'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: адвокат  (Прочитано 48196 раз)

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

assia

• Гість
Re: адвокат
« Reply #45 : 25 Червня 2013, 17:26:18 »

Шановний  thunderclap
  не розумію хто Ви , захисник, прокурор, чи суддя ? Ми ж не в шахи граємо , хто кого. Цитую: « якщо будівля в цілому не підлягає капітальному ремонту , комплекс робіт поточного ремонту може враховувати окремі роботи, які класифікуються як такі, що відносяться до капітального ремонту.» Що таке квартира я вже писав , також писав з чого складається будинок  і які елементи до нього відносяться. Для того щоб визначити чи перекриття відносяться до квартири чи до будинку  експертизи не треба. Треба мати здоровий глузд. Про статут це Ви вже перегнули, навіщо складати статут і затверджувати його у власника, якщо він ні до чого не забов язує. Хочу утримую будинок ,а не хочу не утримую.  Про договір. Ви не читали ст. 631 чи хочете пожартувати? Відповідач заявляв про  строк позовної давності, але суд не сприйняв цю вимогу. « ЗУ про ЖКП згадали». Так ,згадав, але ж він діяв не 2006р ,а 2004р., а що до цього ми жили по законам  Берега слонової кістки? Не сумніваюсь ,що в попередньому  законі були ті ж вимоги до балансоутримувача.  Про пенсіонера, який щось не розуміє. В 2002р. ще не визначалися через КС, кому що належить. Про  ст.. 1158-1160, я досі не розумію, Суд прийшов до висновку , але не сприймає. Щось тут не складається. В умовах надання послу зазначено утримування будинку, це що не послуга? Про сукупність приміщень… Нагадую ще раз : квартира це приміщення для проживання, а будинок це, фундамент ,стіни , перекриття і далі по списку. Як що Вас не влаштовує це, то треба через суд спромогтися визначити положення про те що співвласникам належить весь будинок.незалежно від підстав набуття права власності на такі квартири...є співвласниками допоміжних приміщень у будинку...технічного обладнання, елементів зовнішнього благоустрою. Де тут про власність на будинок ? Читайте далі справу № 4-рп/2004. На жаль Ви не знайшли в моїй справі , що ж я зробив не так.
« Останнє редагування: 06 Березня 2014, 11:50:30 від Юрій Васильович »
Записаний

assia

• Гість
« Reply #46 : 25 Червня 2013, 17:50:49 »

Вам правильно говорят, что вы не видите своих ошибок в период судебных решений. Эти ошибки в данной ситуации уже неисправимы.
Да, но кроме экспертизы, на ошибки больше фактически указаний нет. Остальное полемика. Кстати , большое спасибо за учебу. Разговоры про Осбб воспринимаю крытически, потому что никто еще не сказал, что делать жильцам старой застройки. Воспринимаю эту компанию возглавлянмую Т Монтян как чистой воды лобизм . Сами жильцы обслуживать дом не будут, а прийдется нанибать людей. Чем же это будет отличаться от ЖЕК, где есть помещение и где гарантия чесной работы?
« Останнє редагування: 06 Березня 2014, 11:52:45 від Юрій Васильович »
Записаний

thunderclap

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #47 : 25 Червня 2013, 18:04:37 »

Нема сенсу витрачати час та сили на переконання людини, яка слухає лиш те, що бажає чути! Пенсіонери - особливі люди, їх важко переконати в неправоті. Суд керується вимогами законів, а не вашим глуздом. Успіхів у вашій безуспішній справі.
Записаний

assia

• Гість
« Reply #48 : 26 Червня 2013, 10:09:30 »

