'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Заперечення на позов на рецензію  (Прочитано 31647 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

mata

• *
    • Перегляд профілю
Re: Заперечення на позов на рецензію
« Reply #15 : 26 Серпня 2012, 20:05:27 »

Щодо інших  обставини,   які   викликають  сумнів  в об'єктивності та неупередженості судді
з Вами погоджуюсь. Якщо суддя відхилить це клопотання в апеляції можна буде це використати.
Дякую.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю
« Reply #16 : 26 Серпня 2012, 20:50:07 »

Я відповідач по справі тому на таке клопотання не маю права. Це право позивача.
Згодні?

По-перше, ст. 27 ЦПК не містить жодних обмежень у заявленні відповідачем клопотань (у ст. 168 ЦПК йдеться про інші підстави при повторному заявленні). Сторони є рівними у процесі (ст. ст. 10, 31 ЦПК). По-друге, мова йдеться про залучення судом співвідповідача, а не про клопотання позивача щодо заміни відповідача.
Записаний

focus

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #17 : 26 Серпня 2012, 22:17:36 »

Щодо інших  обставини,   які   викликають  сумнів  в об'єктивності та неупередженості судді
з Вами погоджуюсь. Якщо суддя відхилить це клопотання в апеляції можна буде це використати.
Дякую.

ще добавте такі обставини - відкривши провадження у справі, суддя незаконно вас притягнув до цивільно-правової відповідальності, оскільки відповідно до ст.92 Конституції виключно законами україни визначаються- засади цивільно-правової відповідальності; діяння, які є злочинами, адміністративними або дисциплінарними правопорушеннями, та відповідальність за них та судочинство.

відкриття провадження без наявності договору найму у справі (ст.67-68 жк україни) свідчить про те, що вас незаконно тягають по судах і засвідчує відсутність спору.

викладіть позовну заяву, без неї важко підказати шось. які позовні вимоги? конкретно і чим обгрунтовують
Записаний

mata

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #18 : 26 Серпня 2012, 23:58:32 »

ще добавте такі обставини - відкривши провадження у справі, суддя незаконно вас притягнув до цивільно-правової відповідальності, оскільки відповідно до ст.92 Конституції виключно законами україни визначаються- засади цивільно-правової відповідальності; діяння, які є злочинами, адміністративними або дисциплінарними правопорушеннями, та відповідальність за них та судочинство.

відкриття провадження без наявності договору найму у справі (ст.67-68 жк україни) свідчить про те, що вас незаконно тягають по судах і засвідчує відсутність спору.

викладіть позовну заяву, без неї важко підказати шось. які позовні вимоги? конкретно і чим обгрунтовують
1. Відсканувати і опублікувати позов я зможу через 3 - 4 дні. Зараз не маю можливості (знаходжусь в чистому полі за межами міста 3g internet).
2. В позовній заяві є підписаний мною договір. В запереченнях я повідомляю суду, що він сфабрикований.
   Два роки тому за моєю ініциативою велись перемови про укладання договору. Я направляв ВРЕЖО на підпис підписаний мною проект договору. ВРЕЖО відмовився його підписувати і направив мені свій підписаний проект договору. Я склав і направив ВРЕЖО підписаний мною протокол розбіжностей. ВРЕЖО відмовився його узгоджувати і подав судовий позов - забовязати мене підписати договір в редакції ВРЕЖО. Я подав зустрічний позов - забовязати ВРЕЖО підписати договір в моїй редакцції. Суд першої інстанції задовільнив позов ВРЕЖО і відмовив мені в зустрічному позові. Апеляційний судскасував рішення суду першої інстанції в частині забовязати мене укласти договір в редакції ВРЕЖО і залишив без змін рішення суду першої інстанції в частині відмовити мені в зустрічному позові. Аргумент - свобода договору. Ніхто не зобовязаний укладати договір.

Після цього ВРЕЖО взяв мій (підписаний два роки тому) варіант договору, поставив свій підпис і печатку і приєднав його до свого позову про стягнення нарахувань.
Я повідомляю суд (і посилаюсь на листування і рішення двох судів), що цей договір сфабрикований.

