'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: адвокат  (Прочитано 48189 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

assia

• Гість
Re: адвокат
« Reply #90 : 02 Липня 2013, 20:14:06 »

Юрію Васильовичу! Я ж не фахівець в юриспруденції, тому звернувся до форумчан. Я вас питав, яким чином діяти по відношенню до ст.1158. але Ви промовчали. Скаргу я трохи відкорегував сам. Вся справа в тому , що відповідачам вдалося нав язати судам хибну думку, що я вимагаю гроші за ремонт своєї квартири, я думаю, що самі суди мають установу "не пущать" таких, як я. Проти мене працює департаменти двох ворожих до споживачів злочинних КП , а знайти сильного адвоката у подібних справах важко. Думаю , яким чином діяти далі , якщо подавати новий позов, то знову ж таки потрібен адвокат. Якщо продовжити боротьбу і , скажим , перестати платити , то можна дочекатись судового наказу.
Записаний

Gelo

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email
« Reply #91 : 02 Липня 2013, 23:04:40 »

Как можно... даже не потрудился выяснить порядок составления и подачи кассационной жалобы? Здесь об этом достаточно материала.

Цитувати
Я ж не фахівець в юриспруденції, тому звернувся до форумчан.
Таких как вы, здесь очень много. Для них и создали этот форум. Чтобы вместе, сообща стараться выйти из различных юридических вопросов. На форуме обсуждают свои вопросы, смотрят чужие решения. Изучают судебные победы для применения в своем вопросе, каких либо статей ЗУ. 

Цитувати
Я вас питав, яким чином діяти по відношенню до ст.1158. але Ви промовчали.
Посмотрите для начала толкование этой ст.1158 !  Напрасно надеетесь на нее. Неоднозначная по содержанию, для вашего решения. 

Цитувати
якщо подавати новий позов, то знову ж таки потрібен адвокат
На форуме есть возможность самому!! разобраться и написать новый иск. Изучайте законодательство по своему вопросу. Для начала, исходя из применения законов в иске и в решениях двух судов.  Потом только беритесь составлять новый иск.  Основательное знакомство с ГПК будет хорошим помощником в дальнейшем.   

)))) НАУЧИТЕСЬ слышать других. Без этого на форуме у Вас ничего не получится.

Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю
« Reply #92 : 02 Липня 2013, 23:26:54 »

Я не бачів у Ваших заявах слів: " Прошу суд на підставі ст. 1158...."
До того ж відповідачі не є власниками будинку, а Ви є співвласником. Якщо в будинку є частка комунальної власності, то співвласником є громада в особі відповідного органу. Стосовно цього співвласника я допускаю застосування ст. 1158-1160. Але ж цей ЦК діє лише з 2004р. А ні Ви не поилаєтесь ні суди не досліджують відповідність Ваших дій старому ЦК в 2002 та 2003 роках.
Записаний

assia

• Гість
« Reply #93 : 03 Липня 2013, 00:11:54 »

Ув. Гело ! К сожалению у меня уже есть один знакомый, который повторяет фразу «вы не слышите меня». Мне эта фраза не нравится. Я всегда стараюсь слушать , хотя сам могу многому научить других. В данном случае хочу, чтоб Вы послушали меня. Почитайте мою  первую просьбу. Каждый должен заниматься своим делом. Я не собираюсь становиться адвокатом, потому я обратился с просьбой посоветовать профессионала в борьбе с ЖЕК. Так получилось, что адвоката мне не предложили, но у меня есть в жизни еще много интересов и проблем, потому я решил ,раз я сам не могу справиться, мне нужна помощь  . Я не имею в виду , что я сам занимался этой проблемой, но адвокат, которого мне предложили оказался слабым в данном вопросе и , к сожалению, я попал только на деньги.  Форум хороший и полезный , но не для моего дела, Я сразу написал, что дело сложное , я до сих пор , когда пишу очередное заявление ,часто путаюсь. Форум очень полезен в простых делах, когда можно воспользоваться вашими советами для людей, которые первый раз столкнулись с проблемой или для обмена опытом между профи. Дальше. Ст. 1158-1160 я знаю наизусть. Я на нее и не надеюсь, прочитайте внимательно мой вопрос по поводу этих статей. « На форуме есть возможность самому!!». Да не хочу я « самому» , я хочу грамотного адвоката и вместе решать , есть ли перспектива или нет. Надеюсь, что я все объяснил и Вы «услышали  меня» и не обиделись.
Записаний

assia

• Гість
« Reply #94 : 03 Липня 2013, 00:24:43 »

