'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: КОЛЕКТОРИ - ноу-Хау в Печерському районі Києва від КП УЖГ "Печерськжитло"  (Прочитано 48072 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

genna1950

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 298
    • Перегляд профілю

gro-za   2011-12-17 18:20:24   1 дн назад
    Знайшлася ця колекторська компанія, світиться в Інтернеті -
Контакти: пр-т Л. Курбаса, 2б, тел. 393-78-50
На сайті http:collectionservice.com.ua рекламує свою діяльність по стягненню безспірних боргів. То для чого потрібна така компанія, якщо безспірні борги стягує ВДВС за виконавчими документами, причому ВДВС діє відповідно до ЗУ "Про виконавче провадження", а колектори - лише по довіреності стягувача, тобто може мати представницькі функції, до яких погрози з переслідуваням "боржника" не відносяться.
Характерний логотип у цього ТОВ: зображення ворони з величезним клювом, придатним для збирання покидьків на смітниках. А над головою ворони - найменування ТОВ "КК "Служба стягнення заборгованості" зазначенням імені та прізвища директора" Сергій Лось. От тільки ідент. коду немає.
6    gro-za   2011-12-17 18:30:47   1 дн назад
    Логотип з клювом ворони та реквізитами ТОВ разом з директором Лосем тут:
collectionservice.com.ua/images/222.jpg
7    gro-za   2011-12-17 19:24:52   1 дн назад
    Необхідні реквізити цієї колекторської компанії можна отримати, замовивши у державного реєстратора Печерського району "Витяг з ЄДРПОУ". Послуга платна, проте сума держмита невелика - всього 60 грн. Слід подати заяву з долученням оригіналу квитанції про сплату держмита. Банківські реквізити надасть державний реєстратор.
Записаний

genna1950

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 298
    • Перегляд профілю

    gro-za   2011-12-17 19:52:20   23 час назад
    В Інтернеті немало повідомлень на тему діяльності так званого ТОВ "КК ...". Ось деякі з них:

www.top.lg.ua/forums/?mode=showquestion&questionid=170629
====================ЦИТАТА===============================
Re: За что мы платим квартплату?

я не знаю за что надо платить этим .... абсолютно ничего не делающим жилконторам, но при наличии долга они не спят.
недавно родственники, живущие на восточных кварталах, мне показали интересное письмо.
называется замечательно ДОСУДЕБНОЕ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ от ТОВ "КК"Служба стягнення заборгованості" (м.Київ, пр-т. Л.Курбаса, 2Б, тел. 044-3937852 ).
написано, что задолженность перед ГКП "Благоустройство" Жовтневого района составляет ... грн.
дальше куча угроз со ссылками на кучу коммунальных законов.
указаны реквизиты для оплаты, которые не соответствуют реквизитам самого ГКП "Благоустройство".

подписано - представитель ГКП "Благоустройство" по доверенности - ООО КК "Служба взыскания задолженности".


Если есть Юристы среди участников форума - что скажете?
====================КІНЕЦЬ ЦИТАТИ=============================

ЗГІДНО ст.ст.182, 355, 365 Кримінального кодексу України ПОТРІБНО З ЗАЯВОЮ про СКОЄНИЙ ЗЛОЧИН ЗВЕРТАТИСЯ до Прокуратути м.Києва (особисто) з підтвердженням доказів, які Вам відомі та до МВС у м.Києва.
А якщо Ви будете сидіти та чекати - то вони Вас ЗАКЛЮЮТЬ!

====================ЦИТАТА===============================
16.08.2011 13:51
Тема.За что мы платим кварт плату.
—————
Квартплату вы платите - за то - что ума у вас нет.
А без лоха и жизнь плоха.
Если есть с кого качать - почему не качать?
Быдло то - есть - быдло то всегда будет.
И будет платить!
___________________
CD тихо! не DVD меня !!!!
====================КІНЕЦЬ ЦИТАТИ=============================
16.08.2011 13:51
« Останнє редагування: 19 Грудня 2011, 08:43:49 від genna1950 »
Записаний

genna1950

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 298
    • Перегляд профілю

5    Захаркоберкут   2011-12-17 21:31:16   21 час назад
    Боржнику фізичній особі.
ТОВ «КК Служба стягнення заборгованості»

Шановний боржник! Якщо Ви читаєте даний текст, це свідчить, про те, що до Вас звернулись співробітники Колекторської компанії Служба Стягнення Заборгованості. Дане звернення має на меті допомогти Вам не зробити суттєвих помилок у побудові стосунків з нами, як компанією, що здійснює професійну діяльність по стягненню Вашого боргу перед кредитором та обрати найприйнятніший для Вас варіант погашення боргу.

