'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Прошу дать рецензию и Ваши советы по отмене судебного приказа.  (Прочитано 44465 раз)

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • City: Київ
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю

є відповіді на всі Ваші питання. Цейтнот. Ввечері, можливо дуже пізно, розпишу по пунктах.
Записаний

mata

• *
    • Перегляд профілю

Время есть. Я пойду сделаю копии приложений.
До вечера.
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

От дочки доверенность.
Можно не нотариальную.

Хочу сказать: что доверенность на основании которой выдан судебный приказ НЕДЕЙСТВИТЕЛЬНАЯ.
В ней нет срока ее действия!
Записаний

mata

• *
    • Перегляд профілю

Стаття 247. Строк довіреності

1. Строк довіреності встановлюється у довіреності. Якщо строк
довіреності не встановлений,  вона зберігає чинність до припинення
її дії.
« Останнє редагування: 21 Березня 2011, 19:40:43 від mata »
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

Замечательно: Так и пишите: что доверенность была отозвана на день обращения в суд!
Записаний

mata

• *
    • Перегляд профілю

1/ Я с этим не сталкивался.
Что, прямо в заяве написать - Працівник ВРЕЖО мені повідомив, що довіренність Юристконсульту була відозвана с пропозицією подати заяву про звільнення в день подачи його заяви. Тому на підставі ст.....  ???? СН має бути скасовано. І шо далі?
Поясните цель и алгоритм действий с этой доверенностью.

И еще. По заготовке я исчерпался.
Изложил так как сам понимаю этот СП и правоотношения.
Нудно и многословно.
2/ Может теперь все сократить в 5 раз?
3/Какой обычно бывает такая заява - лист, три, пять?
4/Что еще надо?
5/И как укомплектовать заяву в суд?
дочка тоже хочет с ними пободаться.
Т.е. она доверенность на меня писать не будет,
а сама заявится в суд видимо со своей заявой.
6/Можно ли приложения только в суд, а заяву и в суд и в ПРЕЖО?
« Останнє редагування: 21 Березня 2011, 22:08:12 від mata »
Записаний

Dugf

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю

Хочу сказать: что доверенность на основании которой выдан судебный приказ НЕДЕЙСТВИТЕЛЬНАЯ.
В ней нет срока ее действия!

Тільки це не повинно бути основною підставою для скасування наказу!

Можна додати позицію стосовно ст. 68 ЖК УРСР http://gro-za.org/forum/index.php?topic=5611.0.html
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

1/ Я с этим не сталкивался. Судья потребует обьяснений. Обозлится.
Поясните цель и алгоритм действий с этой доверенностью.
Стратегическая цель - ОТМЕНА СН. Любые пути (даже не очень правильные/законные) допустимы :)
На мнение судьи вообще не стоит обращать внимание.
Если судья потребует обьяснений - на это можно давить, чтобы перевести из приказного производства в исковое. (в приказном производстве не исследуются доказательства)
Цитувати
И еще. По заготовке я исчерпался.
Изложил так как сам понимаю этот СП и правоотношения.
Нудно и многословно.
Думаю достаточно ....
Цитувати
2/ Может теперь все сократить в 5 раз?
На свое усмотрение.
Цитувати
3/Какой обычно бывает такая заява - лист, три, пять?
От фантазии зависит.
Цитувати
4/Что еще надо?
Распечатать, и отнести :)
Цитувати
5/И как укомплектовать заяву в суд?
Как написано в законе.
Цитувати
дочка тоже хочет с ними пободаться.
ее право
Цитувати
Т.е. она доверенность на меня писать не будет,
а сама заявится в суд видимо со своей заявой.
ее право
Цитувати
6/Можно ли приложения только в суд, а заяву и в суд и в ПРЕЖО?
ВСЕ подается в суд. и заявление(в 2х экз.), и дополнения (в 2х экз)!
Неподача копий - есть основанием в отказе в рассмотрении заявления (с даванием времени на исправление недостатков)
Записаний

mata

• *
    • Перегляд профілю

Доказательства не исследуются - это важно.
1/Значит все приложения и документы можно в незаверенных ксерокопиях?
2/В конце своей заявы добавлю - "Звертаю увагу суду, що Довіренність №2657/07 від 14.10.2010 видана КП ВРЕЖО №1 Штефко Юлії Юрівні не чинна. Довіренність відозвана і її чинність припинена в день звернення в суд."Так???

3. Значит я печатаю три экземпляра своей заявы и плюс два экземпляра приложений.
Подписываю и сдаю и суд. На моем экземпляре канцелярия поставит номер и дату. Дальше жду повестку в суд.
Так???
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

Доказательства не исследуются - это важно.
да.
Цитувати
1/Значит все приложения и документы можно в незаверенных ксерокопиях?
именно так
Цитувати
2/В конце своей заявы добавлю - "Звертаю увагу суду, що Довіренність №2657/07 від 14.10.2010 видана КП ВРЕЖО №1 Штефко Юлії Юрівні не чинна. Довіренність відозвана і її чинність припинена в до день дати звернення в суд."Так???
і дописать "про що свідчить отримана від директора ЖРЕО усна інформація з цього питання"

Цитувати
3. Значит я печатаю три экземпляра своей заявы и плюс два экземпляра приложений.
Подписываю и сдаю и суд. На моем экземпляре канцелярия поставит номер и дату. Дальше жду повестку в суд.
Так???
Да.
Записаний

mata

• *
    • Перегляд профілю

Я это поставил в начало в первый абзац как одну из причин отмены СП:
З матеріалів справи вбачається, що Стягувач не уклав з Боржником договір про надання житлово-комунальних послуг і Довіреність №2657/07 від 14.10.2010 видана КП ВРЕЖО №1 Штефко Юлії Юрівні не чинна. (Довіреність відозвана і її чинність припинена в день її звернення в суд, про що свідчить отримана від начальника КП ВРЕЖО №1 усна інформація з цього питання.) В такому випадку слід прийти до висновку, що ця справа не може розглядатись у наказному впроваджені, а має бути розглянута в рамках позовного впровадження. Тому що:
И далее все как раньше.