Відсутність договору про моє добровільне утримання чужої власності мій головний аргумент.
« Останнє редагування: 27 Серпня 2012, 00:32:28 від mata »
Записаний

mata

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #19 : 27 Серпня 2012, 00:21:39 »

По-перше, ст. 27 ЦПК не містить жодних обмежень у заявленні відповідачем клопотань (у ст. 168 ЦПК йдеться про інші підстави при повторному заявленні). Сторони є рівними у процесі (ст. ст. 10, 31 ЦПК). По-друге, мова йдеться про залучення судом співвідповідача, а не про клопотання позивача щодо заміни відповідача.
Я заявляю, що я не власник і не співвласник будинку і тому не мою обовязку оплачувати його утримання. Я довожу, що одноосібний власник будинку - Міськвиконком і тому він сам повинен утримувати цей будинок. Послугу ВРЕЖО з утримання будинка спожив не я, а власник будинку (Міськвиконком) тому, що нести тягар утримання майна це обовязок власника.
Натякаю, що потрібна заміна відповідача і щоб від мене відчепились.

Я не маю права спільної власності на будинок разом з Міськвиконкомом.
Поясніть мені мету мого клопотання в якому я визнаю, що я відповідач по справі але разом з Міськвиконкомом. Навіщо мені в суді юристи Міськвиконкому? Вони ж будуть не на моїй стороні, а на строні ВРЕЖО і вони мене затопчуть.
« Останнє редагування: 27 Серпня 2012, 00:34:22 від mata »
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю
« Reply #20 : 27 Серпня 2012, 01:04:57 »

Натякати, щоб відчепилися чи подавати клопотання -це Вам вирішувати.
Записаний

mata

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #21 : 27 Серпня 2012, 01:42:38 »

Щановний Перо, подаючи клопотання про залучення співвідповідача я повинен розуміти як використати це на свою користь якщо суд задовільнить чи не задовільнить це клопотання.

Я не маю такого досвіду як Ви, і тому я не розумію як діяти після подання клопотання.
Не ображайтесь на мої запитання і поясніть мені дії суду, позивача і мої дії після подання такого клопотання. Схематично - що буде і як діяти.
Записаний

focus

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #22 : 27 Серпня 2012, 08:20:39 »

Цитувати
Після цього ВРЕЖО взяв мій (підписаний два роки тому) варіант договору, поставив свій підпис і печатку і приєднав його до свого позову про стягнення нарахувань.
Я повідомляю суд (і посилаюсь на листування і рішення двох судів), що цей договір сфабрикований.

на мою думку ви не правильно тлумачите обставини. в даному випадку договsр не сфабрикований, адже підписи сторін справжні. інше діло чи має цей документ для вас юридичну силу і чи повинні його виконувати. як оформлюються господарські договора-читайте ст.179-188 Господарського кодексу.

ЦК
Цитувати
  Стаття 14. Виконання цивільних обов'язків

1. Цивільні  обов'язки  виконуються  у  межах,   встановлених договором або актом цивільного законодавства.

житлово-ком послуги

Цитувати
Стаття 29. Особливості укладання договорів у                 багатоквартирному будинку

Процедура погодження умов договору  відбувається  протягом
одного місяця з дня внесення проекту договору однією із сторін.

ЦК

Цитувати
Стаття 638. Укладення договору

1. Договір є укладеним, якщо сторони в належній формі досягли згоди з усіх істотних умов договору.
....
  2. Договір  укладається  шляхом  пропозиції  однієї   сторони укласти  договір  (оферти) і прийняття пропозиції (акцепту) другою
стороною.

Виходячи з вище перелsчених норм вам треба на мою думку довести що договір є не укладеним- посилаючись на обставини, що ви зазначили- запропонували жеку підписати договір, він у встановлений законом строк не підписав договір і не погодив з вами всі істотні умови, тому договір є не укладемиv, про що засвідчують матеріали старої вашої цивільної справи. обовязково викладыть правильно зазначені обставини - як зявився цей "договір".

Цитувати
Я заявляю, що я не власник і не співвласник будинку і тому не мою обовязку оплачувати його утримання. Я довожу, що одноосібний власник будинку - Міськвиконком і тому він сам повинен утримувати цей будинок. Послугу ВРЕЖО з утримання будинка спожив не я, а власник будинку (Міськвиконком) тому, що нести тягар утримання майна це обовязок власника.

