'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Перегляд судових рішень  (Прочитано 103105 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Юрій Васильович

• Супермодератор
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю
Re: Перегляд судових рішень
« Reply #255 : 13 Березня 2014, 20:20:51 »

Цитувати
Який висновок про правонаступників з наданих копій рішень Шевч. ради ?
Висновок. Ви безпідставно "тероризували" всіх, окрім КП УЖГ Шевченківського району м. Києва ( нова назва ЦОС...). В справі ви посилаєтесь на єдиний документ, яким зафіксовані пошкодження - Акт за № 111/42 від 28.01.2003 року. , комісія КП «Ярославська» своїм Актом від 15.03.2011 лише завірила виконання Вами ремонтних робіт по усуненню наслідків бездіяльності КП УЖГ.    Нажаль Ви не фіксували бездіяльності КП «Ярославська» і нового балансоутримувача. Принаймні в рішенні посилань на такі докази не бачив.
Записаний

assia

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #256 : 13 Березня 2014, 21:07:23 »

Цитувати
Далі ВССУ ( касаційна інстанція) теж може або вірішити справу, або направити на новий розгляд ( що я вважаю вигідним для Вас, якщо направити в першу інстанцію), але це вже буде ( якщо буде) наступний етап.
Не хочу зараз гадати на кавовій гущі та думати куди можливо направлять справу. Побачимо. :
  На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 353-356 ЦПК України,

ПРОШУ:
          Прийняти заяву про перегляд судових рішень та порушити провадження у справі.
         Постановити ухвалу Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних та кримінальних справ про допуск цивільної справи № 2610/13215/2012, провадження 2/761/1333/2013 за моїм позовом до КП ЖЕК «Ярославська», КП «Центр обслуговування споживачів» (ЦОС) Шевченківського р-ну, КП «Керуюча дирекція» Шевченківського р-ну, третя особа ГІОЦ (Головний інформаційно-обчис-лювальний центр» про стягнення матеріальних збитків, моральної шкоди та     забов’’ язання вчинити дії   до провадження Верховного суду України.

Далі складу список додатків.
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
    • Перегляд профілю
« Reply #257 : 13 Березня 2014, 21:23:39 »

Цитувати
Постановити ухвалу Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних та кримінальних справ про допуск цивільної справи № 2610/13215/2012, провадження 2/761/1333/2013 за моїм позовом до КП ЖЕК «Ярославська», КП «Центр обслуговування споживачів» (ЦОС) Шевченківського р-ну, КП «Керуюча дирекція» Шевченківського р-ну, третя особа ГІОЦ (Головний інформаційно-обчис-лювальний центр» про стягнення матеріальних збитків, моральної шкоди та     забов’’ язання вчинити дії   до провадження Верховного суду України.
Це не треба. Просити потрібно ВСУ.
Ви, коли апеляцію подавали до апеляційного суду через районний суд, теж писали прошу райсуд прийняти скаргу і направити її до апеляційного суду?
Ви зараз звертаєтесь до ВСУ.
Напрявляєте заяву до ВССУ. ВССУ розглядає заяву чи просите Ви його, чи ні. І вирішує передавати до ВСУ, чи ні не через те, що Ви просите передати, а в залежності від того чи навели ві приклади неоднакового застосування, чи ні.
Записаний

assia

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #258 : 13 Березня 2014, 21:36:33 »

Цитувати
Висновок. Ви безпідставно "тероризували" всіх, окрім КП УЖГ Шевченківського району м. Києва ( нова назва ЦОС...). В справі ви посилаєтесь на єдиний документ, яким зафіксовані пошкодження - Акт за № 111/42 від 28.01.2003 року. , комісія КП «Ярославська» своїм Актом від 15.03.2011 лише завірила виконання Вами ремонтних робіт по усуненню наслідків бездіяльності КП УЖГ.    Нажаль Ви не фіксували бездіяльності КП «Ярославська» і нового балансоутримувача. Принаймні в рішенні посилань на такі докази не бачив.
Всі докази моїх звернень до КП Ярославська , УЖГ та КП Кер. дир. є в справі Ось тільки їх перелік:
1) Заява до Шевч. р. адм.№ ч-645 від 06.05.2008р.
2) Директору КП ЯР. № ч-179 від 17.03.2010р.
3)-------------------№ч-141 від 16.03 2011р.
4)-------------------№ч-335 від08.0602011р.
5) ------------------№ ч-357 від 17.06.2011р.
6) Директору УЖГ   № ч-389 від 13.07.2011р.
7) Директору КП Кер дир. № ч-205 від 15.02.2012р.
Записаний

assia

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #259 : 13 Березня 2014, 22:08:16 »

