вул. Ушинського, № 4 по вул. Мішина, № 17 по вул. Мішина, № 57-А по вул. Донецькій, № 58 по проспекту Повітрофлотському і проведені збори, які керівником КП «Чоколівське» названі «Громадськими слуханнями».

Я була присутньою на цих зборах, була обрана секретарем зборів, мешканець будинку
№ 17 по вул. Мішина був обраний головуючим. Учасники зборів одноголосно заперечували проти визнання громадських слухань такими, що відбулися. Під час зборів директор КП “Чоколівське” Данілов В.В. без надання жодного доказу на підтвердження наявності у нього повноважень, назвав себе представником Солом’янської районної у м. Києві державної адміністрації. На зборах не був присутнім представник УЖКГ Солом’янської районної у м. Києві державної адміністрації – організатора проведення громадських слухань, хоч у доданій до цього звернення копії протоколу міститься його підпис. Насправді його викликали співробітники КП «Чоколівське» по телефону, і він з’явився вже після закінчення зборів.

Мешканці будинків, які зареєструвались 31.05.2010 року в КП «Чоколівське» для участі в громадських слуханнях, вирішили:
1. Обрати головуючим мешканця квартири 58 в будинку № 17 по вулиці Мішина
Супруна О.О., секретарем - мешканця квартири 125 в будинку № 19 по вулиці Ушинського Кікоть Т.І.
2. Визнати такими, що не відбулись, організовані УЖКГ Солом’янської районної у
м. Києві державної адміністрації 31.05.2010 року на 16:00 в приміщенні КП «Чоколівське» громадські слухання по встановленню тарифів на ЖКП для мешканців будинків цього мікрорайону в зв’язку з відсутністю організатора слухань і, як наслідок, невиконанням вимог розд.2.9.2. – 2.9.6. Розпорядження КМДА № 187 від 29.03.2010 року.
3. Визнати запропоновані КП «Чоколівське» тарифи невідповідними вимогам Закону України “Про житлово-комунальні послуги” та Постанови КМУ № 529.
4. Не погодитись з запропонованим КП «Чоколівське» порядком розрахунку і затвердження тарифу на ЖКП.
5. Зобов’язати виконавця послуг підготувати розрахунок тарифу у відповідності до вимог Постанови КМУ № 529 з забезпеченням прозорості його формування по кожній складовій.
6. Зобов’язати організатора громадських слухань призначити нові дату та час проведення громадських слухань окремо по кожному будинку.

Протокол зборів мешканців будинків 31.05.2010 року в приміщенні КП «Чоколівське» з їх власноручними підписами додається (Додаток 5).

Ігноруючи думку учасників зборів, посадовими особами КП «Чоколівське» був оформлений та оприлюднений фіктивний протокол громадських слухань, які начебто відбулись, щодо тарифів на послуги з утримання будинку, споруд та при будинкової території за адресою: м. Київ, вул. Ушинського, 19 (Додаток 6).

Прошу звернути увагу на те, що КП «Чоколівське» безпідставно назване «Виконавцем послуг», хоч насправді це підприємство не є балансоутримувачем будинку, не є управителем і не визначене у встановленому порядку виконавцем послуг з утримання будинку для мешканців. Згідно з протоколом засідання конкурсної комісії від 28 березня 2008 р. КП «Чоколівське» визнане переможцем конкурсу по закупівлі послуг іншим КП, а саме КП «Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду» Солом’янської районної у м. Києві ради – замовником. КП «Чоклдівське» не має договірних відносин у сфері надання послуг з утримання будинків, споруд і прибудинкових територій безпосередньо з мешканцями, не укладає з ними Типові договори, затверджені постановою КМ України від 20.05.2009 р. № 529, не приймало участі у формуванні тарифів іншим підприємством – КП «ГІОЦ» КМДА, а тому не може бути компетентною організацією по проведенню громадських слухань.

У протоколі, який оприлюднений на дверях під’їздів будинку № 19 по вул. Ушинського, міститься неправдива інформація про кількість споживачів, зареєстрованих в будинку (140), інформація про головуючого В. Данілова та секретаря зборів І. Лемешак з їх підписами. Насправді під час зборів головуючим і секретарем були обрані інші особи.

