'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Суд з КП "Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду" Солом.район  (Прочитано 79838 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

stepan

• *
  • City: kiev
    • Перегляд профілю
    • Email

http://reyestr.court.gov.ua/Review/16150333

Ще раз дякую за рішення з реєстра.
І яке ж рішення взяти за основу, для заяви про перегляд?
Мені здається це рішення краще підходить до справи по КП УЖГ, я в касац.скарзі по тій справі посилався на порушення  ст.213-214ЦПК.
Записаний

stepan

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

хіба п.7 Правил користування приміщеннями житлових будинків, затвердженних Постановою Кабінету Міністрів України в редакції від 24.01.2006 року №45 вищий господарський суд їх застосував? і як ці правила для юридичних осіб діють???? :o    http://reyestr.court.gov.ua/Review/12041558
Цитувати
                      З А К О Н   У К Р А Ї Н И  http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?page=2&nreg=1875-15

Про житлово-комунальні послуги
         Стаття 19. Учасники договірних відносин у сфері
                   житлово-комунальних послуг

1. Відносини  між  учасниками  договірних  відносин  у  сфері
житлово-комунальних послуг  здійснюються  виключно  на  договірних
засадах.

Розділ VIII

ПРИКІНЦЕВІ ПОЛОЖЕННЯ

1. Цей Закон набирає чинності з дня його опублікування,  крім
частин четвертої, п'ятої, сьомої і восьмої статті 31 цього Закону,
які набирають чинності з 1 січня 2005 року.
 2. Кабінету Міністрів України:

а) протягом  шести  місяців з  дня  набрання  чинності   цим
Законом:

подати на  розгляд  Верховної  Ради  України  пропозиції щодо
внесення змін до законів, що випливають із цього Закону;

привести свої нормативно-правові акти у відповідність із  цим
Законом;

http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?page=2&nreg=1875-15

От Кабінет Міністрів постановою  http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=45-2006-%EF від 24 січня 2006 р. N 45  і привів на протязі 6 місяців свої нормативно-правові акти у відповідність з законом України "Про житлово-коммунальні послуги":

Цитувати
                     КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А  http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?nreg=45-2006-%EF
                    від 24 січня 2006 р. N 45
                               Київ

Про внесення змін до постанови
                    Кабінету Міністрів України
                    від 8 жовтня 1992 р. N 572
7. Власник та наймач (орендар) квартири зобов'язаний:

оплачувати надані   житлово-комунальні   послуги   у  строки,
встановлені договором або законом;

Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю

хіба п.7 Правил користування приміщеннями житлових будинків, затвердженних Постановою Кабінету Міністрів України в редакції від 24.01.2006 року №45 вищий господарський суд їх застосував? і як ці правила для юридичних осіб діють???? :o    http://reyestr.court.gov.ua/Review/12041558

А чоми вони не можуть діяти для юридичних осіб? Юрособи можуть бути власниками житлових приміщень, і відповідно споживачами ЖКП.

stepan, -суддя Штелик це вона, а не він.
Записаний

owner

• *
    • Перегляд профілю

Цитувати
А разве это не "клопотання поновити строк" в моей "Заяве"?
Прошу прощения. Ввиду того, что  Вы  разделили эту часть, само ходатайство я упустил.
Записаний

stepan

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

stepan, -суддя Штелик це вона, а не він.
Дякую, це я виправлю.
А все інше в заяві правильно?
Записаний

owner

• *
    • Перегляд профілю

Цитувати
Дякую, це я виправлю.
А Ви її ще досі не відправили? За моїми підрахунками
  вже повинні були відправити.
В ст. 357  викладені  всі пункти. У Вас  є якісь свої, не знаю, звідки Ви їх взяли.
А от цей у Вас не пропрацьований. 
3) конкретні різні за змістом  судові  рішення,  в  яких  має
місце  неоднакове застосування судом (судами) касаційної інстанції
одних  і  тих  самих   норм   матеріального   права   у   подібних
правовідносинах;
Тут треба порівння. От там так - а в мене отак.  КОНКРЕТНО.
"У отому рішенні суд вказав,  що укладання договору обовязкове, а в моєму - що договір не потрібен" (наприклад).
Записаний

stepan

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Цитувати
Дякую, це я виправлю.
А Ви її ще досі не відправили? За моїми підрахунками
  вже повинні були відправити.
Я отримав ухвалу від ВССУЦКС 27.05.2011р., а 27.06.11р. - оголошено вихідним днем, тому я планував подати заяву 29.06.11р.
Записаний

owner

• *
    • Перегляд профілю

Цитувати
Я отримав ухвалу від ВССУЦКС 27.05.2011р., а 27.06.11р. - оголошено вихідним днем, тому я планував подати заяву 29.06.11р.
А що Вам заважало відправити її  ну хоч би за день до кінця строку? Будемо сподіватися, що поновлять і задовольнять. 
Записаний

stepan

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Я от думаю - може фразу з моєї скарги:
Отже, застосування касаційними інстанціями Вищого господарського суду України,  Верховного Суду України, і Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ норм п.7 Правил користування приміщеннями житлових будинків, затвердженних Постановою Кабінету Міністрів України в редакції від 24.01.2006 року №45,  норми ч.ч.1,2 ст.19 Закону України "Про житлово-комунальні послуги" , та  положень Постанови Кабінету Міністрів України від 21грудня 2005 року №1258 «Про затвердження Порядку оплати витрат з інформаційно-технічного забезпечення судових процесів, повязаннях з розглядом цивільних та господарських справ» (в редакції  постанови Кабінету Міністрів України  від 5 серпня 2009 р. № 825),  неоднакове у подібних правовідносинах.

