'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Домофон (варіант від СПЕКТР)  (Прочитано 32677 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Carlovich

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 103
  • City: Ірпінь
  • Судья, осуждающий невинного, осуждает самого себя.
    • Перегляд профілю

Автор: Buratino:
Цитувати
З досвіду знаю, що такі фірми працюють відповідально і згоду 50 плюс один офрмляють документально.
Як вони "документально оформлюють" читайте в темі Тетяни Іванівни.
"50 + 1" %  Дозволу не дає.
Цитувати
2. Розпоряджання майном,  що є у спільній сумісній власності, здійснюється за згодою всіх співвласників.
Цитувати
5. Власник не може використовувати право власності  на  шкоду правам,  свободам  та  гідності  громадян,  інтересам суспільства, погіршувати екологічну ситуацію та природні якості землі.
Автор: Buratino:
Цитувати
90 відсотків ХОЧУТЬ ДОМОФОН, а ОДИН не хоче,  і буде судитися з балансоутримувачем? ОК. Ваше право!
Так, це моє право. Скористатися ним не довелось. Питання було вирішене в досудовому порядку. На підставі вище процитованих норм ЦКУ. Взагалі я не був проти того, щоб бажаючі мали домофон (це їх право), я був проти того, щоб тим, хто відмовився від встановлення домофону, ключі надавалися за гроші ( а без ключа не зайдеш, бо функція доступу по коду (кодовий замок) відключена). Бо це обмежувало б доступ мені до моєї особистої власності - квартири, тобто порушувало моє право на користування своєю власністю
Цитувати
1. Правом  власності  є право особи на річ (майно),  яке вона здійснює відповідно до закону за своєю волею,  незалежно від  волі інших осіб.
Цитувати
1. Власникові належать права  володіння,  користування  та розпоряджання своїм майном.
     2. На зміст права власності  не  впливають  місце  проживання власника та місцезнаходження майна.
Цитувати
1. Власник  володіє,  користується,   розпоряджається   своїм майном на власний розсуд.
 3. Усім власникам забезпечуються рівні умови здійснення своїх прав.

Автор: Buratino:
Цитувати
Для початку зясуйте, ЧИ ВІН Є. РЕАЛЬНО, НЕ ФІКТИВНО.  Квартири розпродав. Отже, одноосібного власника будинку вже немає. Далі читайте матеріали форуму, інші по темі балансоутримувачів і зокрема рішення у справі  Тетяни Монтян, хто такий балансоутримувач.
Мені з`ясовувати не потрібно. Я вже давно з балансоутримувачем підтримую нормальні стосунки ( правда деякі працівники балансоутримувача вважають, що я "їх вже дістав"; але то їх проблема, і то тільки деякі). Вже й "ЖЕК"- Виконавець послуги намагається налагодити стосунки і в багатьох питаннях вже діє конструктивно. А був період, коли до "ЖЕКу" я навіть не звертався - зразу претензії до балансоутримувача. А балансоутримувач вже "накручував хвоста" "ЖЕКу".
Матеріали форуму я читаю ще з моменту заснування цього сайту. Раніш читав ( і зараз теж) матеріали сайту-попередника.
Стосовно "РЕАЛЬНО-ФІКТИВНО", то наш балансоутримувач реально ПРАЦЮЄ БІЛЬШ-МЕНШ ЗАДОВІЛЬНО. (Квартири не розпродавав, бо це не його компетенція). Стосовно справи ОСББ "Сердолік" - читайте мої коментарі в тій темі. Якщо балансоутримувач був призначений відповідно до чинного на той час законодавства, то без паредачі коміссійно будинку з балансу на баланс новому балансоутримувачу, він нікуди не зникає.
Автор: Buratino:
Цитувати
Скаржтеся, якщо не спроможні домовитись і вирішити питання  зі  своїми сусідами по дому, тими, які ХОЧУТЬ ДОМОФОН.
Але кращий шлях, і я в цьому просто переконаний - це ДОМОВИТИС
Я не скаржусь. Я доводжу до відома відвідувачів форуму, що я цю проблему вирішив. Домофон мені не потрібен (дурна трата грошей). Задля отримання моєї згоди навстановлення домофону  фірма виконала мої умови. Фірма зі мною ДОМОВИЛАСЬ. ( Навіщо мені сперечатися-домовлятися з сусідами. Це фірма повинна ДОМОВЛЯТИСЬ З КОЖНИМ СПІВВЛАСНИКОМ.) Зараз "активісти" вже плюються,  бо домофон не вирішив проблему "спаму" у поштові скриньки, чистоти в парадному, відвідувань різних агітаторів-сектантів, підвищення тарифу за послугу, проблеми з сплатою за послуги ( міняються рахунки, банки, потрібно ще комісійні сплачувати), тощо. Часто домофон непрацює - ламається, а як працює часто дітвора балується, доводиться зайвий раз реагувати на дзвінки. Ключі ( окрім першого - ОДНОГО) доводиться КУПУВАТИ у фірми, або КОПІЮВАТИ десь, але теж ЗА ГРОШІ.  А до мене родичі і друзі проходять з ключами, бо отримали БЕЗКОШТОВНО ключі всі, хто приходить хоча б раз на місяць.
Тому агітувати мене - справа марна. Я свої права захистив і при цьому інших мешканців ні чиїх прав не порушив.
ШАНОВНИЙ ЮРІЙ ВАСИЛЬВИЧ! Ви мене нічого не питали. А я відповідав не Вам. Тому мені не зрозуміла направленість  Ваших просторих  тирад. В будинку, де я живу, стоїть кодовий замок. Я маю термінал і всі  необхідні мені ключі.
Не хочете замка на вхідних дверях? Хочете БОМЖАРНЮ на техповерсі?  Я (і не тільки)  не поважаю  співмешканців  з такою позицією, яку Ви виклали  у темі.
Ви вільні у своєму ОСОБИСТОМУ домі не вішати ніякого замка на вхідні двері, взагалі  їх зняти і жити без них. А в іншому випадку - Поступай з іншими так, як би хотів, щоб  поступали по відношенню до тебе.
Записаний