До протоколу не додані:
- вручений директору КП «Чоколівське» і озвучений мною перелік запитань до УЖКГ Солом’янської районної державної адміністрації м. Києва – організатора громадських слухань стосовно встановлення тарифів на ЖКП для мешканців будинку № 19 по вулиці Ушинського в місті Києві (Додаток 4);
- протокол, складений мешканцями, що зареєструвалися 31.05.2010 року для проведення о 16:00 громадських слухань в приміщенні КП «Чоколівське».

Зазначені факти підтверджуються відеоматеріалами (Додаток 7). Додається 5 відеофайлів формату 3gp (01 – початок запису о 16:28, 02 – початок запису о 16:43, 03 – початок запису о 17:01, 04 – початок запису о 17:08, 05 – початок запису о 17:23). Один з зазначених відеофрагментів викладений на сайті «Громадського правоЗАхисника» за адресою http://gro-za.io.ua/video17818

Тема обговорювалася у Форумі – http://gro-za.org/forum/index.php?topic=4869.0

На підставі викладеного вище прошу Вас:
- погодитися з думкою учасників зборів, не визнавати громадські слухання від 31 травня 2010 р. такими, що відбулися;
- не затверджувати складений працівниками КП «Чоколівське» протокол;
- зобов’язати УЖКГ Солом’янської РДА м. Києва – організатора громадських слухань призначити нову дату проведення громадських слухань окремо для мешканців будинку №19 по вулиці Ушинського та забезпечити підготовку до їх проведення у відповідності до вимог Закону України «Про житлово-комунальні послуги» та Постанови КМУ № 529.

Додатки:
1. Копія оголошення про проведення громадських слухань без дати і без підпису, розміщеного КП «Чоколівське» на дверях 4 під`їзду будинку № 19 по вулиці Ушинського 27.05.2010 року.
2. Копія повідомлення мешканцям без дати і без підпису, отриманого мною в поштовій скринці 27.05.2010 року.
3. Копія переліку послуг, ніким не затвердженого, які надаються КП «Чоколівське», розміщеного на дверях 4 під`їзду будинку № 19 по вулиці Ушинського 27.05.2010 року.
4. Перелік запитань до УЖКГ Солом’янської Районної державної адміністрації м. Києва – організатора громадських слухань стосовно встановлення тарифів на ЖКП для мешканців будинку № 19 по вулиці Ушинського в місті Києві.
5. Копія протоколу громадських слухань, які визнані такими, що не відбулись, складеного мешканцями 31.05.2010 року, з заявами мешканців та їх власноручними підписами.
6. Копія протоколу громадських слухань, який не відповідає фактичному перебігу подій на зборах 31.05.2010 року, розміщеного КП «Чоколівське» на дверях 4 під`їзду будинку
№ 19 по вулиці Ушинського.
7. Компакт-диск з відеоматеріалами (5 відеофрагментів), які висвітлюють фактичний перебіг подій на зборах в КП «Чоколівське» 31.05.2010 року.

Заявник Кікоть Т.І.
Записаний

Тетяна Academia

  • Правонаступник
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 3178
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю
Re: Громадські слухання КП Чоколівське
« Reply #49 : 22 Липня 2010, 17:29:25 »

Сьогодні отримана відповідь заступника СРДА В.Ярцева на моє звернення. Фундаментальний опус на 5 аркушах.
З найбільш яскравих перлів:
"...організатор громадських слухань призначає секретаря та головуючого..."
"... інформуємо, що громадські слухання... визнані такими, що відбулись..."

Скан-копія повного тексту відповіді буде трошки пізніше.

Наскільки я розумію, матеріали для адмінпозову до СРДА про скасування рішення, що громадські слухання відбулись, зібраний. Тепер можна готувати позов.
Як я бачу, можливий колективний позов до СРДА по різним будинкам та різним КП району.

З позитиву - в СРДА почали визнавати, що "таки да", деякі послуги не надавались, роботи не виконувались. І припинили тулити безпідставне звинувачення про "борг". Бо всі попередні відповіді були наступного змісту: "КП Чоколівське всі послуги надає на відмінно, а у вас борг".

