Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
Тобто вони приходять, охають, співчувають,а потім через тиждень через конс'єржа передають відповідь або акт, а якому написано, що перевірка встановила, що все в моїй квартирі добре - і температура повітря, і температура теплоносіїв.
Як в претензії оговорити час приходу представників ЖЕО?Що означає установлений договором строк?
Я запросила сантехніків, що встановлювали теплолічильникі - за їх словами, проблема полягає в недостатньому тиску в системі опалення в моїй квартирі - батареї на вході гарячущі, а внизу просто холодні) перепад на окремих батареях - більше 20 градусів.
Ви ж повинні розуміти, що Акт складається безпосередньо в Вашій квартирі і саме під час обстеження, а не десь потім у Житлосервісі. І підписується Акт теж зразу на місці усіма присутніми, в тому числі і Вами. В Житлосервісі потім Акт тільки затверджується підписом начальника (директора) та печаткою.
Чесно кажучи, не знаю, про що йде мова. Має бути договір з ЖЕО - це воно і є?
У мене шостий поверх 22-х поверхового будинку,
батареї на вході гарячущі, а внизу просто холодні) перепад на окремих батареях - більше 20 градусів.
Обратку промивали - під час промивання батареї ставали гарячі і зверху, і знизу. Лічильник рахує об'єм теплоносія - кажуть, що для моєї квартири зазвичай має бути вдвічі більше, але, знов таки, це "начебто люди кажуть", а як має бути - досі не можу знайти.
Маю підозру, що має місце будівельний брак - а ЖЕО як підлеглі будівельної організації не хочуть його визнавати. Хоча це просто здогад - нічим не підтверджений. Інакше я не можу зрозуміти впертість ЖЕО.