'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Голосування

Чи був суддя Савицький О.А. зацікавленим у появі сфальшованої заяви ?

Поза сумнівом - так.
- 6 (60%)
Ні, не був.
- 0 (0%)
Важко сказати.
- 2 (20%)
Цитую Тетяну Монтян: "А нафіг йому це було потрібно?
- 1 (10%)
Нехай він сам визначиться.
- 0 (0%)
Буде видно по його реакції на повідомлення про злочин.
- 1 (10%)

Всього голосів: 10

Автор Тема: ШРС, а/с № 2-а/2610/482/2012 (щодо незаконності тарифів з жовтня 2009 р.)  (Прочитано 119007 раз)

0 Користувачів і 6 Гостей дивляться цю тему.

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю

http://us.ua/156180/
Справа  2а-851/10 А.с. 001-237.
« Останнє редагування: 22 Лютого 2011, 00:48:34 від Тетяна Academia »
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

В цю справу слід до 23.03.11 р. подати наступні документи:

1) Ухвалу КААС від 09.02.2011 р. про поновлення строків Кличку В. В. на оскарження постанови Бачуна.
2) Лист Держкомпідприємництва про те, що РКМДА є регуляторними актами.
1-2 Взяти з гілки Кличка
3) Ухвалу Вищого господарського суду України від 01.10.2008 р. по справі № 32/261 (№ 2183431 у ЄДРСР).
Також слід подати рішення КААС за наслідками розгляду тарифних РКМДА (якщо вони до того часу будуть).

У мене засідання у Гайдук 14.03.11 р. об 14-30 і до цього часу (або 11 або 14 березня) у справу буде поданий змінений позов. Примірник цього зміненого позову слід подати ВАВАНчику 23.03.11 р. Савицькому, оскільки він 3-тя особа по обом справам. Таким чином, у двох позовах не будуть збігатися підстави, що унеможливлють залишення позову Кулі без розгляду в частинах, в яких не збігаються предмет і підстави. 
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

У мене засідання у Гайдук 14.03.11 р. об 14-30 і до цього часу (або 11 або 14 березня) у справу буде поданий змінений позов. Примірник цього зміненого позову слід подати ВАВАНчику 23.03.11 р. Савицькому, оскільки він 3-тя особа по обом справам. Таким чином, у двох позовах не будуть збігатися підстави, що унеможливлють залишення позову Кулі без розгляду в частинах, в яких не збігаються предмет і підстави.
[/quo
Щось не зрозуміла. Ваванчик третя особа, як він може подати змінений позов? Хіба , якщо є довіреність від позивача.

ВАВАНчик має подати у цю справу № 2а-851/10 копію примірнику мого нового позову, отриманого, як третьою особою у справі Гайдук. Так само, як такий примірник мого позову (що є на даний час) подала у цю справу КМДА. Це для підвердження того, що підстави позовів у певній частині вже не збігаються.
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

Файл TZ_s_2a-851_10.zip http://us.ua/161472/

ТЗ всіх с/з у справі. Я в задумливості. Вперше за час моєї роботи з судами отримала таке неподобство. На компакт-диск скопійовані виключно wav-ники. Без оболонки, без журналів с/з, прив`язок реплік до авторів, та часових проміжків. Такого я не бачила навіть при Калініченко.

Що в скарзі голові суду і в повторній заяві про видачу ТЗ писати - я прекрасно знаю. От чи треба? З огляду на всі обставини. Хто що скаже?
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

Цитувати
Повне роздрукування технічного запису судового засідання від 19.01.2011 року в адміністративній справі № 2ф-851/10.

Роздрукування виконано третьою особою Кікоть Т.І. з наданої судом копії офіційного технічного запису судового процесу.

С- суддя Савицький О.А,
ПВ – представник відповідача Грама А.М,
3-я ос. – третя особа на стороні позивача. (Дровальов А.В.,  Кікоть Т.І., Захарченко Г.О., Клименко С.В.)