На жаль форумчани, які включилися в обговорення моєї справи не побачили  порушень з боку судів, але і не відповіли на багато запитань. Деякі   взагалі вважають, що відремонтував будинку за свій кошт-зробив  гарну справу сам для себе. Будинок твій, сам його і ремонтуй. От тільки не зрозуміло, навіщо мені весь будинок та що повинен робити балансоутримувач? Так , згадав , ніхто нам не потрібен , будемо самі все ремонтувати, платити нікому ні чого не будемо, почекаємо коли дядьки прийдуть відключати спочатку газ, потім опалення і воду. І нарешті дочекаємося дядьків з автогеном та судових виконавців. Оце буде весело ! У нас в будинку залишилось 4 кв. де живуть люди, решта 8 мають хазяїв , але де вони не відомо .В їх квартирах , переобладнаних під офіси ,хазяйнують підприємці , яких мало що хвилює відносно схоронності  будинку. Якщо врахувати, що в одній з 4 живе старенька людина за 85р., ще в одній сім‘я де двоє неповнолітніх, то нам залишилось тільки  об’ єднатися в ОСББ на  чотирьох . Не розумію я таких людей, яким я показую документ , де написано , що будинок  на даний час - власність Київської міської ради, а він каже : мало чого якийсь придурок написав ( це людина не з форуму).  З одного боку нам показують,  як судові виконавці приходять , відчиняють двері та виносять майно, чи людей не випускають за кордон, з другого боку – це все ваше , платити не треба і т. п. То яку альтернативу ви нам пропонуєте, поринути в судову тяганину ? Я вже відчуваю наслідки . Головне ще те , що сказали б ,що я правий в моїх вимогах ,але вся справа в тому ,що не вірно складений позов. Ну було б зрозуміло , але мені кажуть, що мені ніхто нічого не винен. Це дивно. Переглянув  все написане і не знайшов відповідей на більшість питань.  Де той розумний, який сказав би : «все , приїхали, злазь з воза». Давай я перегляну весь матеріал і вирішимо перше, чи є сенс подавати касаційну скаргу  і  друге, яка можливість подати новий позов. Мої послуги будуть коштувати стільки. З самого початку я шукаю таку людину. Якщо є така людина - відзовіться , маємо мало часу.
Записаний

focus

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #49 : 26 Червня 2013, 10:55:50 »

assia!

касацію треба подавати в любому випадку. щоб мати на руках усі судові рішення (потім можна переглянути у вссу), але  на перегляд у вссу не надіятися

Цитувати
Будинок твій, сам його і ремонтуй. От тільки не зрозуміло, навіщо мені весь будинок та що повинен робити балансоутримувач

балансоутримвача де факто і де юре немає. тіки вам це  не можуть сказати прямо. інакше ви перестанете платить

Цитувати
Не розумію я таких людей, яким я показую документ , де написано , що будинок  на даний час - власність Київської міської ради, а він каже : мало чого якийсь придурок написав ( це людина не з форуму)

це не доказ в розумінні ст 58, 59 цпк. у справі не має копії свідоцтва на будинок зареєстровний у бті. і його бути де юре не може, оскільки якщо приватиизована квартира, то будинок знахоиться у спільній власності.

Цитувати
З одного боку нам показують,  як судові виконавці приходять , відчиняють двері та виносять майно, чи людей не випускають за кордон, з другого боку – це все ваше , платити не треба і т. п

міняйте світоглдяд. або ви себе рахуєте власником будинку (співвласником) і рішаєте чи платиь чи не платить, іншими словами самостійно управляти будинком, або залишайте так як є - результат буде такий як є...

Цитувати
Головне ще те , що сказали б ,що я правий в моїх вимогах ,але вся справа в тому ,що не вірно складений позов

суть не в цьому. а в іншому. хто і на якій підставі керує вашим будинком, ід овів до такого стану. Може ви його як власник квартири і довели до такого стану своює бездіяльністю

Цитувати
Мої послуги будуть коштувати стільки. З самого початку я шукаю таку людину. Якщо є така людина - відзовіться , маємо мало часу.

ні накого не розраховуйте. така у вас катеогрія справи (спору)

а спір є? є баланс?
Записаний

Gelo

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email
« Reply #50 : 26 Червня 2013, 11:11:44 »

Цитувати
Де той розумний, який сказав би : «все , приїхали, злазь з воза». Давай я перегляну весь матеріал і вирішимо перше, чи є сенс подавати касаційну скаргу  і  друге, яка можливість подати новий позов. Мої послуги будуть коштувати стільки. З самого початку я шукаю таку людину. Якщо є така людина - відзовіться , маємо мало часу.

