'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Печерськ.р/с № 2-4027/11 (суддя Цокол): КП УЖГ "Печерськжитло" до Захарченко  (Прочитано 72843 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Олександр

• *
    • Перегляд профілю

...Райради були ліквідовані в кінці 2010 р., але це не означає, що у КП УЖГ з 01.12.2006 р. по кінець 2010 р. не було повноважень щодо надання послуг.
В тому ж і питання - чи має право КП, яке просто перереєструвалося на позов по боргам щодо ЖКП за період: а) до 31 жовтня 2010 року? б) після 31 жовтня 2010 року? Тобто, чи таке КП - є правоприємником "старого КП"? (Припустимо навіть, що всі "нові" доументи у нього є.)
« Останнє редагування: 28 Лютого 2012, 02:17:34 від Олександр »
Записаний

genna1950

• *
    • Перегляд профілю

Це КП УЖГ має пройти ВСІ СТАДІЇ як ліквідації, так і новостворення, саме через НОВОГО ВЛАСНИКА - КИЇВРАДУ! А про ці всі стадії Ви вже знаєте і повідмляли! На жаль, форумом багато не скажеш тай не поспілкуєшся. А на прямий контакт НІХТО ЙТИ НЕ ХОЧЕ, чомусь БОЯТЬСЯ! Я запрошував на свої засідання  - МАРНО! Всі чекають манки небесної....
Записаний

Олександр

• *
    • Перегляд профілю

Якщо старе КП було ліквідовано, то яке відношення нове КП може мати до боргів старому КП?  :o

П.С. Якщо не можна довести думку письмово, усно це тим більше неможливо!
Записаний

genna1950

• *
    • Перегляд профілю

У мене таке запитання:
1. Чи можна та й чи прийме до розгляду суддя у зустрічному позові проти КП УЖГ "Печерськжитло" розповсюдження моїх персональних даних щодо майнового стану у вигляді "АФОМРНОЇ" заборгованості за ЖКП.
2. Чи визнає у цьому зустрічному позові також протиправними дії директора КП УЖГ про розповсюдження конфіденційної інформації щодо майнового стану у вигляді "АФОРМФОЇ" заборгованості за ЖКП
3. Чи доводилося комусь отримувати погрози щодо відключення певних мереж та її погроз, розпосюдження заборгованості у різні установи?
У мене КУЧА ВЕЛИКА ТАКИХ ПОГРОЗ і я збираюся на наступному засіданні 02.03. (Суддя Мельник) а також 23.03 (суддя Цокол) збільшити позовні вимоги а також подати зустрчний позов з цими вимогами проти КП УЖГ "Печерськжитло".
Яка є думка та пропозиція з цього приводу. Адже, судді сьогодні діють "ЗА ВКАЗІВКОЮ" зверху, в чому я пересвідчився сьогодні у судді Цокол!!!
Записаний

genna1950

• *
    • Перегляд профілю

Сьогодні відбулося чергове с/з. Всі мої клопотання суддя Цокол ВІДХИЛИЛА УСНОЮ УХВАЛОЮ в тому числі і Клопотання про залишення позовної заяви без розгляду, які я подавав навчасно, тому що у КП УЖГ Є ВСІ ПОВНОВАЖЕННЯ, включаючи:
- Відсутність нового Статуту,
- рішення про ліквідацію цього підприємства,
- рішення про створення цього підприємства,
- про відсутність Контрату з директором,
- про відсутність ліцензій.
Та багато чого іншого. Одним словом - команда дана на ЗНИЩЕННЯ НАСЕЛЕННЯ!
Після оголошення моєї заяви про відсутність вимог в звязку зі спливом трирічної позовної давності, Цокол запитала, а чому ж це Позивач не надав суду підтверджуючі документи щодо терміну заборгованості...
Наступне засідання призначено на 23.03.12 о 14.00
« Останнє редагування: 29 Лютого 2012, 17:45:59 від genna1950 »
Записаний

stepan

• *
  • City: kiev
    • Перегляд профілю
    • Email

я збираюся на наступному засіданні 02.03. (Суддя Мельник) а також 23.03 (суддя Цокол) збільшити позовні вимоги а також подати зустрчний позов з цими вимогами проти КП УЖГ "Печерськжитло".
Яка є думка та пропозиція з цього приводу. Адже, судді сьогодні діють "ЗА ВКАЗІВКОЮ" зверху, в чому я пересвідчився сьогодні у судді Цокол!!!