я вважаю що це лишнє, адже предметом вашого позову є правова-матеріальна вимога до вас - стягнення боргу за договірними відносинами і договору найму (ст67-68 ЖК урср), спосіб порушеного права який вибрав позивач(ст.16 ЦК )-дивіться у позов - це може бути виконання обовязку в натурі(виконання договору) або відшкодування майнової шкоди за невиконання договірних відносин (у вигляді штрафу пені збитків неустойки) - тому читайте уважно позов і вивчайте предмет і підставу позову та позовні вимоги.

http://radnuk.info/pidrychnuku/tsuvil-pro/267-biloysov/4076-s-2-----.html прочитайте і розберіть ваш позов
Ваша головна задача-довести відсутність договірних відносин між сторонами

що просить у позові позивач? конкретно
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю
« Reply #23 : 27 Серпня 2012, 14:13:50 »

поясніть мені дії суду, позивача і мої дії після подання такого клопотання. Схематично - що буде і як діяти.

Наскільки зрозуміло, Ваша позиція у тому, що вимоги позивача мають бути адресовані комусь іншому. Тому клопотання про яке йшлося -це одна з процесуальних форм намагання ведення процесу у потрібному руслі. Воно або задовольняється, або не задовольняється. Прогнозувати -як саме буде діяти суд чи позивач: це не до мене. Я не ясновидець.
Записаний

Carlovich

• *
  • City: Ірпінь
  • Судья, осуждающий невинного, осуждает самого себя.
    • Перегляд профілю
« Reply #24 : 28 Серпня 2012, 10:18:36 »

В час Совєцького Союзу,  в аеропорту ім. Бен Гуріона  (Тель Авів- Яффо)  висів плакат для прибуваючих емігрантів з СРСР: "НЕ ДУМАЙ ЧТО ТЫ ЗДЕСЬ САМЫЙ УМНЫЙ!"
Цитувати
Відсутність договору про моє добровільне утримання чужої власності мій головний аргумент.
Дивна позиція у Вас Мата.  Чужа власність? Ви винаймаєте квартиру у Власника ? Вас примусили її винаймати? Не добровільно? А тому не хочете платити?
Винайміть квартиру  у іншого власника.  Але платити доведеться в будь-якому випадку.  Створенням власного правового поля, можете зменшити свої витрати,  але не уникнути їх. Тим більше, якщо Ви не власник майна.
Оплата за отримані ЖК послуги Ваш обовязок. Читайте  плакат.
Записаний

Carlovich

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #25 : 28 Серпня 2012, 14:58:20 »

Цитувати
Два роки тому за моєю ініциативою велись перемови про укладання договору. Я направляв ВРЕЖО на підпис підписаний мною проект договору. ВРЕЖО відмовився його підписувати і направив мені свій підписаний проект договору. Я склав і направив ВРЕЖО підписаний мною протокол розбіжностей. ВРЕЖО відмовився його узгоджувати і подав судовий позов - забовязати мене підписати договір в редакції ВРЕЖО. Я подав зустрічний позов - забовязати ВРЕЖО підписати договір в моїй редакцції. Суд першої інстанції задовільнив позов ВРЕЖО і відмовив мені в зустрічному позові. Апеляційний судскасував рішення суду першої інстанції в частині забовязати мене укласти договір в редакції ВРЕЖО і залишив без змін рішення суду першої інстанції в частині відмовити мені в зустрічному позові. Аргумент - свобода договору. Ніхто не зобовязаний укладати договір.

Почитайте оце :     http://sambir.biz/publ/komunalni_organizaciji/zheki/komunalni_vijni_taktichna_strategija_i_strategichna_taktika/13-1-0-80
Цитувати
Ну а тепер родзинка. Заявіть суду про те що оскільки угоди немає і факт її існування (письмово чи усно) не доведений позивачем то ст.204 ЦКУ Презумпція правомірності правочинуПрезумпція правомірності правочину не має до чого застосовувати, так як угода є різновидом правочину а угода не заключена (правочин не вичинено). І тому вам не потрібно доводити її неправомірність і тому не потрібно доводити що ви отримували якісь послуги від комунальної організації чи не отримували. Тобто ваших обовязків що небудь доводити відповідно до ст.60 ЦПКУ не виникає поскільки угоди немає і факт її існування не доведений.
Будьте уважні і в якому разі не пробуйте доводити, що ви отримували послуги частково так як частково їх отримували. Точку суму в даному випадку визначити важко і довести не можливо і вас запутають. ЗАПАМЯТАЙТЕ у вас не має зобовязань щось доводити.
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю
« Reply #26 : 28 Серпня 2012, 20:53:49 »

Тільки читайте критично, бо там багато "ляпів" ( про що вже казали на нашому форумі).
Приклади:

Цитувати
З 1 січня 2005 року ЗУ «Про житлово-комунальні послуги» введені адміністративні та цивільно-правові відносини, коли письмове заключнення угоди є обовязковим (а тому числі і для жильців не приватизованих квартир).
Закон набрав чинності 30.07.2004р. після публікації у "Голосі України".
З 1 січня 2005р. набрали чинності деякі частини ст. 31, яка не має стосунку до договірних відносин (Стаття 31. Порядок формування та затвердження цін/тарифів на житлово-комунальні послуги ). Старі договори діяли до 1 січня 2006р.