Юрій Васильович

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 9850
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

Автор: Buratino:
Цитувати
ШАНОВНИЙ ЮРІЙ ВАСИЛЬВИЧ! Ви мене нічого не питали. А я відповідав не Вам. Тому мені не зрозуміла направленість  Ваших просторих  тирад.
:o  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o  :o Може мені "повилазило"? Я б і радий повірити, та це що?
Цитувати
Живете в обществе - смиритесь с выбором общества.  Хотите жить по своим правилам - поселитесь в собственном (частном) доме.
Ща-а-а-ас!
Коли в нас забажали поставити домофон, то балансоутримувач ( після отримання мого попередження, що судитимусь не з фірмою, а саме з балансоутримувачем) поставив умову фірмі - бажаєте отримати дозвіл, домовляйтесь з співвласником.
Тож фірма виконала всі мої умови. Основне - надала безоплатно стільки ключів, скільки мною було заявлено і договір на безоплатну заміну у разі виходу з ладу ( всім безоплатно надають по одному ключу). В тому числі і ключ від другого парадного ( бо я ж співвласник всього будинку, а не тільки свого парадного). Подробиці пошукайте на форумі.
Цитувати
Как быть с чего начать?  Поставить в известность жэк ? Или дождаться когда застеклят крыльцо и после этого начинать писать письма? А куда писать?
Почніть з реєстрації офіційної заяви до балансоутримувача.
Дивна позиція. ВИ ПРОТИ ДОМОФОНА? Я не говорив, що фірма-установник домофона повинна працювати без дозволу і тим більше - обманювати мешканців будинку. З досвіду знаю, що такі фірми працюють відповідально і згоду 50 плюс один офрмляють документально. 90 відсотків ХОЧУТЬ ДОМОФОН, а ОДИН не хоче,  і буде судитися з балансоутримувачем? ОК. Ваше право!
Для початку зясуйте, ЧИ ВІН Є. РЕАЛЬНО, НЕ ФІКТИВНО.  Квартири розпродав. Отже, одноосібного власника будинку вже немає. Далі читайте матеріали форуму, інші по темі балансоутримувачів і зокрема рішення у справі  Тетяни Монтян, хто такий балансоутримувач.
Скаржтеся, якщо не спроможні домовитись і вирішити питання  зі  своїми сусідами по дому, тими, які ХОЧУТЬ ДОМОФОН.
Але кращий шлях, і я в цьому просто переконаний - це ДОМОВИТИСЬ. 
Ви мене цитуєте і відповідаєте на процитоване! А тепер кажете, що то не мені?  ;D  ;D  >:(  >:(
Автор: Buratino:
Цитувати
В будинку, де я живу, стоїть кодовий замок. Я маю термінал і всі  необхідні мені ключі.
Я радий за Вас, якщо Вам всі необхідні ключі видали чи безкоштовно, чи в рахунок пайового збору на встановлення терміналу. Я співчуваю Вам, якщо Ви дозакуповували ключі за окрему ДОДАТКОВУ ПЛАТУ.
Автор: Buratino:
Цитувати
Не хочете замка на вхідних дверях? Хочете БОМЖАРНЮ на техповерсі? 
Саме так і розказують агітатори з домофонних фірмочок. А проблема вирішується інакше потрібно просто заставити "ЖЕКу" виконати "Правила утримання жилих будинків...":
Цитувати
