Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
А показники лічильника та кількість спожитих кВт/г у тих квитанціях вказано?
Так дозовано, "по чайной ложке в час", надаючи інформацію, годі й сподіватися на позитивний результат. Загляньте, наприклад, в тему http://gro-za.org/forum/index.php?topic=6805.0.html і подивіться як подано матеріали під час звернення за допомогою
"по чайной ложке в час"
"Сайт gro-za.pp.ua може загрожувати безпеці вашого комп'ютера" - сообщал Яндекс несколько дней. - "На сторінках сайту був розміщений шкідливий програмний код. Це могло статися як за бажанням власників сайту, так і без їх відома, у результаті дій зловмисників. Яндекс періодично перевіряє сторінки сайтів, які виводяться в результатах пошуку". Причины?1.Враги;2.Шутники;3.Хуже (напр., сайт минимум частично - провокация для сбора сведений e t.c.);4.Ошибка.Цитувати"по чайной ложке в час"Осторожность необходима. Уважаемый ВАВАНчик писал про мониторинг сайта.
Так я до чого це веду - підкажіть будь ласка (хто розуміється на цих питаннях) як називається той прибор, який встановлюється на всю квартиру та збалансовує всю напругу і окремо, той прибор, який її вимірює, в т.ч. які саме марки (моделі) мені потрібні ?? Тобто, чого саме грамотно «забажати» виконати для мене «золоту рибку - київенерго»?Буду вдячна форумчанам за швидку та кваліфіковану пораду .
Так причини зникнення напруги встановили?
.. Між ТОВ "Житлобуд-1" та ПАТ "Київенерго" 00.00.1998 укладено договір про постачання електричної енергії…..…..Договір про спільне використання технологічних електричних мереж між ТОВ "Житлобуд-1" та ПАТ "Київенерго" не укладався, що є порушенням вимог пункту 1.7 Правил користування електричною енергією (далі-ПКЕЕ), затвердженими постановою НКРЕ від 31.07.1996 № 28 (із змінами). Отже, порушена процедура укладення зазначеного договору між балансоутримувачем будинку та електропередавальною організацією, передбачена вимогами ПКЕЕ.Між мешканцями житлового будинку та ПАТ «Київенерго» укладено прямі договори про користування електричною енергією, що відповідає вимогам Правил користування електричною енергією для населення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 26 липня 1999 року № 1357. Наявність цих договорів не позбавляє балансоутримувача та електропередавальну організацію від необхідності укладення передбачених законодавством у сфері енергопостачання договорів, які забезпечують належне утримання інженерних мереж загального користування.
Допоможіть терміново розібратись в ситуації. Держенергонагляд у відсутність заявників розглянув колективну заяву (скаргу) щодо умов і не якості надання електропостачання у будинку та прислав загалом тупу відповідь але у одному з абзаців якої є цікавий момент:…Цитувати.. Між ТОВ "Житлобуд-1" та ПАТ "Київенерго" 00.00.1998 укладено договір про постачання електричної енергії…..…..Договір про спільне використання технологічних електричних мереж між ТОВ "Житлобуд-1" та ПАТ "Київенерго" не укладався, що є порушенням вимог пункту 1.7 Правил користування електричною енергією (далі-ПКЕЕ), затвердженими постановою НКРЕ від 31.07.1996 № 28 (із змінами). Отже, порушена процедура укладення зазначеного договору між балансоутримувачем будинку та електропередавальною організацією, передбачена вимогами ПКЕЕ.Між мешканцями житлового будинку та ПАТ «Київенерго» укладено прямі договори про користування електричною енергією, що відповідає вимогам Правил користування електричною енергією для населення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 26 липня 1999 року № 1357. Наявність цих договорів не позбавляє балансоутримувача та електропередавальну організацію від необхідності укладення передбачених законодавством у сфері енергопостачання договорів, які забезпечують належне утримання інженерних мереж загального користування.Питання: яким чином та що конкретно за наявністю вище викладеного правопорушення я (як звичайний споживач) можу використати на свою користь при з’ясуванні стосунків з ПАТ «Київенерго» та ТОВ "Житлобуд-1"?? (або які негативні наслідки це для мене становить чи може спричинити???).