Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
Нема сенсу витрачати час та сили на переконання людини, яка слухає лиш те, що бажає чути! Пенсіонери - особливі люди, їх важко переконати в неправоті. Суд керується вимогами законів, а не вашим глуздом. Успіхів у вашій безуспішній справі.
Чи мав КП УЖГ надавати право КП 1004 використовувати цей штемпель на договорах з співвласниками, я не можу підтвердити документально. В той же час я переконаний, що в своїх внутришніх документах це було дозволено та було практикою.
Якщо листи Міністерства регіонального розвитку та будівництва України « можуть не враховуватися» , то яким чином може суд враховувати заключення експерта? Що в Міністерстві листи в ГоловКРУ пишуть необізнані фахівці?
Мабуть був правий Цитата: thunderclap від 25 Червня 2013, 18:04:37Нема сенсу витрачати час та сили на переконання людини, яка слухає лиш те, що бажає чути! Пенсіонери - особливі люди, їх важко переконати в неправоті. Суд керується вимогами законів, а не вашим глуздом. Успіхів у вашій безуспішній справі.
Хоч не звинуватили, що я є представником ЖЕКа ( як Gelo ). І то вже добре.
то яким чином може суд враховувати заключення експерта? Що в Міністерстві листи в ГоловКРУ пишуть необізнані фахівці?
На питання судді чи не могли включити ці роботи в поточний ремонт, відповідь "не зобов'язані! тай коштів на поточний ремонт на такі об'єми не вистачило б".
Так , наявність печатки передбачена, але у юридичної особи. ЖЕК був структурним підрозділом КП УЖГ, який надав йому прямокутний штемпель з назвою юридичної особи. Чи мав КП УЖГ надавати право КП 1004 використовувати цей штемпель на договорах з співвласниками, я не можу підтвердити документально. В той же час я переконаний, що в своїх внутришніх документах це було дозволено та було практикою.
Затверджена форма передбачае наявність печатки.
Знову помилка. Власники жилих квартир можуть бути юридичними особами поза своєї квартири, бо жилі приміщення повинні використовуватися тільки за призначенням. Те,що зараз в квартирах офіси – це правова вакханалія і неподобство. Приміщення для подібних цілей повинні мати окремий вихід і ще багато чого, щоб дотримуватись Закону.
Щоб рай(міськ)рада укладала договори то не реально, тому в договорі передбачена "уповноважена особа". Балансоутримувач є такою особою, а от чи є структурний підрозділ (ЖЕК) балансоутримувача?Це ще питання. Чи досліджувалось воно судом? Позов то Ви подаєте до юрособи, а юрособа може заявити, що взагалі нічого не підписувала, а ЖЕКу повноважень не надавала. Чи достатньо у Вас доказів, щоб підтвердити правомочність підписанта?
Може хтось поділиться досвідом, як зробити ремонт в квартирі, якщо гниле перекриття, з даху тече, на горищі відра, на стелі 8 місць мокрі та декілька тон сміття, а балансоутримувач не хоче ні чого робити?
Якщо фото ще є доказом,
Про позовну давність мені казали на форумі. В своїх запереченнях ЦОС просив відмовити мені в позові на цій підставі.
Даруйте, якщо щось пропустив
Визнано за Міністерством надзвичайних ситуацій України право власності на квартиру АДРЕСА_1.
З матеріалів справи вбачається, що квартира АДРЕСА_1 належить на праві власності ОСОБА_1 на підставі договору купівлі-продажу від 27.08.2003 року, укладеного між продавцем ТОВ “Інтермес” та покупцем ОСОБА_1,
Всі фото мають дату, чи на самому паперовому екземплярі ,чи в ПК. Мабуть їх можливо надрукувати і з ПК ,що б була дата, але такого завдання не було?
Я теж цим задоволений, але Gelo зрозумів мій жарт, а Ви,мабуть, не зовсім.
Шановний ,Юрію Васильовичу! Давайте так, по людські, без ