Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
Не чудіть.
Сьогодні отримала такий документ. Позовні вимоги вже за 4 роки. Чи правомірно це? як боротися?
так як з періоду від подання справи відповідачами не оплачено кошти за послуги утримання будинку та прибудинкової території за березень 2012 р. - серпень 2013 р. в сумі 1885 грн. 92 коп.,
ЦитуватиНе чудіть.Обясніть.чому?
Отримала сьогодні відповідь про прибудинкову територію з відділу звернень міськради, . Хто що може сказати? Допоможіть!!!!
В полку Аліни прибуло. Я з Вінниці. ЖЕК7 змушує мене підписати договір на основі не типового. Але в мене ще більш заплутаніша ситація.
ЖЕК7 змушує мене підписати договір на основі не типового.
Подавайте зустрічний позов про визнання укладеним договору, що відповідає Типовому (у прохальній частині зустрічного позову слід навести повний текст Типового договору). Більш детально:
Не може вона такого робить. у тій справі інші правовдносини. - виконавця з власником квартири.аліна не є власником квартири, а є лиш співвлансником (і мабуть без виділу часток). тобто не є стороною договру. Тим більш запронований проект договору не відповідає типовому
Відповідь була адресована дописувачу Cynic, а не Аліні. Щодо співвласників, то у випадку спільної сумісної власності визначається уповноважений співвласник (ст. 369 ЦК).
не погоджуюся. у такому випадку фактично унеможливлюється участь в утриманні будинку іншими співвласниками
Скажіть, будь ласка, на цьому етапі, після кругу судової тяганини та новому розгляді справи, можна подавати до Верховного суду про неоднакове застосувння законів?
ЦитуватиПодавайте зустрічний позов про визнання укладеним договору, що відповідає Типовому (у прохальній частині зустрічного позову слід навести повний текст Типового договору). Більш детально:Не може вона такого робить. у тій справі інші правовдносини. - виконавця з власником квартири.аліна не є власником квартири, а є лиш співвлансником (і мабуть без виділу часток). тобто не є стороною договру. Тим більш запронований проект договору не відповідає типовому