Сьогодні отримав листи з СУ ГУ МВС України у м Києві від слідчого. 1) Копії постанови не надав, оскільки я не потерпілий. А потерпілим не визнає, оскільки у заяві відсутнє обгрунтування завдання мені шкоди. Мається на увазі заява про видачу постанови, що я відправив у липні ц. р. Слідчий також підтвердив, що справа "фактова". 2) Заява про інші злочини КМДА, КП ГІОЦ і КП "Липкижитлосервіс" (за ст. ст. 182, 189, 256, 355, 361-1 КК) перенаправлена до УДСБЕЗ ГУ МВС України у м. Києві для прийняття рішення в порядку ст. 97 КПК.
Також вчора відправив скаргу голові Дніпровського р/с м. Києва з приводу відсутності будь-якої відповіді щодо скарг на постанови Дніпровського РУГУ МВС у м. Києві про відмову в порушенні к/с і ненадання відповіді на інформац. запит. Крім того, тиждень тому відправив повідомлення про злочини прокурорів і цих же самих установ до ГПУ. Далі буде оскарження дій чи бездільності до суду. Отже, продовжую розробляти власний фронт дій проти КП ГІОЦ: за своїми повідомленнями про злочини, що подані весною ц. р.