Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
Проте вказаний договір 01.01.2006р. втратив чинність на підставі п.1 прикінцевих положень Закону України «Про житлово-комунальні послуги». Станом на момент звернення позивача до суду, договір про надання житлово-комунальних послуг між позивачем та відповідними виконавцями не укладено, що не заперечується сторонами.Таким чином, доводи позивача про неналежне виконання умов вказаного договору зі сторони відповідачів нічим не обґрунтовані та судом до уваги не приймаються.
Крім цього, судом до уваги не приймається посилання позивача на положення ст.322 ЦК України, оскільки вказана норма передбачає, що власник зобов'язаний утримувати майно, що йому належить, якщо інше не встановлено договором або законом, тобто в цьому випадку проводити ремонт своєї квартири.
Проте, як вбачається з заяви про збільшення позовних вимог позивач вказує, що ним було виконано ремонтні роботи, пов'язані з підсиленням елементів конструкції будинку, які мав би виконати балансоутримувач. Зазначені обставини не заперечуються та визнаються сторонами.Тобто суд прийшов до висновку, що позивачем вчинено дії в майнових інтересах іншої особи без її доручення, що регулюється положеннями глави 79 ст.ст.1158-1160 ЦК України.
Чому немає моїх останніх посилань . Я вже мабуть набрид з своїми запитаннями і мене вирішили прикрити ?
Не бачу моїх попередніх повідомлень
Скажіть , будь ласка ! З того матеріалу, що я надав можна вважати порушення матеріального права не застосування ЗУ про ЖКП ст. 20 п.3., чи ст. 1158-1160 ЦК , про які йдеться в рішеннях. На чому будувати касаційну скаргу ? Це є привід до оскарження чи ні. Прошу дати чітку відповідь, щоб я все зрозумів та не задавав подальших питань з цього приводу.
У 2002р. був укладений договір з ЖЕК 1004, який був структурним підрозділом КП УЖГ.
Проте, як вбачається з заяви про збільшення позовних вимог позивач вказує, що ним було виконано ремонтні роботи, пов'язані з підсиленням елементів конструкції будинку, які мав би виконати балансоутримувач. Зазначені обставини не заперечуються та визнаються сторонами.
"Проте, як вбачається з заяви про збільшення позовних вимог позивач вказує, що ним було виконано ремонтні роботи, пов'язані з підсиленням елементів конструкції будинку, які мав би виконати балансоутримувач. Зазначені обставини не заперечуються та визнаються сторонами."
"Матеріалу" надано недостатньо. Наприклад, Ваші вимоги базуються на договорі 2002р. з "ЖЕК1004". Ви зазначаєте, що: ЦитуватиУ 2002р. був укладений договір з ЖЕК 1004, який був структурним підрозділом КП УЖГ.. Тобто ЖЕК 1004 не був юридичною особою? Але якщо так, то виникає питання - А в нього були повноваження на укладення договору? Причому на укладення саме своїм іменем, а не від імені юрособи?Ще приклад, Ви не навели ні своєї позовної заяви, ні апеляційної скарги - звідки ми можемо знати що саме Ви викладали як аргументи своїх вимог, на які НПА посилилися. Час спливає. Порадити конкретного адвоката кияни, очевидно, не змогли. А можливо зараз не всі постійно відвідують форум.
Шановні ! Не можу отримати відповідь: де позовна заява, яку надсилаю вже декілька разів.? Там 9 аркушів.