Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
...могу я от своего имени защищать нашу собственность?
Питання надання дозволу на установку і монтаж домофону може бути розглянуто власниками квартир після того, як всі мешканці, які не погоджуються на установлення домофона і купівлю в ТОВ Укрбудсвіт ключів, отримають безоплатно необхідну їм кількість ключів.
Посмотрите пожалуйста файл.С нетерпением жду одобрения или критики с указанием на ошибки.Может не будет лишним сразу спросить в этом письме о том, какая фирма намерена провести монтаж и кто из жильцов с ними связан?
Готово, а указать что прошу дать ответ в остановленный законом срок нужно?Спасибо огромное за подсказки.
нет в браке ничего не приобретено. квартиру покупали перед свадьбой, по некоторым причинам квартира была оформлена на будущую жену. Но это я так понял не важно, просто от имени жены все делать, а если приспичит сходим к нотариусу сделаем доверенность.
Тетяна Academia я если не известно какие квартиры и какая фирма планирует устанавливать домофон\электрозамок, так и указать "не видомі особи"?
там кодовий замок чи домофон?
Додатково можна попередити, що у випадку відсутності реагування на заяву Ви залишаєте за собою право звернення до правоохоронних органів, до контролюючих органів, до суду.
Хтось же агітує в будинку за той замок? От агітатора і шукайте.
Цитувати Хтось же агітує в будинку за той замок? От агітатора і шукайте. консьержки агитируют, они же и зарабатывают с помощью доверчивых жильцов. я с ними в контрах. Просто перед фактом поставили что 90% за, будь-те добры платите.
Домофонні фірми знаходять мешканця будинку, який гроші збиратиме з мешканців, договір, акти підписуватиме.
Ініціатора слід повідомити письмово, що за протиправні дії настає відповідальність.
ЗАЯВА про заборону здійснення монтажу електронного замка. У відповідності до вимог статей 41, 68 Конституції України, статей 369, 382, 383 ЦК України, статей 19, 21 Закону України «Про захист прав споживачів», статті 9 Житлового кодексу України, власник квартири 10 у м. Києві по вул.К1 заявляє Вам, що не давав згоди на укладення договору на монтаж склопластикових огороджень та електронного замка . Власник квартири 10 заперечує проти використання місць загального користування частиною співвласників будинку по вул.К1 без отримання згоди всіх співвласників. Як співвласник місць загального користування в цьому будинку, власник квартири забороняє здійснювати будь-які роботи по встановленню склопластикових огроджень та електронного замка за адресою: вул.К 1.