Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
Такое впечатление, что собравшиеся здесь и сочувствующие данной даме клоака убогих неудачников шипящих из под колоды. Да и ник данной дамы "Тетяна Academia" Говорит о нереализованных амбициях данной особы.
На форумі заборонені: ненормативна лексика, образливі та зневажливі висловлювання, що зачіпають честь і гідність людини.
P.S. И ещё мысль. Форумчане, вот эти социально проблемные господа «кули», «Тетяна Academia» и иже с ними,затрачивают столько времени, а для чего? Пропиариться???...Самоутвердится???... Обращайтесь к нам мы ПЛАТНО поможем ?!!..., и еще вопрос, а что вы госпожа, лично вы «Academia» сделали для своего парадного. Или вам безразлично, что ваши дети видят там!? А может у вас нет детей?
нехтуєте правами тих людей які живуть поряд з вами, а саме головне нехтуєте бажанням людей покращити умови свого, а також і вашого, проживання.
Ну, до чого такі узагальнення. Якщо у Вас вийшло добре облаштуватися з домофоном - мої поздоровлення. Всі під'їзди обладнані домофоном, які я бачив, ніяк не відрізняються від під'їздів без домофонів. В тому числі і по наявності сторонніх осіб. Сторонні особи просто заходять разом із мешканцем, чи відвідувачем. Тим паче, що у того контингенту, проти якого планується захист, часу зачекати слушної нагоди досить. І не кожна жіночка, яка заходить в під'їзд в змозі тих осіб не пустити.
Шановний Антоний!Повністю підтримую Вас у Вашому бажанні бути "хазяїном" свого підїзду.А всіх хто не хоче Вас підтримати можна "пустить в расход" щоб не заважали.На мій погляд, поважати треба не тількі свою особисту думку.
У нас на сайті є гарна приказка. "Відповіді на 99% нових питань вже є в матеріалах форуму".Давно це було. З аналогічними претензіями ще на сайті gro-za.io.ua виступив “сдг”.http://gro-za.org/forum/index.php?topic=2958.0.htmlhttp://gro-za.org/forum/index.php?topic=2984.0.htmlhttp://gro-za.org/forum/index.php?topic=2995.0.html"...Я поважаю бажання деяких мешканців будинку обмежувати доступ до під`їзду(1), одночасно я не дозволяю примушувати мене робити те, що не передбачено законодавством і що суперечить моїй волі(2). На жаль, ТОВ Укрбудсвіт та ініціатор монтажу(3), замість врегулювання спору шляхом безоплатного надання необхідної мені кількості ключів (20 штук)(4) або повідомлення мені сервісного коду для відкриття електромагнітного замку(5)..."
1.Тетяно не деяких мешканців, а більшість.2.Бувають випадки коли не хочеш йти на суботник, але йдеш. Бо це на благо всіх і насам перед тобі теж.3.Не ініціатор, а більшість яка уповноважила довірену особу.
Власник володіє, користується, розпоряджається своїм майном на власний розсуд. Усім власникам забезпечуються рівні умови здійснення своїх прав. Для розпорядження майном, яке є у спільній сумісній власності співвласників житла в багатоквартирному будинку, потрібна згода всіх співвласників....При здійсненні господарської діяльності не повинні порушуватися права та законні інтереси інших громадян.
4.Да ні, не 20шт. Давайте 73шт.
При чому слід наголосити, що необхідна кількість ключів визначається виключно внутрішніми потребами власників приміщень. І жодним законом не встановлено обмежень щодо їх кількості.
5.А ось тут будь ласка. При наявності листка з підписами мешканців котрі витратили свої заощадження на встановлення домофонної системи. Вони ж вам довіряють, що ви ніколи і нікому не розголосите коду.
Для меня не понятна природа абонплаты в домофоне.Ктото сможет объяснить?!