Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
Спасибо. И еще один вопрос, я читал где-то, что нужно подавать заявление в УК об отказе от предоставлении услуг всем вступившим в ОСМД. Это правда?
2. Дата с которой УК прекратила обслуживание дома. Эта дата и будет датой с которой ОСМД начнет исполнять функции по содержанию дома.
Цитата: Геннадий П від 11 Лютого 2017, 22:38:44 2. Дата с которой УК прекратила обслуживание дома. Эта дата и будет датой с которой ОСМД начнет исполнять функции по содержанию дома.Подтверждением прекращения обслуживания УК может служить Акт приема-передачи дома на баланс в ОСМД. С первого числа следующего месяца после передачи дома на баланс, жильцы обязаны платить в ОСМД, если другого не установлено между УК и ОСМД.[Відповідь не відповідає нормам чинного законодавства] Ю.В.
Чинним законодавством передбачено СПИСАННЯ З БАЛАНСУ, а не передача збалансу на баланс.
Стаття 11. Утримання житлового комплексу на балансі Передача майна з балансу на баланс відбувається у порядку ( 1521-2002-п ), встановленому Кабінетом Міністрів України.
{ Статтю 11 виключено на підставі Закону N 417-VIII ( 417-19 ) від 14.05.2015 }
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ П О С Т А Н О В А від 11 жовтня 2002 р. N 1521 Київ Про реалізацію Закону України "Про об'єднання співвласників багатоквартирного будинку" { Із змінами, внесеними згідно з Постановами КМ N 1242 ( 1242-2004-п ) від 22.09.2004 N 955 ( 955-2013-п ) від 25.12.2013 } Відповідно до статей 6, 11, 17 і 21 Закону України "Про об'єднання співвласників багатоквартирного будинку" ( 2866-14 ) Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:
Стаття 9. Форми управління багатоквартирним будинком1. Управління багатоквартирним будинком здійснюється його співвласниками.За рішенням співвласників усі або частина функцій з управління багатоквартирним будинком можуть передаватися управителю або всі функції - об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку (асоціації об’єднань співвласників багатоквартирного будинку).
Процедура передачі будинку з балансу КП на баланс ОСББ була скасована не Постановою КМУ № 301, а ЗУ № 417 "Про особливості...". З 01.07.2015р. ЗУ "Про ОСББ" не містить норм щодо передачі будинку з балансу на баланс і утримання будинку на балансі! Ст. 11 було виключеноз закону в повному обсязі. Досить "пудрити мені мізки" постановою № 1521.