'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: адвокат  (Прочитано 48214 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

assia

• Гість
Re: адвокат
« Reply #60 : 26 Червня 2013, 22:34:43 »

Спробую ще раз надіслати заперечення.
« Останнє редагування: 28 Жовтня 2013, 16:11:22 від Юрій Васильович »
Записаний

Gelo

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email
« Reply #61 : 26 Червня 2013, 22:51:31 »

Для вашей кассационной жалобы не надо возражений, дополнений и прочего от другой стороны. Берете исковое заявление, ваши доказательства, решение первого суда и апелляционного. Определяете где были нарушения в материальном и процессуальном
На форуме есть образцы заявлений на кассацию, надо только посмотреть.
Достаточно тыкать на отдельные статьи законов. Для чего? читайте больше материала на форуме. Быстрее узнаете.
Такой упрямой настойчивостью вы никого не переубедите, только оттолкнете от себя.

На форуме не обучают и не разжевывают. Только по существу, остальное собственный труд. 
Записаний

assia

• Гість
« Reply #62 : 27 Червня 2013, 10:31:44 »

Відповідь на заперечення
Записаний

focus

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #63 : 27 Червня 2013, 11:21:28 »

http://reyestr.court.gov.ua/Review/30266747

це ваше рішення?

подавайте на нього касаційну скаргу

можна посилатися на порушення нормматеріально права, ст 19,20 зу про жкп

Цитувати
Проте вказаний договір 01.01.2006р. втратив чинність на підставі п.1 прикінцевих положень Закону України «Про житлово-комунальні послуги». Станом на момент звернення позивача до суду, договір про надання житлово-комунальних послуг між позивачем та відповідними виконавцями не укладено, що не заперечується сторонами.

Таким чином, доводи позивача про неналежне виконання умов вказаного договору зі сторони відповідачів нічим не обґрунтовані та судом до уваги не приймаються.

оскільки вам послуги надавалися, а ви їх оплачували, тобто виникли правовідносини-фактичні договірні відносини, що не засперечується сторонами

Цитувати
Крім цього, судом до уваги не приймається посилання позивача на положення ст.322 ЦК України, оскільки вказана норма передбачає, що власник зобов'язаний утримувати майно, що йому належить, якщо інше не встановлено договором або законом, тобто в цьому випадку проводити ремонт своєї квартири.

тут трішки збрехали. у даному випадку йдеться про ремонт не квартири а будинку в цілому

Цитувати
Проте, як вбачається з заяви про збільшення позовних вимог позивач вказує, що ним було виконано ремонтні роботи, пов'язані з підсиленням елементів конструкції будинку, які мав би виконати балансоутримувач. Зазначені обставини не заперечуються та визнаються сторонами.

Тобто суд прийшов до висновку, що позивачем вчинено дії в майнових інтересах іншої особи без її доручення, що регулюється положеннями глави 79 ст.ст.1158-1160 ЦК України.

це не стосується спору. отут на мою думу ховається загвостка. суд сам вставнови ці обсавини (видумав) Чи ви на них посилалися у позові?

Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю
« Reply #64 : 27 Червня 2013, 12:09:35 »

Чому немає моїх останніх посилань . Я вже мабуть набрид з своїми запитаннями і мене  вирішили прикрити ?
   1.  Покищо Вас ніхто не "прикривав". Можливо Ви припустилися помилок під час відправлення повідомлень та вкладень.
Не бачу моїх попередніх повідомлень