Цитувати
Це не треба. Просити потрібно ВСУ.
Я, мабуть , стомився, бо нічого вже не розумію. Попередній раз я з цим текстом вже звертався і зауважень не було.В заяві я звертаюся до Верховного суду через ВССУ, що зафіксоване в "шапочці". 
Не бачу протирича, я заяву здаю в ВССУ і прошу  цей суд розглянути заяву та допустити до ВСУ.
« Останнє редагування: 13 Березня 2014, 22:23:52 від assia »
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
    • Перегляд профілю
« Reply #260 : 13 Березня 2014, 22:27:49 »

У Вас по тексту: "ремонт завершив в 2009р." Гроші Ви вимагаєте за усунення своїми силами недоліків, зафіксованих актом 2003р. . Як цього стосуються звернення після 2010р.?  Вам потрібно було з 2007р. вимагати від КП «Ярославська» завершити розпочаті Вами роботи самостійно, або разом з Вами.
Заяви зазначені з 2010р. можуть мати стосунок до вимог про перерахунок квартплати за період не раніш 2007р.
У Вас в 4 пункті вимоги до ЦОС по кварплаті, правда не зрозуміло за який період.
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
    • Перегляд профілю
« Reply #261 : 13 Березня 2014, 22:50:31 »

"Ирония судьбы или с лёгким паром"
                                                                                                  финальная часть...             
                                                                                                  Надя Лукашину: -                                                                                                "И всё таки ты беспросветный..."
Не бачу протирича, я заяву здаю в ВССУ і прошу  цей суд розглянути заяву та допустити до ВСУ.
...упертий...

Та Вам ВСУ просити треба ухвалу ВССУ скасувати....

Попередній раз я з цим текстом вже звертався і зауважень не було.
Я не бачив. Я бачив
Цитувати

ПРОШУ:
Ухвалу Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ від 05 липня 2013 р. № 6-29148ск13 скасувати, направивши справу на новий розгляд до ?
« Останнє редагування: 15 Березня 2014, 20:48:03 від Юрій Васильович »
Записаний

assia

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #262 : 13 Березня 2014, 23:01:33 »

Цитувати
У Вас по тексту: "ремонт завершив в 2009р." Гроші Ви вимагаєте за усунення своїми силами недоліків, зафіксованих актом 2003р. . Як цього стосуються звернення після 2010р.?  Вам потрібно було з 2007р. вимагати від КП «Ярославська» завершити розпочаті Вами роботи самостійно, або разом з Вами.
Заяви зазначені з 2010р. можуть мати стосунок до вимог про перерахунок квартплати за період не раніш 2007р.
У Вас в 4 пункті вимоги до ЦОС по кварплаті, правда не зрозуміло за який період.
Думаю, зараз не час розглядати ці подробиці. Ще раз наголошую, що справа складна, тому я просив допомоги не через форум, а безпосередньо від людини, яка візьме всі наявні документи, можливо, сходить в суд та ознайомиться там з документами і тоді вирішувати, що робити. Те, про що ви згадуєте буде потрібно, якщо........
В попередній заяві про перегляд я в додатки додав чомусь копію позовної заяви, копії Ап.та кас.скарг. Вважаю це не треба робити. Додаю 4 копії заяви , копії рішень по моїй справі та копії знайдених рішень. Окремо заяву про поновлення строку.
Питання , чи треба сплачувати с. збір. В попередніх судах я його не сплачував, але . коли подавав заяву на перегляд , мені запропонували сплатити, що я зробив . Я повідомив , що хоча плачу, але вважаю, що не повинен платити і розраховую на їх порядність. Гроші проковтнули мовчки. В моїх попередніх заявах я посилався на Закон і не платив.
Записаний

assia

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #263 : 13 Березня 2014, 23:07:22 »

Цитувати
"Ирония судьбы или с лёгким паром"  финальная часть... Надя Лукашину: - "И всётаки ты беспросветный..."
Та Вам ВСУ просити треба ухвалу ВССУ скасувати....
Думаю, що текст з останніх "------" треба прибрати.

Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
    • Перегляд профілю
« Reply #264 : 13 Березня 2014, 23:46:20 »

Цитувати
Думаю, зараз не час розглядати ці подробиці. Ще раз наголошую, що справа складна,
Зараз не час. Але зауважу якщо до 2007р. , то сплив термін позовної давності. Якщо після, то чому позов до ЦОС ( я не розбирався в питанні кому платежі після 2007р. )? Складність справи не в тому, що Ви звалили в купу і "грішне і праведне", а в тому, що законодавча база мінялась ( ми доречі це зараз не згадували). 
В попередній заяві про перегляд я в додатки додав чомусь копію позовної заяви, копії Ап.та кас.скарг. Вважаю це не треба робити. Додаю 4 копії заяви , копії рішень по моїй справі та копії знайдених рішень. Окремо заяву про поновлення строку.
Так. Потрібне виділив.

Питання , чи треба сплачувати с. збір.  В моїх попередніх заявах я посилався на Закон і не платив.
Посилання в позовній заяві незграбне. Потрібно обов'язково зазначати в "шапці", що позов на захист прав споживача. І бажано зазначати це і в прохальній частині.
« Останнє редагування: 14 Березня 2014, 11:50:13 від Юрій Васильович »
Записаний

assia

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #265 : 14 Березня 2014, 00:09:04 »

Цитувати
Зараз не час. Але зауважу якщо до 2007р. , то сплив термін позовної давності.

Повторюю, що зараз не час, але п.4 ст.631 ЦК мені більш подобається. І він не обмежений в часі.

Цитувати
Потрібне виділив.

Це ж мені таку заяву підготував "досвідчений юрист", який був прокурором та суддею, а зараз заробляє на таких . як я.

Цитувати
Питання , чи треба сплачувати с. збір.  В моїх попередніх заявах я посилався на Закон і не платив.

В заявах я писав так: Відповідно до п.7 ч.1 ст.5  Закону України " Про с.сб......" і далі по тексту.

Смайлики я не просив прибирати. >:(
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
    • Перегляд профілю
« Reply #266 : 14 Березня 2014, 00:18:37 »

Цитувати
В заявах я писав так: Відповідно до п.7 ч.1 ст.5  Закону України " Про с.сб......" і далі по тексту.
Я бачив, то в мотивувальній частині. А ОБОВ'ЯЗКОВО потрібно в "шапці". І ДУЖЕ бажано в прохальній частині. 
Цитувати
Смайлики я не просив прибирати.
А навіщо вони там? То результат перенесення з Word копіюванням Вашого ряду знаків питання.
« Останнє редагування: 14 Березня 2014, 11:47:48 від Юрій Васильович »
Записаний

assia

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #267 : 14 Березня 2014, 00:22:56 »

Не розраховую на Ваші схвальні оплески, але в додатки хочу вкласти ТАБЛИЦЮ знайдених рішень ( останню версію). Там же буде жива людина, хай подивиться.
Записаний

assia

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #268 : 14 Березня 2014, 00:32:02 »

Цитувати

ПРОШУ:
Ухвалу Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ від 05 липня 2013 р. № 6-29148ск13 скасувати, направивши справу на новий розгляд до ?
Я прогледів , думав, що це Ви мені прислали цей текст зі см-м. Я вже боюся щось у Вас питати, що б Ви ще якусь цитату з кіна не припам,ятали.

Не бачу відгуків на Reply 258, може цей список додати в заяву ?
« Останнє редагування: 14 Березня 2014, 00:34:59 від assia »
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
    • Перегляд профілю
« Reply #269 : 14 Березня 2014, 00:52:57 »

але п.4 ст.631 ЦК мені більш подобається. І він не обмежений в часі.
:o Обмежений:
Цитувати
Закінчення строку дії договору не звільняє сторони від відповідальності за порушення договору, вчинене під час дії цього договору, однак при цьому слід враховувати строки позовної давності, що передбачені ст. 257 та ст. 258 ЦКУ.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email