Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
Підкажіть, будь ласка, номери цих справ. Я хотіла би ознайомитися з мотивуванням суду при винесенні рішень з цього питання в частині ціни договору.
Цитата: dar від 19 Червня 2010, 17:02:22Підкажіть, будь ласка, номери цих справ. Я хотіла би ознайомитися з мотивуванням суду при винесенні рішень з цього питання в частині ціни договору.На сколько мне известно: ни одного дела в котором суд решил вносить 0й тариф в договор НЕТ.Поэтому и не найдете вы мотивирование. А там где "мирова угода" вам врядли это чем то поможет.Но если всеже найдете, выложите плиз ссылочку!И еще: ознакомтесь с моим виденьем этой проблемы, не смотря на то , что В.И. очень критикует его, но не дает ни каких ценных идей про то как поступить (ссылка)
В проекті договору про утримання будинків поставила 0 грн. 00 коп., в проекті договору про опалення, ХВП, ГВП проставила прочерки. В супровідних листах аргументувала, чому саме так.
Люди добрі, читаю Ваші коментарії і дуже дивуюся. Ви живете не взабитому селі де нічого взагалі не має, а у багатоповерховому будинку і невже ви вважаєте, що за послуги по вивезенню сміття, обслуговуванню ліфтів, освітлення сходових клітин , роботу двірника, сантехніка, електрика ( можлива вона не зовсім якісна), нічого не потрібно платити. Якщо такий мати підхід , купуйте власний будинок і будете особистим господарем і тоді ви зрозумієте наскільки все буде дорожче . Ви подивіться хто працює в жеках, люди майже пенсійного віку, пройде ще якийсь часі і вибачте мені за слово, але лайно яке потече у вас у квартирі чи в підвалі нікому буде прибирати. Молодь київська на такі копійки не йде працювати, приїжжі б і працювали так немає доступного житла. А про воду і тепло зовсім інша тема.
До речі, а Вам відомо, кому платять мешканці? Спитайте у пересічного - не відповість.
Стосовно води і тепла це інша тема, я мала на увазі тільки обслуговування будинку. Наш ЖБК на самообслуговунні і це дуже важко самому тягнути таку відповідальність, але я знаю що треба робити у будинку, якому вже більше 30-ти років і пояснюю це мешканцям, оскільки позиція нашого мера до ЖБК і ОСББ які не мають ні оренди, ні дитячого майданчика та багато ін. щоб можна було зменшити кошти на утримання одна Будинок ваша власність от і виживайте як хто зможе. Але не всі це розуміють особливо пенсіонери яка більшість і постійно тикаютиь пальцями до жеку, бо там трохи менше нарахування на утримання і якщо ще почують , що можна написати нульові показники тоді це повний кінець існуванню ЖБК. Я підтримую позицію, що треба боротися за те що платиш, але повірте , що не завжди керівник жеку може забезпечити ВАс кваліфікованим робітником так, як його не має, люди не йдуть на такі зарплати. На сьогоднішній день в наших тарифах закладено 70% на капітальний ремонт в будинку, бо будинок не молодіє , а старіє, і враховуючи якість будівництва 70-х років це вже відчувається. Моя пропозиція до всіх поки що комунальних будинків, створити ініціативну групу з мешканців яким не байдужий стан не тільки своєї квартири , а і будинку в цілому і тоді я думаю зовсім по іншому будуть вирішуватьсч всі питання обслуговуючою організацією.
На мою думку, Ви знаходитесь поки-що в полоні ілюзій. Ніякий ЖБК і ніяке ОСББ свої фінансові проблеми при нинішньому стані законодавства вирішити не зможе. Закономірний фінал їх діяльності - банкрутство.