3.2. Особливості утримання горищ та технічних поверхів
3.2.5. Вхідні  двері  або  люки  (для  горищних  приміщень із запасними,  напірними і розширювальними баками) виходу на покрівлю повинні  бути  утеплені,  обладнані  ущільнювальними  прокладками, завжди замкнені (один комплект  ключів  зберігається  в  чергового диспетчера  ОДС  або  кімнаті техніка-майстра виконавця послуг,  а
другий - у консьєржа чи двірника),  про  що  робиться  відповідний напис на люку чи дверях.
 3.3. Особливості утримання підвалів і технічних підвалів
 3.3.5. Вхідні  двері в технічний підвал,  підвал повинні бути замкнені  (ключі  зберігаються  у  виконавця  послуг,  про   місце зберігання робиться спеціальний напис на дверях).
В моєму будинку вхід у підвал та вхід на технічний поверх закриті на замки. Як нема сил домогтися цього від "ЖЕКи", то можна і своїми силами. Це значно дешевше від утримання консьєржа чи встановлення запорно-переговорного пристрою (народне - домофону).
До того ж я не казав, що я нехочу встановлення замка взагалі. Я хочу щоб мене не обмежували у доступі до моєї власності і не вимагали грошей за прохід до моєї власності. Ніякому суспільству права так обмежувати мої права не надано. Всі ЗПП мають режим кодового замка, в такому режимі прохід здійснюється у трьох випадках : 1. по команді з квартири, 2. застосування електронного ключа, 3. шляхом набору спеціального коду.    Всі "домофірми" цей режим відключають, бо інакше ніхто не купуватиме додаткові електронні ключі. А це одна зі "статей" їхнього доходу.
Автор: Buratino:
Цитувати
Я (і не тільки)  не поважаю  співмешканців  з такою позицією, яку Ви виклали  у темі.
Я навіть знаю хто такий отой "і не тільки". Це фірма, що встановила ЗПП у моєму будинку. Ви ще не написали жодного слова, якого б я не почув від них раніш ще на два роки. Проте зважати на мою позицію їм довелось. І не просто зважати, а й виконувати норми закону, на яких ця позиція базується.
Автор: Buratino:
Цитувати
Ви вільні у своєму ОСОБИСТОМУ домі не вішати ніякого замка на вхідні двері, взагалі  їх зняти і жити без них.
Я вільний у своїй квартирі у багатоквартирному домі не мати ЗПП. І я його НЕ МАЮ. Я вільний у  своєму  багатоквартирному домі мати безперешкодний, безоплатний  доступ до своєїї квартири. І я його МАЮ.
Автор: Buratino:
Цитувати
А в іншому випадку - Поступай з іншими так, як би хотів, щоб  поступали по відношенню до тебе.
Саме так! Я захистив свої права, жодним чином не порушивши прав інших мешканців. Ваші б слова та "домофонщикам" у вуха. Щоб і вони не мухлювали, не підтасовували, не "розводили лохів на бабки", не нав`язували послуги, які не є обов`язковими,  а ДОМОВЛЯЛИСЯ.
Записаний

Carlovich

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 103
  • City: Ірпінь
  • Судья, осуждающий невинного, осуждает самого себя.
    • Перегляд профілю