Так? Или отдельным пунктом?
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

После слова провадження:
....а відтак судовий наказ підлягає скасуванню.
Додатковими підставами для скасування судового наказа є:....(далее по тексту)
(и не в день а так как я написал, посмотрите еще раз)
Записаний

mata

• *
    • Перегляд профілю
Записаний

ВАВАНчик

• Гість

Довіренність відізвана і її чинність припинена до дати звернення із заявою про видачу судового наказу у суд.
Кстати, ч то там со сроком исковой давности?
« Останнє редагування: 21 Березня 2011, 23:16:59 від ВАВАНчик »
Записаний

mata

• *
    • Перегляд профілю

Там вначале по контексту не сростается. Может так сделать:
 1.       З матеріалів справи вбачається, що Стягувач не уклав з Боржником договір про надання житлово-комунальних послуг. В такому випадку слід прийти до висновку, що ця справа не може розглядатись у наказному впроваджені, а має бути розглянута в рамках позовного впровадження,Тому що:
-   В ст. 96 ЦПК Україні дано вичерпний перелік вимог, за якими може бути виданий судовий наказ: "Судовий наказ може бути видано, у разі якщо заявлено вимогу про стягнення заборгованості за оплату житлово-комунальних  послуг, ....."
- Правовідносини Виконавців і Споживачів житлово-комунальних послуг визначають спеціальні закони: ЗУ Про житлово-комунальні послуги і ЗУ Про захист прав споживачів.
      Згідно Ст. 19 ЗУ Про житлово-комунальні послуги “Відносини між учасниками договірних відносин у сфері житлово-комунальних послуг здійснюються виключно на договірних засадах.”
      Згідно Ст. 32. “Плата за житлово-комунальні послуги нараховується щомісячно відповідно до умов договору.”
      Згідно ст. 19.5.4 Закону України Про захист прав споживачів: “забороняється нечесна агресивна підприємницька практика у вигляді вимоги оплати продукції, поставленої продавцем (виконавцем), якщо споживач не давав прямої та недвозначної згоди на її придбання.”
Тобто обидва спеціальні закони вимагають укладання договірних відносин між споживачем і виконавцем житлово-комунальних послуг.
- У відповідності зі ст. 208.2 Цивільного кодексу України “У письмовій формі належить вчиняти: правочини між фізичною та юридичною особою окрім правочинів, передбачених частиною першою статті 206 цього Кодексу;”.
З цього можно зробити висновок, що виключно при наявності договору про надання житлово-комунальних послуг може застосовуватись ЗУ Про житлово-комунальні послуги і проводитись нарахування плати за житлово-комунальні послуги. Виключно законні нарахування за житлово-комунальні послуги підлягають оплаті і стосуються ст.96 ЦПК.
В Данному випадку Стягувач договірні відносини не встановив і нарахування проводив всупереч закону. Заяву Стягувач подав не про оплату послуг з утримання будинку..., а про стягнення квартплати за аренду квартири по ст.67, 68 ЖК УРСР. Суд не звернув увагу, що Стягувачем заявлено вимогу, яка не передбачена статтею 96 Цивільного процессуального кодексу України, тобто на наявність підстав для відмови у винесенні судового наказу. А відтак судовий наказ підлягає скасуванню. Додатковими підставами для скасування судового наказа є те, що  Довіренність №2657/07 від 14.10.2010 видана КП ВРЕЖО №1 Штефко Юлії Юрівні відізвана і її чинність припинена до дати звернення із заявою про видачу судового наказу у суд, про що свідчить отримана від начальника КП ВРЕЖО №1 усна інформація з цього питання.

По сроку исковой давности такой абзац

7. Стягувач не надав доказів на підтвердження своєї заяви про переривання строку позовної давності. Більше того, надана ПРЕЖО роздруківка, є доказом відсутності будь- яких платежів у рахунок  погашення боргу, що свідчить про відсутність підстав для поновлення строку позовної давності. (Роздруківка в додатку 5).
З цієї причини з січня 2002 року і до цього часу строк позовної давності не переривався.
8. Стягувач дає суду завідомо неправдиве свідчення - що я частково вносив плату за комунальні послуги й утримання будинку і цими діями визнав борг. Те, що Стягувач дав суду завідомо неправдиві свідчення підтверджує Роздруківка нарахувань завірена підписом і печаткою Стягувача. (Роздруківка в Додатку 5)
Такі дії Стягувача мають ознаки правопорушення, яке визначено ст. 366 Кримінального кодексу - Службове підроблення. А саме -  складання й видача завідомо неправдивих документів.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email