Перш ніж давати Вам поради стосовно Вашої поведінки у випадку коли кредитор доручив стягнення Вашого боргу нашій компанії, звертаємо Вашу увагу, що укладаючи договір зі Службою Стягнення Заборгованості кредитор доручає нам діяти в його інтересах, використовуючи всі засоби, що не протирічать закону з метою щонайшвидшого стягнення боргу. Не зважаючи на те, що після підписання договору з кредитором в нашої компанії з'являється чимало повноважень для стимулювання Вас погасити борг, наша діяльність більшою мірою є посередництвом між Вами та Вашим кредитором, метою якої є досягнення вигідного компромісу між всіма сторонами. У зв'язку з чим, просимо Вас уважно прочитати наші наступні поради, які допоможуть Вам прийняти вірне рішення у складних стосунках з банком, кредитною спілкою, ЖЕКом чи іншим кредитором.

Не намагайтесь уникнути діалогу зі співробітниками нашої компанії. Адже, таким чином Ви спонукаєте нас до більш активних дій, щодо пошуку членів Вашої родини, друзів, роботодавця та співробітників. Пам'ятайте, чим довше Ви уникаєте телефонного спілкування з нашими співробітниками, тим швидше це призводить до особистого контакту з Вами та Вашими близькими працівників служби Hard Collection;

Сміливо телефонуйте нам за порадами! Тому, що метою нашої діяльності є лояльне та безболісне позбавлення Вас боргу перед кредитором. Всі наші поради є дієвими та перевіреними;

Не лінуйтесь виконувати всі вказівки наших співробітників. Якщо Ви отримали інструкцію дій від нашої компанії чітко її дотримуйтесь. Це стосується позичання грошей у рідних, перекредитування, термінове працевлаштування, звернення до кредитора за реструктуризацією боргу. Пам'ятайте! ми покликані надати Вам якісну консультацію щодо пошуку грошових коштів;

Не сприймайте доводи співробітників нашої компанії, щодо сплати Вами боргу, як погрози. Адже, укладаючи договір з Вашим кредитором, Ваш борг попередньо детально вивчається нашою юридичною службою. А це свідчить про те, що Ваш борг є безумовним та обґрунтованим, а всі наші дії, без виключення, є законними;

Не дотримуйтесь порад "фахівців" права, які переконують Вас, що приховавши майно шляхом укладання договорів відчуження, Вам вдасться уникнути виплати боргу. Наші досвідчені адвокати легко доведуть, що всі правочини, вчинені Вами з цією метою є фіктивними;

Пам'ятайте! Витрачання коштів на консультації юристів, хабарі працівникам державних органів, укладення фіктивних правочинів, приховування майна не позбавляють Вас від обов'язку погасити безумовний борг, який ми стягнемо з Вас в заплановані нами строки. Вчинення таких дій лише тягне за собою витрачення зайвих коштів, в той час, як Ваш борг перед кредитором не зменшується, а тільки збільшується за рахунок штрафних санкцій за договором
6    gro-za   2011-12-18 16:26:31   3 час назад
    ..триває садовий розгляд справ ... - очевидно описка. Мається на увазі судовий розгляд
Записаний

genna1950

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 298
    • Перегляд профілю

7    gro-za   2011-12-18 16:44:38   2 час назад
    У цій писанині колекторів немає ні грама правди: " ... Ваш борг попередньо детально вивчається нашою юридичною службою. А це свідчить про те, що Ваш борг є безумовним та обґрунтованим..."
Якби так було насправді, то КП "Печерськжитло" в особі директора Дворніка С.П. вже давно б отримало Виконавчий лист від суду. Але ж цього не сталося. То нічого дурити людей Вашій юридичній службі, яка "попередньо вивчає".
« Останнє редагування: 18 Грудня 2011, 22:56:41 від genna1950 »
Записаний

genna1950

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 298
    • Перегляд профілю

             Захаркоберкут   2011-12-17 21:18:53   22 час назад
                      ПОВІДОМЛЕННЯ  з  САЙТУ  цього  загадкового  товариства  "КККК"!