С этого и надо было начинать!
Жалко, что несколько потерян интерес со стороны опытных Форумчан (они ведь заходили знакомиться с поднятым вопросом).
Не владея вопросом как юрист, Вы начали отстаивать свою точку зрения. Зачем?
 Суд закончился, а выставленные решения по нему, только вводят сведущих в курс дела.

))) Советую зарегистрироваться на форуме.
Для этого надо иметь свой эл.адрес (e-mail)
Регистрация дает возможность личной переписки, обмена некоторой информацией, телефоном и т.д.
Уверен, это поможет быстрее сдвинуть с места ваш вопрос.
Записаний

assia

• Гість
« Reply #51 : 26 Червня 2013, 13:42:52 »

Оце таке!  Говорили балакали – сіли й заплакали!  "Возможно кто нибудь и возьмется помочь в индивидуальном порядке, вне форума. Вы из Киева, а здесь есть опытные киевляне".
Ну я же это и прошу, но пока все только критикуют , а предложений нет. Шановні, зрозумійте, що мої наївні часом питання цікавлять не тільки мене, тому не будьте такими зарозумілими та більш докладно поясьнюйте. " Балансоутримвача де факто і де юре немає. тіки вам це  не можуть сказати прямо. інакше ви перестанете платить." Так платити чи не платити? Де чітка відповідь? Я самостійно зменшив плату за утримання будинку. мені прислали попередження ,що через три дні відріжуть газ. То які дії мої , нести додому балон з газом? Ви ж даєте поради віртуальні і коли відріжуть газ де ви будете? Стосовно регістрації . Я ж свою  ел. адресу вношу, коли пишу в форум (!?)
Записаний

assia

• Гість
« Reply #52 : 26 Червня 2013, 13:59:43 »

Наприклад? Що на вашу думку не було вірно досліджено та оцінено судом? Які обставини справи суд не врахував та не дав їм належної правової оцінки? Які докази залишились поза увагою? Що із вашого обгрунтування позову не було відображено в мотиваційній частині рішення.
Ви шукаєте упущення в судовому рішенні, але не бачите помилок в ваших діях, які передували позову. Можна бути сто відсотково правим за суттю, але помилитися щодо форми та способу захисту свого права і цим "завалити" справу. Таке вже воно судочинство!
Скажіть. будь ласка , застосування ст. 22 ЦК в справі замість ст.20 п.3 ЗУ ЖКП, який є спеціальним, це порушення матеріального права чи ні\
« Останнє редагування: 06 Березня 2014, 12:06:46 від Юрій Васильович »
Записаний

assia

• Гість
« Reply #53 : 26 Червня 2013, 14:02:17 »

Видалено пост "дублікат"
« Останнє редагування: 06 Березня 2014, 12:08:41 від Юрій Васильович »
Записаний

assia

• Гість
« Reply #54 : 26 Червня 2013, 15:15:55 »

Скажіть , будь ласка ! З того матеріалу, що я надав можна вважати порушення матеріального права не застосування ЗУ про ЖКП ст. 20 п.3., чи ст. 1158-1160 ЦК , про які йдеться в рішеннях. На чому будувати касаційну скаргу ? Це є привід до     оскарження чи ні. Прошу дати чітку відповідь, щоб я все зрозумів та не задавав подальших питань з цього приводу.
Записаний

focus

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #55 : 26 Червня 2013, 16:40:00 »

берете свою позовну заяву +рішення суду першої інстанції, перевіряєте чи рішення суду першої інстанції переглдяадалося в апеляційному порядку.

якщо рішення переглядалося в апеляційному порядку, то ви можете оскаржити рішення суду першої інстанції в касаційному порядку.

Тобто, подаєте касаційну скаргу на рішення першої інстанції. іншими словами бажаєте перевірити і отримати остаточне рішення по своїй справі.