Краще викласти в такому вигляді:
Отже, застосування касаційними інстанціями Вищого господарського суду України в постанові № 2/69, від 26жовтня 2010р., в ухвалі Колегії суддів Судової палати у цивільних справах Верховного Суду України від 01 грудня 2010року, і Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ  в ухвалі від 11 квітня 2011 року у цивільній справі № 6-3944ск11 норм ч.ч.1,2 ст.19 Закону України "Про житлово-комунальні послуги", та приведених у відповідність з цим законом, згідно його перехідних положень, Постановою Кабінету Міністрів України №45 від 24січня 2006року п.7 "Правил користування приміщеннями житлових будинків", та  положень Постанови Кабінету Міністрів України від 21грудня 2005 року №1258 «Про затвердження Порядку оплати витрат з інформаційно-технічного забезпечення судових процесів, повязаннях з розглядом цивільних та господарських справ» (в редакції  постанови Кабінету Міністрів України  від 5 серпня 2009 р. № 825),  є неоднаковим у подібних правовідносинах.
« Останнє редагування: 28 Червня 2011, 21:07:23 від stepan »
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

Дело в том, что один месяц не с дня получения, а с дня ВЫНЕСЕНИЯ определения!
НУ если уложиться в месяц с дня получения, то есть надежда что возобновят срок!
Но в любом случае подать ходательство на возобновение срока!
Записаний

stepan

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Цитувати
Дякую, це я виправлю.
В ст. 357  викладені  всі пункти. У Вас  є якісь свої, не знаю, звідки Ви їх взяли.
А от цей у Вас не пропрацьований. 
3) конкретні різні за змістом  судові  рішення,  в  яких  має
місце  неоднакове застосування судом (судами) касаційної інстанції
одних  і  тих  самих   норм   матеріального   права   у   подібних
правовідносинах;
А як на Вашу думку потрібно назвати пункт 3-й заяви до ВСУ?
І наскільки повно потрібно в цьому пункті заяви описувати різні за змістом судові рішення?
Може відомі з реєстру судові рішення, на які я посилаюсь - не потрібно взагалі описувати, а тільки вказати найменування суду, дату та номер справи, якщо вона є?
В моїй заяві до ВСУ, по моїй справі з Київрадою, я саме так робив(лише посилався на суд і дату рішення), і ВССУЦКС в мотивувальній частині досить широко все розписав, на що я посилався(правда вирішив не на мою користь). 
Записаний

owner

• *
    • Перегляд профілю

Цитувати
А як на Вашу думку потрібно назвати пункт 3-й заяви до ВСУ?
І наскільки повно потрібно в цьому пункті заяви описувати різні за змістом судові рішення?
Може відомі з реєстру судові рішення, на які я посилаюсь - не потрібно взагалі описувати, а тільки вказати найменування суду, дату та номер справи, якщо вона є?
В моїй заяві до ВСУ, по моїй справі з Київрадою, я саме так робив(лише посилався на суд і дату рішення), і ВССУЦКС в мотивувальній частині досить широко все розписав, на що я посилався(правда вирішив не на мою користь). 
Я саме так цей пункт і назвав.  Конкретним, різним за змістом судовим рішенням..... у порівнянні з рішенням ....... є ......рішення  у справі ....... № в ЄДРСР ......
Потім викладаєте  (чітко і коротко) саму суть відмінностей у рішеннях. Часто у самому рішенні касаційної інстанції, особливо у цивільних справах  (фішка ВССУ) (я вважаю умисне ) не вказуються норми законів,  якими керується суд.  Тоді треба звертатися  до того судового  рішення,  яке  цим  визнається  законним і обгрунтованим.   
Записаний

stepan

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Дело в том, что один месяц не с дня получения, а с дня ВЫНЕСЕНИЯ определения!
НУ если уложиться в месяц с дня получения, то есть надежда что возобновят срок!
Но в любом случае подать ходательство на возобновение срока!
Ухвала ВССУЦКС была принята в данном случае 11.04.11г., отправлена с сопроводительным письмом 28.04.11г, а получена мной по почте 27.05.11г.(штамп почты 25.05.11г.).
Поэтому смысла спешить с отправкой заявы до 27.06.11г. я не видел, так как срок все равно истек 11.05.11г.
Записаний

stepan

• *
    • Перегляд профілю
    • Email

Щодо постанови ітз і ухвали верховного суду від 1 грудня...
у вссу є ручка яка пише.....тому крім ухвали всу від 1 грудня я би ще добавив іншу укхвалу верховного суду...а саме таку, де встановлено що судові витрати  ітз= 30 грн і  таку касаційну скаргу відхилено або відмовлено у відкритті касаційного провадження....http://reyestr.court.gov.ua/Review/13336875 
інаккше у тебе буде порушення норм  процесуального права...ваванчика приклад- цьому доказ http://gro-za.org/forum/index.php?topic=4898.msg27351.html#new. тобто напишуть що ухвалою від 1 грудня верховним судом скасовано через порушення норм процесуального, а не матеріального права

Вибачте, але я прочитав ще раз це, і мені стало не зрозуміло - яким чином стягнення судом першої інстанції ІТЗ=30грн. за розгляд справи по ЖКП(цілком законне), може мені допомогти в моїй заяві до ВСУ про перегляд справи ВССУЦКС в зв"язку з тим, що апеляційний суд стягнув з мене ІТЗ=120грн., замість 30грн., а ВССУЦКС на мою скаргу з цього питання не відреагував?
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email