            ТОВ  "КК СЛУЖБА СТЯГНЕННЯ ЗАБОРГОВАНОСТІ"
Шановні клієнти та партнери! Щиро дякую Вам за увагу та зацікавленість проявлену до нашої компанії. Це свідчить про актуальність послуг, які є нашим профілем.
У зв'язку з тим, що колекторську діяльність сучасне українське суспільство асоціює з роботою по стягненню безспірних боргів фізичних осіб, звертаю Вашу увагу, що наша компанія окрім стягнення такої заборгованості вже кілька років приділяє багато уваги стягненню боргів з юридичних осіб. Тобто, ми професійно здійснюємо діяльність також і в сфері корпоративного колекторства. Поєднання відмінно налагодженої юридичної служби та креативних PR-спеціалістів дозволяє нам досягати бажаних результатів в даному сегменті.
В економічних реаліях сьогодення, коли у Вашому балансі дебіторська заборгованість стрімко зростає, а сподівання на її добровільне погашення різко зменшуються, важливо обрати серед широкого переліку щойно створених колекторських компаній надійного партнера, що надасть кваліфіковану допомогу по вирішенню проблем з стягненням боргів.
Впевнений, що професійність та багаторічний досвід співробітників нашої компанії стане для Вас вирішальним при виборі партнера.
Записаний

genna1950

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 298
    • Перегляд профілю

До речі, як повідомив мене ПЕРО,
директором цього ТОВ "Служба стягнення заборгованості" є ЛОСЬ Сергій Михайлович,
Юр.адреса  -  01014,  м.Київ,  вул.Струтинського, 6. (напевно приватний будинок) тел. 8044-594-30-70.
ІПН 36387977.  01.08.2011р. є підтвердження у відомостях про юридичну особу!
А адреса:  03680, м.Київ, пр-т Л.Курбаса, 2Б (напевно також приватний будинок) з телефонами 393-78-50, 393-78-52 ... можливо є нелегальна, фіктивна, а на телефонах сидять оператори з мобільними телефонами!
Тож час ПОКАЖЕ!
 
« Останнє редагування: 18 Грудня 2011, 22:58:45 від genna1950 »
Записаний

genna1950

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 298
    • Перегляд профілю

                                      Г О Л О В Н А   С Т О Р І Н К А            (З сайту  цього ТОВ)
              Від  ТОВ  «КК  СЛУЖБА  СТЯГЕННЯ  ЗАБОРГОВАНОСТІ»

Шановні клієнти та партнери!

Щиро дякую Вам за увагу та зацікавленість проявлену до нашої компанії.

Це свідчить про актуальність наших послуг, що називається ЗДИРНИЦТВОМ  та ШАХРАЙСТВОМ та межує з кримінальним кодексом !!!

У КК України є ст.182, 355, 365.






« Останнє редагування: 18 Грудня 2011, 20:13:58 від genna1950 »
Записаний

genna1950

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 298
    • Перегляд профілю

                                                                                                                                        Із  сайту  цього  ТОВ……
                            ВІД  ТОВ  «КК  Служба  стягнення  заборгованості»
                                 Корпоративному  боржнику.

         Ви  відкрили  дану  вкладку,  отже  Ви  потенційно  винні  грошей  кредитору.

Вам здається, що кредитор Ваш борг вже списав, сплив строк позовної давності, судом ухвалено неоднозначне рішення, виконання рішення суду загальмовано державними виконавцями, Ви вчинили ряд дій, що утаємничують Ваше майно. Ваші юристи переконують у безнадійності боргу для кредитора. Від тепер Ви вважаєте, що Ваші активи в безпеці.   

          Це  Ваша  перша  помилка.