Цитувати
Саме так! Я захистив свої права, жодним чином не порушивши прав інших мешканців. Ваші б слова та "домофонщикам" у вуха. Щоб і вони не мухлювали, не підтасовували, не "розводили лохів на бабки", не нав`язували послуги, які не є обов`язковими,  а ДОМОВЛЯЛИСЯ.
Я відповідав, тому хто задав питання - Спектру. Я й зараз вважаю, що він не зовсім правий.
Нам ніхто цю послугу не навязував. На технічогому поверсі нашого будинку було  виявлено притон безхатченків чи наркоманів.
 На загальних зборах будинку громада вирішила зібрати необхідні кошти і встановити ЗПП.  Актив  САМ звернувся, вибрав найкращі умови, і лише тоді доручили одній із фірм монтаж обладнання.  Роботою Замка задоволений. Обслуговування коштує 6 грн. на місяць.   
Записаний

Юрій Васильович

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 9850
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

Автор: Buratino:
Цитувати
Я відповідав, тому хто задав питання - Спектру.
Будь ласка наступного разу будьте точнішим у використанні функції цитування.
Автор: Buratino:
Цитувати
Я й зараз вважаю, що він не зовсім правий.
Можливо і не зовсім правий в частині про "застеклят крыльцо". Тут не зовсім зрозуміло в чому саме проблема.
А в частині встановлення електронного замка, він правий.  "Активістам" яб порадив, раз людина категорично проти витрачати зайві кошти, забезпечте її ключами або доступом по коду і не вимагайте абонплату.
Автор: Buratino:
Цитувати
На загальних зборах будинку громада вирішила зібрати необхідні кошти і встановити ЗПП.  Актив  САМ звернувся, вибрав найкращі умови, і лише тоді доручили одній із фірм монтаж обладнання.
Добре що у Вас все пройшло цивілізовано. Але негативних прикладів море. В тому числі і на цьому форумі.
Автор: Buratino:
Цитувати
Обслуговування коштує 6 грн. на місяць. 
В нас почали з 5 грн. за два роки двічі підвищували ( не знаю на скільки, бо не цікаво). Мінімум раз змінили банк, зараз є проблеми з оплатою в інших банках, треба із-за однієї платіжки десь спеціально быгати. І, хоч саме ЗПП від гарного виробника, проблеми бувають часто.
Записаний

Спектр

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 61
  • City: Киев
    • Перегляд профілю

В общем приехал я с командировки, как и предполагал уже агитируют на электронный замок. Крыльцо ещё не застеклили, даже не знаю что делать, на нет и суда ведь нет.
Ещё вопрос в лифте есть зеркало которое треснуло, обязан жэк заменить или починить зеркало?
Про крыльцо - все ступеньки по отбивались, хочу хоть с чего-то начать. Посоветуйте пожалуйста чего нибудь.
Записаний

Спектр

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 61
  • City: Киев
    • Перегляд профілю

Цитувати
Стаття 321. Непорушність права власності
1. Право  власності  є  непорушним.  Ніхто   не   може   бути
протиправно   позбавлений   цього   права   чи  обмежений  у  його
здійсненні.

по поводу домофона - электро-замка можно опереться на эту статью?
Записаний

Тетяна Academia

  • Правонаступник
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 3178
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю

Дуже коротко. Норми права, які повинні бути застосовані при розгляді "домофонних" спорів (чи "кодових замків")

Моя позиція в цьому питанні дуже проста. Dura lex, sed lex. Є закон і він повинен виконуватись.
Виконуватись і тими мешканцями, що хочуть монтувати в під`їзді домофонне обладнання, і тими, хто категорично проти цього заперечує, і суб`єктом господарювання, який монтує домофонне обладнання, і балансоутримувачем будинку, і виконавцем ЖКП в будинку.
Є статті 19 та 55 Конституції.
Правовий порядок в Україні грунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством.
Кожен має право будь-якими не забороненими законом засобами захищати свої права і свободи від порушень і протиправних посягань.
Є Закон про житлово-комунальні послуги і його статті 19 та 29.
Є Цивільний кодекс, в якому є 319, 369 та 382 статті.
Власник володіє, користується, розпоряджається своїм майном на власний розсуд. Усім власникам забезпечуються рівні умови здійснення своїх прав.
Для розпорядження майном, яке є у спільній сумісній власності співвласників житла в багатоквартирному будинку, потрібна згода всіх співвласників. Крапка. І якщо хоча б одна "баба-яга буде проти", то правочин не повинен укладатись.

