Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
Шановний, ФОКУС ! На примірнику договору є прямокутний штемпель з усіма реквізітами " Комунальне підприємство по утримуванню житлового господарства Шевченківського району м. Киева" ( тобто УЖГ), по середені (під Київ_32 вул.Ярославів Вал, 19)щось починається з великої літери "Ж", далі я не зміг прочитати, нижче -" КОНТОРА№1004) і у низу адреса.
Прямокутний штемпель не замінює печатки.
По СН виконавчі листи не видаються. Я так зрозумів, що 10 днів на оскарження я матиму після отримання під розписку СН , не залежно від дати рішення?
Цитата: assia від 27 Червня 2013, 16:05:02Шановний, ФОКУС ! На примірнику договору є прямокутний штемпель з усіма реквізітами " Комунальне підприємство по утримуванню житлового господарства Шевченківського району м. Киева" ( тобто УЖГ), по середені (під Київ_32 вул.Ярославів Вал, 19)щось починається з великої літери "Ж", далі я не зміг прочитати, нижче -" КОНТОРА№1004) і у низу адреса. Прямокутний штемпель не замінює печатки.
Вчора подав скаргу в ВССУ . Завіреного рішення суду першої інстанції в себе не знайшов і поніс копію. Скаргу прийняли, але я повинен пронести рішення ( я заказав його дублікат в суді). Не розумію тільки, для чого мені отой додатковий час, якщо я вже ні чого не можу змінити в скарзі і ,можливо, її залишать без подальшого руху?
Для початку знайдіть експерта, який проведе експертизу вашої квартири та встановить конкретні збитки (завдані вашому майну), матеріальну оцінку цих збитків та особу, якої цих збитків завдано. Що таке збитки читайте в ЦК. Якщо такий документ буде складено, вимагайте черех суд від особи, що завдала збитків, їх відшкодування.
В тому й питання. Апеляційна інстанція і послалася, що без експертизи не може встановити характер проведених робіт
Доречи, про експертизу, може хтось дасть пораду з цього приводу?
ЦитуватиОзнакомьтесь со ст.53 и ст.ст.143-150 ГПК. Найдете исчерпывающий ответ и об эксперте и об экспертизе.
Ознакомьтесь со ст.53 и ст.ст.143-150 ГПК. Найдете исчерпывающий ответ и об эксперте и об экспертизе.
суддя повинен попередити про недостатність доказів, а не прописати це тільки в рішенні?
Надо было подать Вам ходатайство о назначении экспертизы.
потом получить денежки с ЖЭУ.
Судьи хотя и должны быть «слепыми» как Фемида, но не глухонемыми. Во время процесса они должны выяснить все обстоятельства дела
Вы, наверное, не читали материалы дела, посмотрите хотя бы « Reply #12 : 19 Червня 2013, 20:05:22 » там достаточно сведений в каких условиях я оказался и за какой ремонт я требую деньги.
Суд увидел в вашем ремонте желание сделать ремонт дешево купленной квартиры за счет владельца дома.
Напрасно Вы так. Хорошо Вас понимаю, поэтому и поддерживаю обсуждение прошедшего... Надеюсь это поможет в составлении нового иска, в построении своей защиты и систематизировании доказательств.
Не каждый может дать суду столько Актов , фото и прочих подтверждений законности своих действий. Судьи хотя и должны быть «слепыми» как Фемида, но не глухонемыми. Во время процесса они должны выяснить все обстоятельства дела и, если им не достаточно поданных доказательств, то они хотя бы должны задать вопрос: А есть ли у вас заключение экспертизы о том, что вы все сделали правильно? (или другой подобный). Если таких вопросов не возникает, то нет повода ходотайствовать об экспертизе.
там достаточно сведений в каких условиях я оказался и за какой ремонт я требую деньги. С таких реплик, к сожалению, складываются подобные решения судов. Если форумчане до сих пор так рассуждают, то что Вы сами хотите от судов?