Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
Вам правильно говорят, что вы не видите своих ошибок в период судебных решений. Эти ошибки в данной ситуации уже неисправимы.
Будинок твій, сам його і ремонтуй. От тільки не зрозуміло, навіщо мені весь будинок та що повинен робити балансоутримувач
Не розумію я таких людей, яким я показую документ , де написано , що будинок на даний час - власність Київської міської ради, а він каже : мало чого якийсь придурок написав ( це людина не з форуму)
З одного боку нам показують, як судові виконавці приходять , відчиняють двері та виносять майно, чи людей не випускають за кордон, з другого боку – це все ваше , платити не треба і т. п
Головне ще те , що сказали б ,що я правий в моїх вимогах ,але вся справа в тому ,що не вірно складений позов
Мої послуги будуть коштувати стільки. З самого початку я шукаю таку людину. Якщо є така людина - відзовіться , маємо мало часу.
Де той розумний, який сказав би : «все , приїхали, злазь з воза». Давай я перегляну весь матеріал і вирішимо перше, чи є сенс подавати касаційну скаргу і друге, яка можливість подати новий позов. Мої послуги будуть коштувати стільки. З самого початку я шукаю таку людину. Якщо є така людина - відзовіться , маємо мало часу.
Наприклад? Що на вашу думку не було вірно досліджено та оцінено судом? Які обставини справи суд не врахував та не дав їм належної правової оцінки? Які докази залишились поза увагою? Що із вашого обгрунтування позову не було відображено в мотиваційній частині рішення.Ви шукаєте упущення в судовому рішенні, але не бачите помилок в ваших діях, які передували позову. Можна бути сто відсотково правим за суттю, але помилитися щодо форми та способу захисту свого права і цим "завалити" справу. Таке вже воно судочинство!
Відповідно до положень статей 10 і 11 ЦПК ( 1618-15 ) суд розглядає цивільні справи в межах заявлених позивачем вимог та зазначених і доведених ним обставин.
Стаття 128. Заперечення відповідача проти позову 1. Після одержання копій ухвали про відкриття провадження у справі і позовної заяви відповідач має право подати суду письмове заперечення проти позову із зазначенням доказів, що підтверджують його заперечення.
Стаття 131. Подання доказів 1. Сторони зобов'язані подати свої докази суду до або під час попереднього судового засідання у справі, а якщо попереднє судове засідання у справі не проводиться, - до початку розгляду справи по суті.
Порадьте фахового адвоката для боротьби з "Керуючою дирекцією" (касація)