 Можливо в умовах стрімкого економічного зросту, безперервної бізнес активності прошарку підприємців запевняння Вашого достатньо кваліфікованого юридичного відділу мають під собою певне підґрунтя. Проте, за останні півроку економічні реалії в світі різко змінились. Грошові потоки в бізнесі стрімко скорочуються. В ситуації коли грошової маси критично не вистачає в артеріальних судинах бізнесу, а ні свідоме приховування майна, а ні гальмування процедури стягнення боргу державними органами, а ні офшорне походження Вашої компанії, а ні сподівання на недосконалість юридичних норм не свідчать про безпеку Ваших активів, це скоріше робить Вас привабливим боржником. На сьогоднішній день нашою компанією напрацьовано чимало способів для стимулювання Вас погасити борг чи відновити платежі. Використовуючи широке поле для колекторської діяльності, всі ці способи в поєднанні зі значним досвідом роботи в корпоративній та фінансовій сфері швидко призводять до бажаного результату.

 Якщо  до  Вас  звертаються  співробітники  Колекторської  компанії  Служба  Стягнення Заборгованості, це свідчить що Ваш кредитор доручив стягнення боргу професійній команді, отже погашення Вами даного боргу лише питання часу. Після отримання першого дзвінка від співробітників нашої компанії не сподівайтесь, що на цьому всі наші дії припиняться, роблячи  другу  помилку.   Адже,   з   нашого  боку  це  лише  перша  найменш  активна, малозначна  дія  початкової  стадії Soft Collection  з чималого переліку наших безперервних, активних дій.

Не допускайтесь до помилкових суджень, намагаючись протидіяти нашій діяльності відносно Вашого боргу. Ваші наперед прораховані нами кроки в цій ситуації не лише створюють у Вас ілюзорну безпеку,  але  і  виявляють  Ваші  ключові  місця,  вплинувши на які, ми легко стягнемо    з  Вас  борг.

Тому  не  зволікайте,  одразу  після  отримання  інформації  від  нашої  компанії  намагайтесь щонайшвидше погасити борг,  зберігаючи тим самим  свій  спокій,  майно,  ділову  репутацію     в  безпеці.

 Крім того,  звертаємо Вашу увагу,  що  предметом  діяльності  Колекторської  компанії Служба  Стягнення  Заборгованості  перебуваєте  не  Ви,   а  Ваш  борг  перед  кредитором.

І саме проти Вашого боргу, а не Вас направлена наша безперервна активність. Усвідомлення того,  що  ми  є  своєрідним  медіатором  між  Вами  та  Вашим  кредитором,  що допомагає позбутися боргу,  дозволить  Вам  легше сприймати поради наших співробітників з приводу пошуку найбільш оптимального вирішення конфліктної ситуації.
Записаний

genna1950

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 298
    • Перегляд профілю

                                                                           (витяг із САЙТУ ТОВ…..)
                        ТОВ «Служба  стягнення заборгованості»   
                                      Переваги  використання

1. Високий відсоток повернення боргів за рахунок концентрації роботи на проблемі повернення боргу. Як правило компанія, що не має спеціалізації у колекторській справі, не має достатньо часу, ресурсів та технологій для ефективного обслуговування боргу, а отже в результаті недостатнього впливу на боржника у останнього спрацьовує психологічний аспект безкарності. Всю вищеперераховану проблематику колекторська компанія здатна нівелювати через свою бізнес-направленість та концентрацію на роботі по стягненню, тобто єдиним профілем діяльності на протязі року нашої компанії є ніщо інше, як стягнення боргів.

2. Зниження витрат на стягнення та збільшення ефективності основного бізнесу клієнта. Даний факт відбувається за рахунок розвантаження ваших спеціалістів, що дозволяє сконцентрувати їх увагу виключно на проблемах розвитку компанії з урахуванням прямих обов'язків робітників. Більше того, при використанні колекторської компанії проміжок часу протягом якого відбувається повернення боргу, як правило менший, ніж у випадку повернення боргів власними силами, що дозволяє значно економити на витратах та швидко отримувати прибуток на тому капіталі, що був стягнений.