Шановний, Юрію Васильовичу ! Стосовно ст. 1158 я питав Вас , чи не вважаєте Ви , що саме трактування моїх дій суддею під час суду є порушенням процесу, бо я керувався  договором?
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
    • Перегляд профілю
« Reply #95 : 03 Липня 2013, 01:22:26 »

Суд написав:
Цитувати
Тобто суд прийшов до висновку, що позивачем вчинено дії в майнових інтересах іншої особи без її доручення, що регулюється положеннями глави 79 ст.ст.1158-1160 ЦК України.
І все. А далі, де висновок до чого це призвело? Можливі варіанти:
1. Позивач вимог відповідно до ст1158-1160 не заявляв, а суд не може виходити за рамки заявлених позовних вимог...
2. Відповідачі не є власниками цього майна. Тобто позов пред'явлено до неналежних відповідачів...
3. Позивач не отримав згоди на свої дії в майнових інтересах власника (співвласника) майна але прододжив ці дії...
Апеляційний суд теж не "розкрив" цю загадку.

Я б зазначив, що застосування ст. 1158-1160 ЦК в редакції закону від  16.01.2003 № 435 (набув чинності з 01.01.2004р.) до правовідносин, які склалися між сторонами в період 2002-2003р.р. неправомірне і є порушенням норм матеріального права.

Записаний

assia

• Гість
« Reply #96 : 03 Липня 2013, 23:24:53 »

Добрий вечір, шановні ! Сьогодні здав скаргу   ВССУ.
Записаний

assia

• Гість
« Reply #97 : 04 Липня 2013, 11:48:37 »

Serg ,( на 85)  Вчора подав скаргу в ВССУ . Завіреного рішення суду першої інстанції в себе не знайшов і поніс копію. Скаргу прийняли, але я повинен пронести рішення ( я заказав його дублікат в суді). Не розумію тільки,  для чого мені отой додатковий час, якщо я вже ні чого не можу змінити в скарзі і ,можливо, її залишать без подальшого руху?
Записаний

assia

• Гість
« Reply #98 : 04 Липня 2013, 13:06:31 »

Шановний , Юрію Васильовичу! Якщо можливо . приберіть з моєї скарги мої данні. Прогавив!
Записаний

assia

• Гість
« Reply #99 : 05 Липня 2013, 17:22:30 »

Шановний , Юрію Васильовичу ! Вибачте, але я незрозуміло написав. Я не мав на увазі , що п ять місяців я шукав адвоката на форумі. Я його шукав і до цього. Одного разу прочитав на форумі про чудового ВАВАнчика, який виграв якийсь позов по ЖКГ, але не знав, як його знайти, бо думав, що це саме те. що мені треба. Я з труднощами якось надіслав  Георгію( на форум) прохання зв язати мене з цією людиною. На жаль він(ВАВАнчик) мені не допоміг. Але, це вже інша історія.. Тоді я звернувся до гро-зи . Ще раз вибачте, я не зрозуміло висловив свою думку. Зараз є продовження моєї історії. Коли я подавав скаргу в ВССУ, в мене не було оригіналу рішення першої інстанції. Скаргу прийняли, але сказали принести оригінал, за яким звернувся до суду. Коли шукали справу , знайшли тоненьку папку з позовом на мене ще 2012р. , здається, від 5 липня . То я кажу: це не та справа, там повинно бути дві товсті папки. Знайшли, та видали мені рішення, тоді я кажу : дайте ж мені ту тоненьку.  Тоненька справа – то судовий наказ. Таким чином, я сьогодні дізнався, що вже є наказ, але я його не отримував і про те, що він є ,так несподівано дізнався. На суді про ремонт я закидав відповідачам, про те , що вони чомусь не подають на мене до суду , хоча в мене майже 10 000гр. боргу. Вони промовчали.  Хоча я сьогодні дізнався про нього,  я його не отримував і буду чекати.  Коли його мені принесуть,  в мене ще буде 10 днів на оскарження ( як я розумію). Наказу вже рік. На швидкоруч сфотографував на моб., тому ще не знаю,чи зможу все прочитати. В заяві позивачів спираються на договірні забов язання, яких в нас немає , про що сама відповідач по моєму позову про ремонт висловилась так: « з жодним із відповідачів у позивача не має договірних відносин».
Записаний