Щодо діяльності домофоннних фірм, розмов про спільне благо, про інтереси 50% чи 75% мешканців. Добрими намірами вимощена дорога в пекло.
Діяльність фірм по добровільно-примусовій домофонізації багатоквартирних будинків і наступного викачування з мешканців цих будинків плати за обслуговування має на меті задоволення статутних вимог цих фірм - отримання прибутку. Всі інші розмови про безпеку, захищеність, чистоту тощо - суть рекламний шум. Під цей шум домофонні фірми займаються свідомим обманом громадян, повідомляючи, що для монтажу обладнання достатньо згоди 51% мешканців під`їзду, і порушуючи вимоги статей 369 та 382 ЦК України.

Домофонні теми на форумі.
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=4513.0.html
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6541.0.html
Записаний

Спектр

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 61
  • City: Киев
    • Перегляд профілю

Внимательно читал тему.
Первым делом нужно поставить в известность жэк о намерении сделать препятсивие к доступу в квартиру?
Не знаю что делать до того как начнут устанавливать электронный замок. Подскажите пожалуйста.

Если всё же установят - заготовил шаблон для жэка , посмотрите пожалуйста, укажите на ошибки или подскажите как дополнить.
Или нужно сразу в суд писать? Как узнать что за фирма если будут скрывать?
(click to show/hide)
Записаний

Спектр

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 61
  • City: Киев
    • Перегляд профілю

очень прошу помощи!!!
или дождаться когда сделают грязное дело и далее руководствуясь Закону України «Про звернення громадян» написать претензию? Если придет ответ, который меня не удовлетворит что далее нужно делать?
Квартира принадлежит жене, я там не зарегистрированный, могу я от своего имени защищать нашу собственность?
« Останнє редагування: 31 Липня 2012, 00:15:44 від Спектр »
Записаний

thunderclap

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 601
    • Перегляд профілю

очень прошу помощи!!!
или дождаться когда сделают грязное дело и далее руководствуясь Закону України «Про звернення громадян» написать претензию? Если придет ответ, который меня не удовлетворит что далее нужно делать?
Квартира принадлежит жене, я там не зарегистрированный, могу я от своего имени защищать нашу собственность?
В похожей на вашу ситуацию был и я. У нас правление ОСББ решило заменить входные двери и установить домофон. Решение принималось в ключе рассуждений автора Buratino. Люди, исповедующие подобные убеждения, считают, что они имеют особую миссию, ведь они создали и вступили в ОСББ. А я вот из числа "неуважаемых" не вступил и предпочитаю свои интересы определять и представлять самостоятельно. Так вот, узнав о  решении, я письменно уведомил правление о своем несогласии, о том, что нарушаются мои права собственника, действия относительно общего и неделимого имущества дома не были согласованы со мной. Я намекнул на последующих обращениях в прокуратуру, жилинспекцию, суд и т.д. После этого домофонная фирма несколько раз пыталась получить мою подпись о согласии на установку домофона, но получила отказ. Входные двери заменили, домофон установили, а мне выдали бесплатно электронные ключи от дверей. Я не плачивал работы по установке домофона, не плачу абонплату за него. Те, кто изъявил желание домофонизироваться несут все расходы - это их право и обязанность. А у других есть иное право.
Если Вы не являетесь собственником квартиры и не прописаны в ней, то, что вы собираетесь защищать от своего имени? Это право принадлежит вашей супруге. При наличии доверенности от неё вы можете представлять её интересы и действовать от её имени. Для начала получите полномочия на представление интересов
Записаний

Спектр

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 61
  • City: Киев
    • Перегляд профілю

т.е. обязательно нужно нотариально доверенность оформить? Самим от руки с подписями написать доверенность можно?
Эх, всё вокруг да около...
Записаний

Дятел

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 280
  • Вода камень точит, а дятел - долбит!
    • Перегляд профілю