3. Стабільний фінансовий рейтинг. Компанія замовник отримує можливість підтримувати свій фінансовий рейтинг на високому рівні та уникнути санкцій зі сторони контролюючих органів за рахунок підвищення ефективності повернення боргів.
« Останнє редагування: 18 Грудня 2011, 22:59:56 від genna1950 »
Записаний

genna1950

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 298
    • Перегляд профілю

                                                                      ТОВ....  ПОСЛУГИ           (витяг  із  сайту)   
     ТОВ «Служба стягнення заборгованості»             
                П О С Л У Г И           
 Актуалізація контактних даних щодо боржників в телефонному режимі
 Поштова розсилка повідомлень боржників щодо заборгованостей
 Проведення переговорів з боржниками по телефону
 З'ясування в телефонному режимі ставлення боржника до боргу
Послуги в рамках hard collection
 Пошуки боржника, актуалізація його контактних даних, а також
 пошук місця роботи, друзів, знайомих, родичів для більш
 ефективної взаємодії.
 Безпосередні зустрічі з боржником
Послуги в рамках Legal Collection
 Опрацювання правових позицій клієнта
 Підготовка позовних заяв
 Представництво інтересів клієнта в суді
 Супровід реалізації винесеного рішення судом (сумісна робота з  виконавчою службою)
Забезпечення повернення боргу на всіх трьох етапах


« Останнє редагування: 18 Грудня 2011, 23:01:08 від genna1950 »
Записаний

genna1950

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 298
    • Перегляд профілю

                                                                                                                                                ТОВ  «Служба  стягнення заборгованості»
                                             Про  компанію
"Служба стягнення заборгованості" - професійна компанія, що спеціалізується по стягненню всіх видів боргів. Ми обслуговуємо банки, страхові компанії, сектор ЖКГ та різного роду компанії, що надають послуги фізичним та юридичним особам. В процесі роботи з клієнтом ми не тільки надаємо послуги щодо стягнення заборгованостей, але і пропонуємо консультації щодо попередження виникнення простроченої заборгованості. Наша компанія почала свою роботу в 2006 році в сфері економічного та юридичного консалтингу, у тому числі здійснюючи діяльність по реструктуризації та поверненню проблемних портфелів дебіторської та кредиторської заборгованості юридичних осіб.

"Служба стягнення заборгованості" використовує потужний професійний програмний продукт. В компанії працює досвідчена команда однодумців, що використовує в роботі найбільш сучасні технології управління персоналом та бізнес процесами. Ми здійснюємо свою діяльність сім діб на тиждень, позмінно, що дозволяє знайти унікальні механізми впливу на боржника в залежності від якості боргу та індивідуальної ситуації боржника.
Для забезпечення високого рівня конфіденційності інформації про клієнта та боржників ми зібрали фахових спеціалістів з досвідом роботи в різних структурах системи правоохоронних органів та сформували підрозділ служби безпеки
                                             Місія  компанії.
В компанії створено Call Center з 20 операторів на базі сучасної АТС LG-Nortel для забезпечення безперебійного зв'язку з боржником.
Враховуючи наявність значної кількості боргів в регіонах, компанія вибудувала розгалужену, дієву мережу обласних філіалів. Дана мережа дозволяє оперативно, безпосередньо контактувати з боржником та найбільш ефективно актуалізувати дані щодо позичальника та забезпечити погашення заборгованості.
Керуючись принципами мінімізації строків стягнення боргів, збереження досконалої репутації клієнта та принципів юридичної та економічної безпеки клієнтів та боржників, "Служба стягнення заборгованості" прагне забезпечити максимально можливе оздоровлення фінансового стану клієнта та економіки України.
Компанія  прагне  створити найбільш ефективну модель взаєморозрахунків між боржником  та  кредитором.
                                                  Мета.
Забезпечити  клієнту  високий  рівень  повернення  заборгованості.
Виконання  зобов'язань  по  стягненню  в  максимально  короткий  термін.
Забезпечити  беззаперечну  конфіденційність  інформації  щодо  клієнта  та кредитного  портфеля.