тепер шукаєте підстави оскарження. тут головне зрозуміти суть.
використовуєте цпк, і http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/v0014700-09

як правило рішення приймаються з порушенням норм процесуального права. наприклад, спава розглянута не в межах позовних виког , не напідставі доказів, що надаються сторонами,  всупереч обставинам зазначених у позові, тобто з порушенням диспозитивності та змагальності цивільного  процесу, а саме, ст 10-11 цпк. суд якісь встановлює нові обставини справи, незазначені в позові, на підставі цих обсавин малює інші правовідносини і відмовляє у позові

Цитувати
Відповідно  до положень статей 10 і 11 ЦПК ( 1618-15 ) суд розглядає цивільні справи в межах  заявлених  позивачем  вимог  та зазначених і доведених ним обставин.

так само перевіряєте чи були заперечення відповідача у справі. якщо їх не було, то докази що надані відповідачем є недопустими і неналежними, оскільки не стосуються позову.

Цитувати
Стаття 128. Заперечення відповідача проти позову
     1. Після  одержання  копій ухвали про відкриття провадження у справі і позовної заяви відповідач має право подати суду  письмове заперечення  проти позову із зазначенням доказів, що підтверджують його заперечення.

Цитувати
Стаття 131. Подання доказів
     1. Сторони зобов'язані подати свої докази суду до або під час попереднього судового засідання у справі,  а якщо попереднє судове засідання у справі не проводиться, - до початку розгляду справи по суті.

читаєте ще ст 58-60 цпк

тобто ви  знайшли порушення норм процесуального права- подаєте касацію тільки на порушення проц права.

якщо ви вважаєте, що суд вірно оцінив докази, вставнови обставини на наданих сторонами доказів які стосуються позовних вимог і заперечень відповідачем, то перевіряєте, чи вірно застосоване матеріальне право. і подаєте касацію лише на порушення матеріально права

ваша помилка що ви зразу лізете у матеріальне право. матеріальне право можна застосовувати лише тоді коли є правовідносини між сторонами  і підкріплені доказами. а доказів того що ви власник квартири, а відповідач балансоутримувач може і не бути, внаслідок цього суд першої інстанції не міг застосувати  положення матеріального закону

« Останнє редагування: 06 Березня 2014, 12:11:24 від Юрій Васильович »
Записаний

assia

• Гість
« Reply #56 : 26 Червня 2013, 18:33:12 »

Шановний ФОКУС, я маю вищу технічну освіту, але те,що Ви мені пропонуєте для мене не все зрозуміло, Це як тонкий аромат парфумів чи вишуканий смак марочного напою  для людини , яка порскається в смітнику. Допоможіть мені за винагороду скласти цей позов . Якщо потрібно , я надішлю ще матеріал. Під час ап.. суду  відповідач був тільки від Керуючої дирекції і той свої заперечення надав письмово і я їх не читав. Сьогодні хотів перефотографувати деякі документи, але мені їх не дали, бо ті знаходяться в канцелярії ап.. суду і тільки в понеділок я можливо буду мати змогу отримати їх в Шевченківському суді. Були заперечення від ЦОС (КП УЖГ) в суді першої інстанції, але там суцільна ахінея. Зараз сосканую і надішлю в наступному повідомлені. Були заперечення в суді першої інстанції і від Керуючої дирекції, я їх намагався сфотографувати, але все було прошите ,тому деякі листи не читабельні. Те, що можна було прочитати, стосувалось того, що « ні з одним відповідачем у позивача немає договірних відносин».
Записаний

assia

• Гість
« Reply #57 : 26 Червня 2013, 20:33:09 »

0000000000
« Останнє редагування: 06 Березня 2014, 12:12:44 від Юрій Васильович »
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю
« Reply #58 : 26 Червня 2013, 20:33:45 »

Порадьте фахового адвоката для боротьби з "Керуючою дирекцією" (касація)

Адвокатів можна знайти на спеціалізованих ресурсах:
http://forum.liga.net/
http://urist.in.ua/
http://www.newlegal.ua/
або через пошукові системи Яндекс, Гугль та ін.

Записаний

assia

• Гість
« Reply #59 : 26 Червня 2013, 21:56:21 »

Чому немає моїх останніх посилань . Я вже мабуть набрид з своїми запитаннями і мене  вирішили прикрити ?
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email