2. Деякі повідомлення з проханнями щось виправити у вкладеннях було видалено після здійснення таких виправлень, як такі що вже не стосуються суті Ваших питань. Стосовно інших дивіться п. 1.
 Радив би уважніше ставитися до зауважень дописувача thunderclap.
Скажіть , будь ласка ! З того матеріалу, що я надав можна вважати порушення матеріального права не застосування ЗУ про ЖКП ст. 20 п.3., чи ст. 1158-1160 ЦК , про які йдеться в рішеннях. На чому будувати касаційну скаргу ? Це є привід до     оскарження чи ні. Прошу дати чітку відповідь, щоб я все зрозумів та не задавав подальших питань з цього приводу.
"Матеріалу" надано недостатньо. Наприклад, Ваші вимоги базуються на договорі 2002р. з "ЖЕК1004". Ви зазначаєте, що:
Цитувати
У 2002р. був укладений договір з ЖЕК 1004, який був структурним підрозділом КП УЖГ.
. Тобто ЖЕК 1004 не був юридичною особою? Але якщо так, то виникає питання - А в нього були повноваження на укладення договору? Причому на укладення саме своїм іменем, а не від імені юрособи?
Ще приклад, Ви не навели ні своєї позовної заяви, ні апеляційної скарги - звідки ми можемо знати що саме Ви викладали як аргументи своїх вимог, на які НПА посилилися. До 01.01.2004р. діяв один ЦК, з 01.01.2004р. діє новий ЦК, до 24.06.2004г. у галузі жкп керувалися Постановами КМУ та наказами Держжитлокомунгоспу, далі з'явився ЗУ "Про ЖКП". Ви врахували всі ці періоди в своєму позові?
Час спливає. Порадити конкретного адвоката кияни, очевидно, не змогли. А можливо зараз не всі постійно відвідують форум.
Інтернет ресурси, на яких можна шукати адвокатів, Вам надав Перо.
Ви вже визначайтесь, чи потрібна допомога форумчан? Чи взмозі Ви самостійно ( без адвоката) скласти касаційну скаргу?
Якщо допомога форумчан потрібна, то викладайте документи по справі. Тоді відкриємо нову тему і будемо вести розмову більш предметно.
Записаний

assia

• Гість
« Reply #65 : 27 Червня 2013, 13:07:40 »

Добрий день ,шановний! Справа в тому, що в позовній заяві я спирався на пункти договору 3.2.4. та 3.2.5. (договір я надіслав на форум), але під час слухань сам суддя зауважив ,що данні дії більш  підпадають під ст.. 1158. На передостанньому засіданні він зробив наголос моєму адвокату ( в мене є аудіо запис) не гарантую дослівність: « ви добре зрозуміли положення статей 1158-1168?» Після винесення рішення мені сказали (працівник суду) « вам все испортил адвокат». Під час слухань, після вислову судді про ст.. 1158 , я подавав заяву про збільшення суми і ту вже вказав на положення цих статей. Надсилаю текст позову . Також надсилаю текст позову
« Останнє редагування: 28 Жовтня 2013, 16:33:05 від Юрій Васильович »
Записаний

assia

• Гість
« Reply #66 : 27 Червня 2013, 13:12:03 »

Останнє
Записаний

focus

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #67 : 27 Червня 2013, 15:34:23 »

значить суть така.

всі дурять. ви вибрали спосіб, звертаючись до суд, у відновлення порушеного права- відшкодування збитків у відповідності до ст16,22 цк. це на мою думку є вірним способом. суд відкрив провадження.

Вас намагаються заплутати

Цитувати
Проте, як вбачається з заяви про збільшення позовних вимог позивач вказує, що ним було виконано ремонтні роботи, пов'язані з підсиленням елементів конструкції будинку, які мав би виконати балансоутримувач. Зазначені обставини не заперечуються та визнаються сторонами.

тобто це інші правовідносини, ви маєте право вимагати кошти від балансутримувача в іншому судовому процесі,  і спосіб захисту порушеного права в даному випадку не можна вважати -збитками- відшкодування шкоди.

збитки, які виникли внаслідок неналежного виконання обовязків по утриманню будинку це одне, а відшкодування  виконання робіт  вами без дозволу балансутримуваа  це інше

тобто фактично ці обставини не стосуються спору

Цитувати
"Проте, як вбачається з заяви про збільшення позовних вимог позивач вказує, що ним було виконано ремонтні роботи, пов'язані з підсиленням елементів конструкції будинку, які мав би виконати балансоутримувач. Зазначені обставини не заперечуються та визнаються сторонами."