Цитувати
Ст.11 Цивільного кодесу який вступив в силу з 1 січня 2004 року вказує що обовязки в сторін можуть виникнути тільки при наявності заключеної угоди.
Дуже вільне трактування ст. 11. Наспрвді ст. 11 передбачає і " 2. Підставами   виникнення   цивільних  прав  та  обов'язків, зокрема, є:
     1) договори та інші правочини;
.....
     4) інші юридичні факти.
     3. Цивільні права та обов'язки можуть виникати  безпосередньо з актів цивільного законодавства.
     4. У випадках,  встановлених актами цивільного законодавства, цивільні  права  та  обов'язки  виникають  безпосередньо  з  актів органів державної влади,  органів влади Автономної Республіки Крим або органів місцевого самоврядування. "
А от спеціальний ЗУ "Про ЖКП" передбачає "виключно на  договірних засадах." Але автор про різницю між спеціальними та загальними законами ні гу-гу.

Цитувати
Будьте уважні  і в якому разі не пробуйте доводити, що ви отримували послуги частково так як частково їх отримували.
  ? ? ?  No comment!   ;D

Цитувати
Якщож через не знання ви вносили якісь кошти поза  межами позовної давності заявіть суду  що платили просто так. Ваші гроші і куди ви їх забажали тоди і заплатили.
Ваша часткова оплата не є підтвердження наявності  договірних відносин а є ваша добра воля, як гривник симпатичній дівчинці з флейтою.
"Детский лепет"!   В платіжках є така графа "Призначення платежу". І якщо в платіжці зазначено, що це платіж за якусь жк-послугу, то будь-який суд і сприйматиме таку платіжку як сплату за цю послугу і не інакше, щоб там платник не заявляв.
Записаний

mata

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #27 : 29 Серпня 2012, 02:17:43 »

Суд может вначале рассмотреть само правоотношение "Содержание дома" было или нет,
а потом проверить его письменное оформление (наличие договора).
В результате суд может принять волевое решение делая акцент на первом или втором.

Я хочу исключить себя из этого выбора указав,
что я не субъект данных правотношений (я не совладелец дома согласно документов БТИ. Единоличный владелец -Горсовет)
и я никогда не заключал договор "Про услуги содержания дома" (подтверждают решения двух судов).
Записаний

Carlovich

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #28 : 29 Серпня 2012, 08:14:29 »

Суд может вначале рассмотреть само правоотношение "Содержание дома"
Я хочу исключить себя из этого выбора указав, что я не субъект данных правотношений (я не совладелец дома согласно документов БТИ. Единоличный владелец -Горсовет) и я никогда не заключал договор "Про услуги содержания дома" (подтверждают решения двух судов).
То, что
Цитувати
Единоличный владелец -Горсовет
просто чушь. Плакат Вы похоже не читали, или не поняли его смысл.
Записаний

mata

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #29 : 29 Серпня 2012, 08:49:02 »

Суд должен оценивать в качестве доказательств не плакаты и эмоции, а документы. Свидетельство о праве собственности горсовета на многоквартирный дом со всеми ранее приватизированными квартирами это не отмененный судом юридический документ (он здесь выложен). Есть и письмо БТИ к этому свидетельству.
Более того, Истец в Исковом заявлении заявляет, что дом в коммунальной собственности,
и я это в Запереченнях на позов говорю, что многоквартирный дом с ранее приватизированнми квартирами в коммунальной собственности.

Читаем ЦПК   Стаття 61. Підстави звільнення від доказування
     1. Обставини, визнані сторонами та іншими особами, які беруть
участь у справі, не підлягають доказуванню.

А тут еще и письменные доказательства от БТИ прилагаются!
Так, что - нравится, не нравится, а суд должен признать это как доказанный факт.
Многоквартирные дома в коммунальной собственности и никаких совладельцев нет.
« Останнє редагування: 29 Серпня 2012, 08:55:12 від mata »
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email