'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!  (Прочитано 98264 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

bav

• *
  • City: Київ
    • Перегляд профілю
Re: !!!КОМУНАЛЬНИКІВ за грати!!!
« Reply #90 : 03 Січня 2012, 13:39:04 »

в черговий раз отримав відписку СРДА (останні підписані головою - Сидоровим). Отже тепер у мене на руках є 14 однотипних (з варіаціями) документи, що підтверджують факт некомпетентності, бездіяльності та кришування КП. Ще декілька документів є від самих КП з попередженням останніх про те, що вони вчиняють злочини.
1. Чи не пора СОЛОМ'ЯНЦЯМ об'єднати зусилля та притягнути КОЛЕКТИВНО до відповідальності ПОСАДОВЦІВ СРДА?
2. Які статті можна їм інкремінувати?
... в районну прокуратуру скаржитися недоцільно (вона і так всі кримінальні заяви переадресувала до СРДА). Місцева все одно переадресує в район. Як бути і що робити?
... суд теж не допоможе! Але щось треба робити!
Всіх форумчан вітаю з Новим роком і наступними святами!
Записаний

bav

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #91 : 03 Січня 2012, 17:43:28 »

Скарга
(click to show/hide)
на ЧУДНУ постанову
(click to show/hide)

Крім постанови ВСУ від 28.11.11 є ще ДОБРА НОВИНА - лист з районної прокуратури про скасування обох постанов "через неповноту перевірок. Матеріали направлені до Солом'янського РУ ГУ МВС в м. Києві для проведення додаткової перевірки".
1. Чи буде суд мене викликати для скасування тих самих постанов? Чи скасує сам (без моєї участі)?
2. Якщо буде, то чи слід повідомити суд, що постанови вже скасовані але просити направити матеріали до ГУ МВС, а не до СРУ ГУ... (якому я не довіряю!)?
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю
« Reply #92 : 03 Січня 2012, 22:57:54 »

Крім постанови ВСУ від 28.11.11 є ще ДОБРА НОВИНА - лист з районної прокуратури про скасування обох постанов "через неповноту перевірок. Матеріали направлені до Солом'янського РУ ГУ МВС в м. Києві для проведення додаткової перевірки".
1. Чи буде суд мене викликати для скасування тих самих постанов? Чи скасує сам (без моєї участі)?
2. Якщо буде, то чи слід повідомити суд, що постанови вже скасовані але просити направити матеріали до ГУ МВС, а не до СРУ ГУ... (якому я не довіряю!)?
Прошу уточнити.
1. Ви подали заяви про скасування Постанов паралельно до прокуратури та до суду?
2. Прокуратура надіслала Вам копії постанов про скасування чи тільки повідомлення?

Була у мене аналогічна ситуація. Подала скарги до прокуратури і до суду. На момент розгляду скарги на дії посадових осіб РУ ГУ МВС України в суді прокуратура вже скасувала оскаржувану постанову. І надала копію своєї постанови. До суду була подана заява про залишення скарги без розгляду в зв`язку з вирішенням питання по суті.
Записаний

bav

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #93 : 04 Січня 2012, 10:25:59 »

Прошу уточнити.
1. Ви подали заяви про скасування Постанов паралельно до прокуратури та до суду?
2. Прокуратура надіслала Вам копії постанов про скасування чи тільки повідомлення?
1. Паралельно.
2. Тільки повідомлення.
Тобто мені слід подати заяву про розгляд скарги без моєї участі та направлення матеріалів до ГУ МВС для додаткової перевірки?
Може ще попросити суд винести ухвалу про службову перевірку компетентності ст. лейтенанта Негоди (про неповну службову відповідність опера (одна зірочка в нього явно зайва)?
« Останнє редагування: 04 Січня 2012, 10:32:19 від bav »
Записаний

Тетяна Academia

• Правонаступник
  • io_ua: Тетяна Academia
    • Перегляд профілю
« Reply #94 : 04 Січня 2012, 14:53:37 »

Доцільно до прокуратури подати заяву про надання копії постанови.

Щодо суду і ст. лейтенанта Негоди. Не впевнена, що це в компетенції суду. Якими нормами Ви збираєтесь обгрунтовувати вимогу про проведення перевірки?
Записаний

bav

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #95 : 04 Січня 2012, 18:57:09 »

Доцільно до прокуратури подати заяву про надання копії постанови.
Щодо суду і ст. лейтенанта Негоди. Не впевнена, що це в компетенції суду. Якими нормами Ви збираєтесь обгрунтовувати вимогу про проведення перевірки?
1. Навіщо мені постанова?
2. Прокуратура не пропонувала її забрати.
3. Хіба у діях Негоди не вбачається халатність та не компетентність? Можливо (скоріш за все) він виконував ЗАМОВЛЕННЯ СРДА (у якої на руках всі докази) або самої прокуратури. Оце і слід перевірити.
4. На норми сподіваюся вкаже Перо.
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю
« Reply #96 : 05 Січня 2012, 19:03:23 »

1. Оскільки вже відсутній предмет оскарження, то суд або залишить скаргу без задоволення (ст. 236-2 КПК), або залишить її без розгляду (ці питання суди вирішують по-різному). Але викликати мають, бо скарга вже подана.
2. Прокурор про це повідомить суду. І матеріали вже направлені прокуратурою за належністю.

