Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
Я ж не фахівець в юриспруденції, тому звернувся до форумчан.
Я вас питав, яким чином діяти по відношенню до ст.1158. але Ви промовчали.
якщо подавати новий позов, то знову ж таки потрібен адвокат
Тобто суд прийшов до висновку, що позивачем вчинено дії в майнових інтересах іншої особи без її доручення, що регулюється положеннями глави 79 ст.ст.1158-1160 ЦК України.
Тоненька справа – то судовий наказ. Таким чином, я сьогодні дізнався, що вже є наказ, але я його не отримував і про те, що він є ,так несподівано дізнався. ... В заяві позивачів спираються на договірні забов язання, яких в нас немає , про що сама відповідач по моєму позову про ремонт висловилась так: « з жодним із відповідачів у позивача не має договірних відносин».
Ніякого наказу немає, оск. немає договору. Якщо до заяви про видачу судового наказу не додано договір, то суд відмовляє. Вам треба було у тій тоненькій папочці подивитися лише останню стор., там без сумніву була ухвала про відмову у видачі СН. Чи ви думаєте, що виконавча тягнула цілий рік для виконання СН.
Щодо вашої справи, то у період "пакращення" будь-який найпрофесійніший адвокат безсилий у справах по ЖКГ незалежно від обставин справи
Шановні, Де можливо прочитати розлогі правила користування форумом, В мене не виходить цитувати, в " цивільних справах" хотів дописати " Таллі" , та там немає "відповідь".