<Початок файлу "channel 01 2011_01_19 09-45-17.wav">

С: Судове засідання оголошується продовженим після перерви. В судове засідання хто у нас з`явились?
ПВ:нерозбірливо.
СУДДЯ: Так, Значить Ви були. Всі треті особи вже були.
3-я ос: Так
СУДДЯ: Не з`явився позивач і частина третіх осіб, але головне – не з`явився позивач. На обговорення ставиться питання про можливість розгляду справи за відсутності позивача. (до ПВ)Я вибачаюсь, Ви оголошення принесли, да?
ВП: Так
С: Зробили оголошення?
ПВ: Зробили оголошення, зараз я поясню.
С: Ну, давайте тоді, надайте мені це оголошення.
ПВ: На виконання ухвали ми направили явно листа Попову. Попов дав доручення опублікувати. Зараз по моїм відомостям головний розпорядник направив розпорядження в газету Хрещатик, але на даний час не ясно.
С: Так, а це не по нашому?
ПВ: Це оголошення по іншій справі.
С: По тій, що раніше. Ну по нашій справі буде оголошення, на наступний раз буде вже, да?
ПВ: Невідомо мені це.
С: Ну дали доручення вже, писали в газету?
ПВ:Да
3-я ос.: Немає
С: Ну ф Вас попрошу, Ви проконтролюйте, щоб ми могли хоча б розпочати, та хоча б Ваші клопотання розглянути.
3-я ос.;: Ваша честь, станом на вчорашній вечір оголошення не було.
С: Зрозуміло. Це – оголошення, що раніше були. Добре. На обговорення ставиться питання про можливість розгляду справи за відсутності позивача. Що скаже представник відповідача?
ПВ: Вважаю, що належним чином повідомлений, можна слухати.
С: Ну Ви ж юрист, Ви вже хоч би не позорились. Де таке написане? Він же ж… Нема заяви, що він просить без нього розглядати. Як це без позивача розглядати? Без відповідача – будь ласка.
ПВ: Мені невідомі ті підстави, з яких він відсутній.
С: А якщо нема підстав? Якщо не повідомив про причини неявки? Можемо розглядати без позивача? Ні. Значить, КАСУ дома вивчити,
ПВ: Ну є строки розгляду
С: (до ПВ) до наступного разу вивчити КАСУ.
С: Так, треті особи, можемо розглядати без позивача?
3-я ос.: Ні, не можемо.
С: Значить суд ухвалив оголосити перерву для витребування додаткових доказів а також в зв`язку з неявкою в судове засідання позивача. Ну і також іще раз нагада….

< Кінець файлу "channel 01 2011_01_19 09-45-17.wav">
Кінець повного роздрукування технічного запису судового засідання від 19.01.2011 року в адміністративній справі № 2а-851/11.
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

Какой номер дела по 11 году? (на обложке)
Записаний

ВАВАНчик

• Гість
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

ВАВАНЧик, напоминаю, что нужно показать мою новую редакцию иска по делу у Гайдук, т. к. в дело вшит мой "старый" иск, копию которого вбросила КМДА.

ТАТЬЯНА, в дело нужно вбросить решения по делу Лепсе-4 и постанову Бабенко по делу Кличка. А постанову Паринова пусть КМДА сама подает.
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

Сьогодні подано через канцелярію клопотання про приєднання до м/с доказів - 4 рішення по ЖБК Лепе-4.
ВАВАНЧик, напоминаю, что нужно показать мою новую редакцию иска по делу у Гайдук, т. к. в дело вшит мой "старый" иск, копию которого вбросила КМДА.
ТАТЬЯНА, в дело нужно вбросить решения по делу Лепсе-4 и постанову Бабенко по делу Кличка. А постанову Паринова пусть КМДА сама подает.
ВАВАНчик, як у тебе? Чи подана нова редакція позов ПЕРО?
Наскільки пам`ятаю - постанову Бабенко тримаю в руках, ч/з канцелярію не подаю. Подавати тільки після прийняття постанови Парінова.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

Наскільки пам`ятаю - постанову Бабенко тримаю в руках, ч/з канцелярію не подаю. Подавати тільки після прийняття постанови Парінова.

Пам'ятайте, що порядок вирішення клопотань (залучення доказів) встановлюється суддею. Може статися, що КМДА буде останньою подавати клопотання і вкине постанову Парінова, після чого стадія розгляду клопотань завершиться. Тому можна, щоб хтось з 3-х осіб (до КМДА) повідомив про цей доказ (Бабенка), але не надав, а далі -по ходу п'єси.
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
    • Перегляд профілю

Дата наступного судового засідання - 29.03.2011 року, о 10:00
« Останнє редагування: 24 Березня 2011, 00:10:40 від Тетяна Academia »
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

Я все пропустил.
Сегодня ШРС в трауре.... Никто не работает, дела сняты :(
Записаний

Валентина

• Активний Дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Прощу допомоги. Мій компютер 2003р. не можу відкрити жодне Розпорядження оскаржене В.І. по справі 2а-851, №№ 1332,1333,1334,1335, 1192,1193, 392 і всі, на  які потім збільшувались вимоги. Киньте мені в особисті повідомлення або на E-mail.
Записаний

mirrorer

• Адміністратор
    • Перегляд профілю
    • Email

Мені терміново потрібні тексти оскаржених В.І. у справі №2а-851 Розпоряджень. Вони на сайті Київради викладені у (pdf), а мій компютер не відкриває. Це моє погане знання компютера  заважає.  Розпорядження від 30. 10.2009р. №№ 1332-1335, також,1102, 1103, 392 і бажано 978,979, які подовжуються Розп. №1335

Встановіть Acrobat Reader, який можна завантажити по посиланню http://gro-za.org/files/AdbeRdr1000_ru_RU.exe
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email