« Останнє редагування: 19 Грудня 2011, 18:06:14 від genna1950 »
Записаний

genna1950

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 298
    • Перегляд профілю

                                                                     (витяг  із  САЙТУ «ТОВ  КК…)     
              Від  ТОВ  «КК  Служба  стягнення  заборгованості»
                                       СФЕРА  ЖКГ 
Не секрет, що сфера ЖКГ є однією з самих проблемних державних і комунальних сфер. Серед великої кількості завдань, які необхідно вирішувати в даній сфері, одне з основних місць займає боротьба з постійно зростаючою дебіторською заборгованістю.
Крім ефективного використання дотаційного механізму з боку держави, підприємства, що надають житлово-комунальні послуги, змушені самостійно вирішувати дану проблему. Існує два шляхи: створення свого відділу по роботі з дебіторською заборгованістю та залучення сторонніх організацій, а саме колекторських компаній.

При розгляді недоліків і плюсів того чи іншого шляху, логічно приходиш до висновку, що найбільш ефективно повна передача дебіторської заборгованості колекторському агентству або ж спільна робота. Судовий розгляд можливо залишити на виконання юристам житлово-комунального підприємства, а досудовий етап і роботу з виконавчою службою (у разі, якщо боржник добровільно не погасив борг одразу після відкриття виконавчого провадження) необхідно передати в роботу колекторської компанії.

Чому  колекторська  компанія  ефективніше  власної  служби?

А) наявність необхідного досвіду, методик і технологій, які колекторська компанія формує в процесі роботи на абсолютно різних ринках (банківський, фінансовий, корпоративний та ін), але з одним завданням - збір заборгованості;
Б) складність побудови процесу мотивації співробітників житлово-комунальних підприємств, враховуючи поширену форму власності - комунальну;
В) найбільш важлива відмінність - необхідність вкладання грошей у процес стягнення. Житлово-комунальне підприємство, як правило, обмежене в ресурсах, мало того, часто саме стає боржником. Колекторська компанія вкладає свої гроші, щоб отримати результат;
Г) гранична мотивація колекторської компанії, так як без результату, немає винагороди.

Практика нашої роботи показала, що надходження від боржників, переданих до нас в роботу, вже в перший місяць збільшується в рази в порівнянні з попередніми періодами. Вигода очевидна, враховуючи, що колекторська компанія не бере грошей вперед (мало таких бізнесів існує в Україні), а отримує свою винагороду у вигляді обумовленого відсотка, після надходження грошей від боржників на рахунок житлово-комунального підприємства.

Необхідно визнати, що бурхливому розвитку даних, безумовно, вигідних відносин для всіх учасників, в тому числі держави, міського бюджету і благонадійних платників, заважають міфічні загрози з боку контролюючих органів (КРУ, Прокуратура). Проте всі можливі перевірки закінчуються переглядом договорів і підтвердженням легітимності взаємовідносин між колекторською компанією та комунальним підприємством, у зв'язку з тим, що КП ніяк не порушує в даному випадку чинного законодавства. Даний досвід підтверджений в процесі роботи з десятками КП по всій території Україні

Можна з упевненістю сказати, що ТОВ «КК« Служба стягнення заборгованості» є найбільш досвідченою і професійною компанією на ринку надання послуг по стягненню заборгованості для підприємств ЖК сфери.

Дана впевненість заснована на позитивних відгуках від наших клієнтів.
« Останнє редагування: 19 Грудня 2011, 18:08:25 від genna1950 »
Записаний

genna1950

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 298
    • Перегляд профілю

              ТОВ  «СЛУЖБА  СТЯГНЕННЯ  ЗАБОРГОВАНОСТІ
                         
                      ВАРТІСТЬ  ПОСЛУГ
Термін прострочення   Винагорода
 1 - 30 діб                    9%
30 - 60 діб                   14%
60 - 90 діб                   18%
90 - 120 діб                   21%
120 - 180 діб                   24%
180 - 360 діб                   27%
більше 360 діб                   36%

                Зазначені тарифи не є фіксованими.
 Остаточна вартість послуг залежить від якості портфеля боргів, відповідно розрахувати чіткий розмір винагороди можливо після попередньої оцінки портфеля. Відповідна аналітична оцінка здійснюється нашими экспертами бескоштовно.
« Останнє редагування: 19 Грудня 2011, 10:22:17 від genna1950 »
Записаний

genna1950

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 298
    • Перегляд профілю

З цього приводу 15.12.11 до Печерської РДА подав інформаційний запит (вх.№ 0270-з)
      Зареєстровано                                           Голові Печерської районної в місті Києві
 Вх.. №0270-З від 15.12.11                                     державної адміністрації
                                                                                 Сущенко С.М.
                                                                                 01010, м. Київ, вул. Суворова, 15

                                                                                 Захарченко Геннадія Олександровича
                                                                               
15 грудня 2011р.
                                         Інформаційний запит № 33.