Nimfa

• *
  • City: Kyiv
    • Перегляд профілю
« Reply #100 : 05 Липня 2013, 20:24:10 »

Тоненька справа – то судовий наказ. Таким чином, я сьогодні дізнався, що вже є наказ, але я його не отримував і про те, що він є ,так несподівано дізнався. ... В заяві позивачів спираються на договірні забов язання, яких в нас немає , про що сама відповідач по моєму позову про ремонт висловилась так: « з жодним із відповідачів у позивача не має договірних відносин».
Ніякого наказу немає, оск. немає договору. Якщо до заяви про видачу судового наказу не додано договір, то суд відмовляє. Вам треба було у тій тоненькій папочці подивитися лише останню стор., там без сумніву була ухвала про відмову у видачі СН. Чи ви думаєте, що виконавча тягнула цілий рік для виконання СН. 
Щодо вашої справи, то у період "пакращення" будь-який найпрофесійніший адвокат безсилий у справах по ЖКГ незалежно від обставин справи і безумовної правоти споживача, оскільки є замовлення влади. Тому судді навіть не намагаються розібратися в обставинах справи, а щоб видати замовне рішення, винаходять власні правові норми і терміни.
Перефразовуючи відомий лозунг, сьогодні можна сказати так: ЖЕКа - всегда прав.
« Останнє редагування: 05 Липня 2013, 20:32:22 від Nimfa »
Записаний

assia

• Гість
« Reply #101 : 05 Липня 2013, 21:21:17 »

Шановні, Де можливо прочитати розлогі правила користування форумом, В мене не виходить цитувати, в " цивільних справах" хотів дописати " Таллі" , та там немає "відповідь".
А зараз щодо Талли. Відповідно до рішення Шевченківської ради від 19 лютого 2007р. № 187 КП УЖГ ( зараз ЦОС).....передано жилі будинки  та функції балансоутримування жилого фонду новоствореному підприємству КП Керуюча дирекція.
Записаний

assia

• Гість
« Reply #102 : 05 Липня 2013, 21:57:24 »

А тепер щодо наказу , я все більш-менш уважно прочитав. Там є рішення про задоволення позову ЦОС. Цей ЦОС за договором з Керуючою д. проводить розрахунки за всі послуги та за утр. буд. та приб. тер.,але він не є балансоутримувач, ( зараз подивлюсь, що там у нього в статуті): п.п.3.2.4.та3.2.5.:Вжиття заходів по збору дебіторської заборгованості...та проведення розрахунків з кредиторами підприємства. Про звертання до суду ні чого не має.
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
    • Перегляд профілю
« Reply #103 : 05 Липня 2013, 22:53:59 »

Автор: Nimfa:
Цитувати
Ніякого наказу немає, оск. немає договору. Якщо до заяви про видачу судового наказу не додано договір, то суд відмовляє. Вам треба було у тій тоненькій папочці подивитися лише останню стор., там без сумніву була ухвала про відмову у видачі СН. Чи ви думаєте, що виконавча тягнула цілий рік для виконання СН.
Не факт. Є тисячі СН без договору. Прикладів достатньо навіть на нашому форумі.
"Виконавча" тут ні до чого. Готові СН роками можуть лежати в судах. Прикладів достатньо навіть на нашому форумі.
Особисто я в 2012р. отримав і скасовував СН від 2010р. Майже 2 роки пролежав.
Автор: Nimfa:
Цитувати
Щодо вашої справи, то у період "пакращення" будь-який найпрофесійніший адвокат безсилий у справах по ЖКГ незалежно від обставин справи
Справа assia не зовсім з розряду справ по ЖКГ.
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
    • Перегляд профілю
« Reply #104 : 05 Липня 2013, 23:06:38 »

Шановні, Де можливо прочитати розлогі правила користування форумом, В мене не виходить цитувати, в " цивільних справах" хотів дописати " Таллі" , та там немає "відповідь".
Спробуйте зареєструватися.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email