P. S. Викладено неповний текст постанови ст/л Негоди (яка скасована прокурором). 
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю
« Reply #97 : 05 Січня 2012, 19:10:55 »

Може ще попросити суд винести ухвалу про службову перевірку компетентності ст. лейтенанта Негоди (про неповну службову відповідність опера (одна зірочка в нього явно зайва)?

Це не передбачено КПК. Слід отримати постанову прокуратури про скасування постанови ст/л Негоди, після чого подати її разом зі скаргою начальнику РУГУ МВС. Якщо ж в його діях вбачаєте ознаки злочину (наприклад недбалісті) -повідомлення про злочин до прокуратури.
Записаний

bav

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #98 : 13 Січня 2012, 15:18:02 »

Черговий шедевр ВЖЕ КАПІТАНА НЕГОДИ, який незважаючи на ОБГРУНТОВАНУ скаргу все ж таки ЗНОВУ НАСТУПИВ НА ГРАБЛІ (мабудь іншого СПЕЦІАЛІСТА у ВДСБЕЗ не знайшлося). Підвищили за плідну працю!
(click to show/hide)
1.Знову слід подати скаргу до районної прокуратури, чи відразу до прокуратури міста?
2. Дочекатися виклика до суду по попередній скарзі та просити скасувати НОВУ (аналогічну) з тими самими ПОРУШЕННЯМИ?
3.Подати нову скаргу до суду та скаргу на Негоду до РУ?
« Останнє редагування: 13 Січня 2012, 15:26:53 від bav »
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю
« Reply #99 : 13 Січня 2012, 15:30:43 »

1. До районної. І дубль -до суду.
2. По кожній постанові і скарзі на неї -окремий розгляд.
3. Так. Вказати, що не здійснено перевірочних заходів відповідно до вказівок прокуратури.

P. S. Взагалі ст/л Негоді слід подякувати, що хоча б виносить постанови. Хоча і необгрунтовані, але є що оскаржувати. У більшості випадків і цього важко дочекатися.

Записаний

bav

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #100 : 13 Січня 2012, 15:35:31 »

Вказати, що не здійснено перевірочних заходів відповідно до вказівок прокуратури.
P. S. Взагалі ст/л Негоді слід подякувати,
КАПІТАНУ ВЖЕ. Дякую.
Записаний

bav

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #101 : 14 Січня 2012, 19:28:14 »

Скарга аналогічна попередній (додав абзац про ВСУ і відповідальність) та прошу притягнути до відповідальності директора та капітана.
(click to show/hide)
Приймаються зауваження і пропозиції.
Якщо прокуратура не призначить службове розслідування (доручить службі власної безпеки з’ясувати мотиви його дій), доведеться самому подати таку заяву.
« Останнє редагування: 14 Січня 2012, 20:35:50 від bav »
Записаний

Перо

• Супермодератор
    • Перегляд профілю
« Reply #102 : 15 Січня 2012, 23:21:29 »

Якщо в оскаржуваній постанові немає нічого нового, то скаргу слід залишити відповідно до передуючої редакції. У постанові про скасування передуючої прокурор мав вказати -які саме підстави були для такого скасування. Якщо ці вимоги прокурора не були виконані -вказати, які саме (додати до вже готового тексту).
Записаний

bav

• *
    • Перегляд профілю
« Reply #103 : 21 Січня 2012, 12:27:00 »

1.Постанову в канцелярії прокуратури мені відмовилися надати (тільки після згоди прокурора).
2. Скаргу суд розглядатиме 30 січня. Там я і скажу, що заяв про злочин було 4, а відмовна постанова лише ОДНА!
3. На свій запит (через міську прокуратуру) до КМДА
(click to show/hide)
отримав відповідь СРДА:
(click to show/hide)
, якою ігнорується
 рішення КМР від 08.11.2007 №1159/3992, яким затверджено ПЕРЕЛІК житлово-комунальних послуг у житловому фонді м. Києва. Право на здійснення яких виборюється на конкурсних засадах. Згідно з додатком ПОСЛУГИ З ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ОПАЛЕННЯ, ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ПОСТАЧАННЯ ХОЛОДНОЇ ТА ГАРЯЧОЇ ВОДИ ТА ВОДОВІДВЕДЕННЯ ВІДСУТНІ. Крім того, відповідно до ч.2 ст. 902 ЦК України ВИКОНАВЕЦЬ ПОВИНЕН НАДАТИ ПОСЛУГУ ОСОБИСТО, а не через посередника, яким є КП «Залізничне».
Отже КП "Залізничне" діє незаконно, без нового конкурсу, без статутута (більше року), ще й стане (а може вже стало) балансоутримувачем (як КП "Індустріальне").
Проте прокуратура не бажає цього визнавати!, але все ж таки доведеться!

Записаний

Валентина

• Активний Дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email
« Reply #104 : 21 Січня 2012, 15:34:42 »

Я щось пропустила.
 Коли КП "Індустріальне" стало балансоутримувачем і хто приймав рішення, коли стало відомо?
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email