Доброго часу.
Писала повідомлення про контакт з переможцем Генадіем, але мабуть від вже не заходить сюди. А жаль.
Прошу допомоги та роз"яснень!!! В мене схожа справа з тим самим Позивачем " Печерськжитло". Я роздрукувала всі документи викладені тут стосовно цієї справи, але не зовсім зрозуміла деякі моменти, поясніть будь ласка.....
1. Печерськжитло не мало повноважень та ліцензій у період з 2007 по 2009 рк? Чи не має їх і досі? Де взяти докази?
На позовній заяві від Печерськжитло в мене теж печатки немає ніякої, але не розрахунку та на довіренності юриста Є . На печатці написано - Печерська районна у м. Києві державна адміністрація. Комунальне підприємство по утриманню житлового господарства Печерського району м. Києва. На бланку " Печерська районна в місті Києві державна адміністрація. Комунальне підприємство по утриманню житлового господарства Печерського району м. Києва " Печерськжитло".
Це означає, що Печерськжитло привело документи у відповідність до закону? І вже не можна ссилатися у суді на незаконність їх існування та діяльність? Розтлумачне будь ласка.
Я не юрист, та й часу в обмаль ( тількі вночі), так як я працююча матуся з маленькою дітиною.
Ще підкажіть будь ласка де можна взяти додатки, на які ссилається Геннадій?
Буду дуже вдячна за допомогу.