погоджуюся що  " зі правовідносинами ст1158-1168»" погарячкували., але в даному випадку суд не мав права приймати заяву про збільшення позовних вимог, оскільки це не стосується спору., а в чому спір-читайте позов

тобто ці обставини не стосуються спору і суд не мав права їх досліджувати. 

звертаю увагу на те що на примірнику договору немає печатки вашого жеку.
Записаний

assia

• Гість
« Reply #68 : 27 Червня 2013, 16:05:02 »

Шановний, ФОКУС ! На примірнику договору є прямокутний штемпель з усіма реквізітами " Комунальне підприємство по утримуванню житлового господарства Шевченківського району м. Киева" ( тобто УЖГ), по середені (під Київ_32 вул.Ярославів  Вал, 19)щось починається з великої літери "Ж", далі я не зміг прочитати, нижче -" КОНТОРА№1004) і у низу адреса.
Записаний

assia

• Гість
« Reply #69 : 27 Червня 2013, 16:16:58 »

Шановні ! Не можу отримати відповідь: де позовна заява, яку надсилаю вже декілька разів.? Там 9 аркушів.
Записаний

assia

• Гість
« Reply #70 : 27 Червня 2013, 17:12:06 »

Цитувати
"Матеріалу" надано недостатньо. Наприклад, Ваші вимоги базуються на договорі 2002р. з "ЖЕК1004". Ви зазначаєте, що:
Цитувати
У 2002р. був укладений договір з ЖЕК 1004, який був структурним підрозділом КП УЖГ.
. Тобто ЖЕК 1004 не був юридичною особою? Але якщо так, то виникає питання - А в нього були повноваження на укладення договору? Причому на укладення саме своїм іменем, а не від імені юрособи?
Ще приклад, Ви не навели ні своєї позовної заяви, ні апеляційної скарги - звідки ми можемо знати що саме Ви викладали як аргументи своїх вимог, на які НПА посилилися.
Час спливає. Порадити конкретного адвоката кияни, очевидно, не змогли. А можливо зараз не всі постійно відвідують форум.

Юрію Васильовичу ! "Час спливає" Я вже декілька разів надсилав перший позов, його немає .Я ще не досвідчений в комп ''ютерній справі, може щось не так роблю, але інші посили доходять. В чому справа не знаю . По переду вихідні і я навряд отримаю ще слушних порад, а в середу останній день для подачі заяви. Намагаюсь сам щось зліпити. Усі заяви , пояснення і заперечення фактично складав самостійно, тому спробую ще раз. З самого початку звернув увагу форумчан ,що справа складна, проти мене штат юридичного департаменту ЦОС та Кер .дир., тому важкувато, тим більше вони все перекручують і брешуть. Якщо треба ще якісь документи - надішлю. Головне , щоб вони десь не губилися.
« Останнє редагування: 06 Березня 2014, 12:16:10 від Юрій Васильович »
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю
« Reply #71 : 27 Червня 2013, 23:32:06 »

Шановні ! Не можу отримати відповідь: де позовна заява, яку надсилаю вже декілька разів.? Там 9 аркушів.
В повідомлення можно додати лише 4 вкладення.
Записаний

assia

• Гість
« Reply #72 : 28 Червня 2013, 09:59:32 »

Юрію Васильовичу ! В повідомлення я і вкладав по 4 вкладення, але перший позов складається з 9 аркушів і я вкладав в кожне повідомлення по 4. Коли перший раз я намагався покласти 5, то отримав попередження і далі вкладав по 4, але де ж вони?
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю
« Reply #73 : 28 Червня 2013, 10:17:35 »

assia, скористайтеся безкоштовним сервером, наприклад:
http://www.imagebam.com/
Завантажуйте на нього зображення, а потім викладайте тут ВВ-код. Ось один з прикладів, як це буде виглядати на Форумі в підсумку:
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6535.msg42689.html#msg42689 
Записаний

assia

• Гість
« Reply #74 : 28 Червня 2013, 11:58:37 »

« Останнє редагування: 28 Жовтня 2013, 16:41:36 від Юрій Васильович »
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email