Доброго дня всім відвідувачам форума
18.07.2013 отримав судовий наказ про стягненн заборгованості за ЖКП від ТОВ "Перший український експлуатаційний центр"(надалі ПУЕЦ)
Ситуація по взаємовідносинам така:
1) Є договір з
КП "Екос" (скан прікріплено)по утриманню територій, який не відповідає ПКМУ№529, але він без дати... - до речі чи вважається такий договір легітимним?
(Укладений він в кінці липня 2012р за кілька днів до приймання квартири - така схема у Київміськбуду)
До речі до договору жодного разу не прикладався додаток з тарифом... наскільки я розумію це істотна частина договору...(в копії договору що надійшов до суду також не надано додатку)
2) Київміськбуд від 01,10,2012 передає на обслуговування та експлуатацію будинок(акт любязно надав ЖЕК з заявою на судовий наказ), де ясно написано, що ТОВ "ПУЕЦ" повинен переоформити всі договори з контрагентами.
3) Договір який відповідає ПКМУ№529(я надсилав до ТОВ "ПУЕЦ" в травні, на що отримав відповідь(аж в липні але датований в 30 денний срок від дати реєстрації) з двома примірниками договору
знову без затвердженого тарифу та листом в якому йшлося, що я маю написати протокол розбіжностей і відправити назад два підписаних примірника договору та протокол розбіжностей - як на мене не дуже прозоро - можуть "загубити" протокол і договір такий як треба в їх на руках- чи я помиляюся?
4) Після отримання такої відповіді (14.07.2013)- надіслав аналогічні запити та
пропозицію укласти договір на інших умовах - як в повідомленні:
http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6385.msg26713.html#msg26713 за що окреме спасибі
Тетяна AcademiaТепер маю судовий наказ та 10 днів, щоб його скасувати.
Копії докумантів що отримав від суду(далі у вкладеннях):
1) судовий наказ
2) копія рішення ПАТ Київміськбуд
3) договір про надання послуг з утримання територій (підписаний з ЕКОС не з ПУЕЦ!!!) без дати та без тарифу
4) акт прийому-передачі будинку
5) довідка Ф3 (фактично я не надавав згоди на обробку перс даних ПУЕЦу (ЕКОС-у надавав))
6) Копія наказу про прийняття будинку
7) копія нарахування та оплат по особовому рахунку
8) ксерокопія паспорту
9) довідка про присвоєння ІПН
---
За ЖКП я не платив, так як намагався укласти договір, який відповідає типовому.
За опалення,ел. енергію та воду не платив так як також не маю договору, а платити на рахунки ГІОЦ не хочеться, щоб потім не зарахували їх як сплату за утримання територій та будинку - хоча платит згоден, але не за послуги утримання по не існуючому тарифу 2.40 грн/кв.м.
Допоможіть скласти заяву про скасування судового наказу.
Мої думки:
1) з ПУЕЦ у мене не має жодного договору, при тому що я надсилав пропозицію його укласти - є документальне підтвердження
2) ПУЕЦ вимагає борг, який належить ДП "ЕКОС" з серпня по листопад 2012
(Також в роздруківці не зрозуміло звідки взялося 274 грн боргу за 10.2012 при тому що до сплати 151.59грн...)
3) Згоду про обробку персональних даних в мене отримав ДП "Екос", але не ПУЕЦ...
4) Тарифу затвердженого ОМС не має до сих пір або його ховають