Если Ваша квартира куплена во время брака, то Вы есть сособственником, и никаких доверенностей не нужно! Действуйете от своего имени!
Записаний

thunderclap

  • *
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 601
    • Перегляд профілю

т.е. обязательно нужно нотариально доверенность оформить? Самим от руки с подписями написать доверенность можно?
Эх, всё вокруг да около...
Написать то можно, но вот есть вопрос относительно формы и личности доверителя, его подписи? Доверенность лучше оформить у нотариуса. Этот вариант был бы самым правильным, неоспоримым. Все зависит от того, относительно каких действий выдается доверенность. Доверенность на получение денег, право участвовать в голосовании на собрании можно заверить по месту работы жены в отделе кадров или по месту регистрации и т.д. Но есть особые требования относительно доверенности распоряжаться недвижимым имуществом, такие доверенности подлежат нотариальному оформлению. Вам нужна доверенность на представление интересов вашей жены перед третьими лицами.  Но эти интересы связаны с недвижимым имуществом, реализацией прав собственности на квартиру и прав совладельца дома. Так что нотариальная форма самая уместная
Если Ваша квартира куплена во время брака, то Вы есть сособственником, и никаких доверенностей не нужно! Действуйете от своего имени!
Право собственности на недвижимое имущество определяется правоустанавливающим документом. Если вас в нем нет, то вы собственником не являетесь.
Купленная во время брака квартира принадлежит тому, кто значится в правоустанавливающем документе. Другое дело, что могут быть основания для признания в судебном порядке прав на квартиру за другим супругом.
« Останнє редагування: 31 Липня 2012, 13:05:13 від thunderclap »
Записаний

Тетяна Academia

  • Правонаступник
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 3178
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю

очень прошу помощи!!!
или дождаться когда сделают грязное дело и далее руководствуясь Закону України «Про звернення громадян» написать претензию? Если придет ответ, который меня не удовлетворит что далее нужно делать?
Квартира принадлежит жене, я там не зарегистрированный, могу я от своего имени защищать нашу собственность?

1. Рекомендація thunderclap відповідає нормам законодавства. Або Ваша дружина як власник самостійно захищає свої права (в листуванні , в спілкуваннях з представникам ЖЕО та домофонних фірм, з ініціаторами), вабо Ви оформлюєте довіреність. Найнадійніше - у нотаріуса.  Стандартна форма. Так знімаються практично всі питання.
Можна засвідчити за місцем роботи, лікування, проживаня тощо... Але можуть бути нюанси.
ЦПК:
Цитувати
Стаття 42. Документи, що посвідчують повноваження представників
1. Повноваження представників сторін та інших осіб, які беруть участь у справі, мають бути посвідчені такими документами:
1) довіреністю фізичної особи;
2) довіреністю юридичної особи або документами, що посвідчують службове становище і повноваження її керівника;
3) свідоцтвом про народження дитини або рішенням про призначення опікуном, піклувальником чи охоронцем спадкового майна.
2. Довіреність фізичної особи повинна бути посвідчена нотаріально або посадовою особою організації, в якій довіритель працює, навчається, перебуває на службі, стаціонарному лікуванні чи за рішенням суду, або за місцем його проживання.

2. Написати ЖЕО, домофонній фірмі, ініціатору з будинку заяву про заборону монтажу.
Подивіться тему http://gro-za.io.ua/s80792/quotdobigli_domofonshchiki_i_do_nashogo_budinkuquot
також зразок однієї з давніх заяв
(click to show/hide)

Далі піде етап домовляння. Переговорів. Узгодження позицій. Можна знайти компроміс. Тільки слід бути дуже уважним та обережним. Ці герої підробляють документи "на ура". Підтвердження - в моїх домофонній темі.
Записаний

Юрій Васильович

  • Супермодератор
  • *****
  • Offline Offline
  • Повідомлень: 9850
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

В суді претензій до довіреності, яка видана за місцем роботи довірітеля, питань не буде. ( Т.І. процитувала норму ЦПК).
В досудових "справах" з ЖЕО та "домофонщиками" може бути по різному. Деяких такі довіреності задовільняють, деякі відмовляються їх брати до уваги ( підстави зазначено thunderclap, це норми ЦК ст. 244, 245).
Записаний
 

+ Швидка відповідь


Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email