На протязі тривалого часу невідомі особи по телефону погрожували мені та дружині відібрати нашу квартиру за не існуючі борги за житлово-комунальні послуги  (тільки  суд  може  це  встановити).
А сусіди з квартир №№ 18, 23 та 24 повідомили, що це на прохання КП УЖГ «Печерськжитло» приходив  судовий  виконавець  і  мав  арештувати  та  описати  майно.
Продовженням цієї детективної «історії» став лист невідомого походження від невідомого представника КП УЖГ «Печерськжитло» та ТОВ «Служба стягнення заборгованості» з вказівкою на те, що за інформацією керівництва КП УЖГ «Печерськжитло» у нас існує борг в розмірі           14 629 грн. 05 коп.

Хотів би нагадати, що згідно ст.32 Конституції України, ніхто не може зазнавати втручання в його особисте і сімейне життя, крім випадків, передбачених Конституцією України. Не допускається збирання, зберігання, використання  та  поширення  конфіденційної  інформації  про  особу  без  її  згоди.

Згідно частини 5 ст.55 Конституції України кожен має право будь-якими не забороненими   законом засобами захищати свої права і свободи від порушень і протиправних посягань.

15.12.11 я зателефонував за т.393-78-52 і просив назвати прізвище керівника загадкового ТОВ  та адресу цієї організації. На протилежному кінці відмовилися назвати як керівника, так і адресу, а також про існуючу у них інформацію щодо так званого боргу.
Відмова від надання цих даних свідчять про те, що директор КП УЖГ «Печерськжитло» Дворнік Сергій Петрович діє в зговорі з ТОВ «Служба стягнення заборгованості» і що це є не чим іншим, як  організованим  злочинним  угрупуванням  по  вибиванню  коштів  від  населення.

Відповідно ст.60 Конституції України ніхто не зобовязаний виконувати явно злочинні розпорядження чи накази. За відання і виконання злочинного розпорядження чи наказу настає юридична відповідальність.

Саме без нашої згоди, втручання в наше особисте життя, незаконне витребування коштів, використання та поширення конфіденційної інформації, погрози в мій адрес, злочинне розпорядження, свідчать про скоєний злочин керівниками КП УЖГ «Печерськжитло» та             ТОВ  «Служба  стягнення  заборгованості».

Відповідно ст.32 Конституції України, Законів України «Про інформацію», «Про доступ до публічної інформації», «Про захист персональних даних», «Захист прав споживачів», прошу повідомити:

1.   На якій підставі та повноваженнях КП УЖГ «Печерськжитло» розголошує мої персональні дані ТОВ «Служба стягнення заборгованості» та вимагає сплати коштів?
2.   Яким законодавчим актом передбачено без моєї згоди надання персональних даних від імені КП УЖГ «Печерськжитло» ТОВ «Служба стягнення заборгованості»?
3.   Надати копію договору або іншого акту про передачу моїх персональних даних, без моєї згоди,  ТОВ «Служба стягнення заборгованості».
         Додаток – копія листа невідомого походження без вихідного номеру, дати, прізвищ керівників, їх особистих підписів.
                           Копія конверта.
                                                                                                    Захарченко Г.О
Записаний

genna1950

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 298
    • Перегляд профілю

На моє звернення до прокуратури м.Києва від 15.12.11, сьогодні отримав лист, який перенаправляється до прокуратути Печерського р-ну. Побачимо, а що ж там "заспівають". Якщо напишуть відписку ( а напевно так і буде), то далі буде заява до генпрокуратури, . А якщо повідомлять про відмову в порушенні кримінальної справи - скрагу в суд.
Записаний
 


Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email