'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Солом. р/с, суддя Зінченко. Спір з КП Дирекція. Борг за ЖКП + зустр. позов  (Прочитано 62703 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Юрій Васильович

• Супермодератор
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

Цитувати
Интересный прецедент. Ждем продолжения. А ведь судья могла и судебный приказ выдать! Ведь в суд подавать они могут и без договора согласно 24 статье Закона о ЖКУ:

Щоб суддя видала судовий наказ, потрібно було позивачу подавати заяву про видачу судового наказу а не позов.
а про 24 сттаттю Вам вже ВАВАНчик писав: http://gro-za.org/forum/index.php?topic=5374.msg17288.html#msg17288
Записаний

Олександр

• *
    • Перегляд профілю

Цитувати
Интересный прецедент. Ждем продолжения. А ведь судья могла и судебный приказ выдать! Ведь в суд подавать они могут и без договора согласно 24 статье Закона о ЖКУ:

Щоб суддя видала судовий наказ, потрібно було позивачу подавати заяву про видачу судового наказу а не позов.
а про 24 сттаттю Вам вже ВАВАНчик писав: http://gro-za.org/forum/index.php?topic=5374.msg17288.html#msg17288
Зрозуміло, що це з подачі позивача робиться.
Про 24 статтю - нічого не зрозумів...

Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

Цитувати
ВАВАНчик
Активний Дописувач

Re: Лист від КП УЖГ зі змістом заяви про видачу судового наказу
« Reply #22 : Сьогодні в 09:29:13 »
Цитувати
САША: смотрите закон В КОМПЛЕКСЕ!
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю

Пані  klim (якщо не помиляюсь, Ольго Михайлівно)! Повідомте, будь ласка, в якому стані ваше судове рішення.Чи подана ап. скарга Дирекцією? Опублікуйте, будь ласка, повний текст рішення.
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

От, Т.И., опередила :)
Как раз хотел попросить про полный текст решения :)
« Останнє редагування: 22 Грудня 2010, 10:36:18 від ВАВАНчик »
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

От, Т.И., опередала :)
Володимире Юрійовичу, будьте так ласкаві, хоч інколи - читайте, що написали! Що я "опередала" - чесно не знаю. :) :)
Записаний

Beholder

• *
    • Перегляд профілю
    • Email
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю
Записаний

klim

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Пані  klim (якщо не помиляюсь, Ольго Михайлівно)! Повідомте, будь ласка, в якому стані ваше судове рішення.Чи подана ап. скарга Дирекцією? Опублікуйте, будь ласка, повний текст рішення.

Шановна пані Тетяна,  КП Дирекція не подавала ап. скаргу_це мені підтвердили в канцеляріі суду. Судове рішення набрало законноі сили.
Суд відмовив КП Дирекціі в стягнені з нас боргу в сумі 5200 грн, але цей борг залишився.В мене   питання: чи можу я требувати у ВСП Индустріальне  скасування боргу на підставі рішення суду? З нового року уряд обіцяе стягувати пеню з боржників.Як бити в нашому випадку?
Записаний

klim

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

точніше   Як бути в нашому випадку?
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

klim, прочите соседнюю ветку (про пеню), там много интересного!
НА счет долга: не обращайте на него внимание, ви вообще не платите по платежкам КП ГИОЦ!
Не понятна суть 2го вашего вопроса
Цитувати
точніше   Як бути в нашому випадку?
!
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

И будьте добры: выложите по возможности больше материаллов Вашего дела (их иск, Ваш иск и т.п.)
« Останнє редагування: 22 Грудня 2010, 17:34:42 від ВАВАНчик »
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

Цей ресурс допомагає громадянину захиститись від свавілля комунальників, відбитися від "стягнення боргу" в судовому порядку, створити своє правове поле.

Ви самі вирішуєте, яку мету збираєтесь досягти. Про типовий алгоритм самозахисту з використанням зібраних тут матеріалів написано тут (http://gro-za.org/forum/index.php?topic=5386.msg17356.html#msg17356).
Я цей шлях ще не пройшла. Рекомендувати комусь щось важко. "Каждый выбирает по себе".
Записаний

Валентина

• Активний Дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

klim, цікаво дізнатись: Будете Ви подавати позов до ВСП про перерахунок ( Хоча здається ВСП не є юридичною особою, а структурний підрозділ КП "Дирекція ..."? Може я чогось не розмію, або суддя намудрила? Чи подали ви апеляцію щодо зобов язання укласти договори?

« Останнє редагування: 23 Грудня 2010, 10:28:58 від Валентина »
Записаний

klim

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Что касается позова про перерахунок-подавать не буду,устала от судов,да и не вижу смысла. У нас долг на сегодняшний день около 5 тыс грн. Бухгалтерия ВСП перерасчет делает очень хитро-они делают перерасчет 25% от суммы за отопление и  только за месяцы отопительного сезона(октябрь-апрель), за летние месяцы они перерасчет не делают.
Можно конечно еще посражаться за перерасчет за прыбудинкову территорию-но на эту нужно время и  нервы...
 ВСП действительно не есть юр.особой, но есть трехсторонний договор между КП Дирекция, КП Индустриальне и ВСП Индустриальне, так вот согласно этому договору все  финансовые вопросы в том числе начисления платежей и перерасчеты делает исключительно ВСП .Этот договор позывач предоставил в суд и видимо на основании этого договора судья принял решение отказать нам во встречном иске.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email