Записаний

Юрій Васильович

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 9850
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю
Re: Громадські слухання КП Чоколівське
« Reply #50 : 22 Липня 2010, 19:54:34 »

Цитувати
З позитиву - в СРДА почали визнавати, що "таки да", деякі послуги не надавались, роботи не виконувались. І припинили тулити безпідставне звинувачення про "борг".
Це тимчасово, зараз для них головне протягнути тариф. Потім вони повернуться до своїх формулювань, ще й уточнять, що ті послуги які вимушено не надалися, не надалися саме через наявність боргу.
Записаний

gro-za

  • Засновник
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 2230
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
Re: Громадські слухання КП Чоколівське
« Reply #51 : 23 Липня 2010, 09:32:20 »

Наскільки я розумію, матеріали для адмінпозову до СРДА про скасування рішення, що громадські слухання відбулись, зібраний. Тепер можна готувати позов.
Як я бачу, можливий колективний позов до СРДА по різним будинкам та різним КП району.
З невеликим уточненням. Деякі судді Солом'янського райсуду м. Києва відмовляють у відкритті провадження при наявності у позовній заяві більш, ніж одного позивача. Наприклад, Трубніков А.В. відмовив свого часу у справі про магазин "Ветеран". Ця справа  досі не розглянута в Апеляційному суді (КААС).Оскаржувати таку відмову - собі дорожче, бо тоді провадження у справі може відкритися у дуже далекому майбутньому. Нам довелося обмежитися одним позивачем із списку (в порядку усунення недоліків). Тому краще уникнути подібних перепон, а зацікавлених осіб включити у якості третіх безпосередньо при оформленні адміністративного позову.
« Останнє редагування: 23 Липня 2010, 09:35:56 від gro-za »
Записаний

gro-za

  • Засновник
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 2230
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
Re: Громадські слухання КП Чоколівське
« Reply #52 : 23 Липня 2010, 09:38:25 »

Цитувати
З позитиву - в СРДА почали визнавати, що "таки да", деякі послуги не надавались, роботи не виконувались. І припинили тулити безпідставне звинувачення про "борг".
Це тимчасово, зараз для них головне протягнути тариф. Потім вони повернуться до своїх формулювань, ще й уточнять, що ті послуги які вимушено не надалися, не надалися саме через наявність боргу.
Так воно й буде. Або звинуватять у неподанні Актів-претензій, буцім-то споживали, було все як слід, а тепер хочете довести, що було погано?
Записаний

AlleyCat

  • Досвідчений дописувач
  • ***
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 224
    • Перегляд профілю
Re: Громадські слухання КП Чоколівське
« Reply #53 : 23 Липня 2010, 12:53:27 »

Наскільки я розумію, матеріали для адмінпозову до СРДА про скасування рішення, що громадські слухання відбулись, зібраний. Тепер можна готувати позов.

Эх, все равно это бег по кругу - признаем через суд что слушания не прошли, они новые - слушанья и так по циклу.
Выход один - ОСББ.
Записаний

gro-za

  • Засновник
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 2230
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
Re: Громадські слухання КП Чоколівське
« Reply #54 : 23 Липня 2010, 14:31:58 »

Наскільки я розумію, матеріали для адмінпозову до СРДА про скасування рішення, що громадські слухання відбулись, зібраний. Тепер можна готувати позов.

Эх, все равно это бег по кругу - признаем через суд что слушания не прошли, они новые - слушанья и так по циклу.
Выход один - ОСББ.
ОСББ - не вихід, а безвихідь, як колись були запроваджені колгоспи на селі. ОСББ, за рідкісними винятками, негайно стануть збитковими, як тільки почнуть діяти. На них повісять усі претензії Київенерго та Київводоканалу. Вивчайте матеріальну частину - судові справи, судові рішення, і не агітуйте за дурниці, якщо глибоко не розібралися у цій заплутаній проблемі.
Вимушений Вас попередити за неадекватну поведінку. Наслідки - у Реєстраційній угоді.
Записаний
 


Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email