А чи не запізнились Ви пред"являти зустрічний позов на наступному судовому засіданні?
Ви ж кажете, що засідання вже було сьогодні, то Ви мали право пред"явити зустрічний позов до початку розгляду справи по суті.
Цитувати
Стаття 31. Процесуальні права та обов'язки сторін

1. Сторони мають рівні процесуальні права і обов'язки.

2.  Крім  прав  та  обов'язків,  визначених у статті 27 цього
Кодексу,  позивач  має  право протягом усього часу розгляду справи
збільшити або зменшити  розмір  позовних  вимог,  відмовитися  від
позову,   а  відповідач  має  право  визнати  позов  повністю  або
частково.  До початку розгляду судом справи по  суті позивач  має
право  шляхом подання письмової заяви змінити предмет або підставу
позову, а відповідач - пред'явити зустрічний позов.
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/1618-15
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Всі мої клопотання суддя Цокол ВІДХИЛИЛА УСНОЮ УХВАЛОЮ

Це загальні фрази. Потрібно бачити -які саме клопотання і з яких саме підстав були відхилені. Крім того, слід вказати -коли саме почався розгляд справи по суті і коли саме були подані ці, конкретні клопотання.
Записаний

genna1950

• *
    • Перегляд профілю

Розгляд справи по суті іще не відбувався. Суддя запропонувала представнику позивача подати докази щодо витрат згідно довідки винекнення заборговаонсті. До наступного с/з я подам зустрічний позов, а також іще декілька клопотань.

У мене інше питання - згідно Постанови ВСУ від 28.11.11 (справа Хельваса) діють тарифи, встановлені до 01.12.2006 року.

Яким розпорядженням та де його взяти?
Повідомте.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

У мене інше питання - згідно Постанови ВСУ від 28.11.11 (справа Хельваса) діють тарифи, встановлені до 01.12.2006 року.

У цій Постанові ВСУ мова про зовсім інше. Не підлягають застосуванню РКМДА (є незаконними), які не були зареєстровані органами юстиції. А такими (щодо тарифів) є усі РКМДА, які на думку КМДА "діяли" з 01.12.2006 р. по 30.06.2011 р. На Форумі про це неодноразово повідомлялося.

Цитувати
Яким розпорядженням та де його взяти?
Повідомте.

http://www.gioc-kmda.kiev.ua/main/law/tariff/
До РКМДА №№ 1574-1576 від 30.10.2006 р. усі інші були чинними, поки не були визнані такими, що втратили чинність іншими РКМДА. Про відсутність законно встановлених тарифів у м. Києві неодноразово повідомлялося у відповідь на запитання, які ж тарифи слід застосовувати. Тож, або застосовуйте 0 грн., або останні чинні тарифи (до 01.12.2006 р.).

Записаний

Олександр

• *
    • Перегляд профілю

"АФОМРНОЇ" заборгованості за ЖКП.
"АФОРМФОЇ"...

...Клопотання про залишення позовної заяви без розгляду, які я подавав навчасно, тому що у КП УЖГ Є ВСІ ПОВНОВАЖЕННЯ, включаючи:
- Відсутність нового Статуту,
- рішення про ліквідацію цього підприємства...

Що це таке?  :o
Записаний

Svarog

• *
    • Перегляд профілю

Вже червень...так,що там з вашою справою? 
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Суддя прийняла зустрічний позов Захарченка до розгляду.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

У задоволенні зустрічного позову (визнати безпідставність перерахунків) відмовлено. Але найголовніше -сьогодні відмовлено у задоволенні первісного позову "Печерськжитло" до Захарченка! :) Причому первісний позивач просив розглядати справу без його участі (не являвся в с/з). Наступного тижня буде повний текст рішення.
Записаний

ВасьОК

• *
    • Перегляд профілю

"відмовлено у задоволенні первісного позову "Печерськжитло" до Захарченка!" - оце вже цікаво! Біжу за попкормом!
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Вступна і резолютивна частини рішення від 31.10.2012 р.:
http://reyestr.court.gov.ua/Review/27051115
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email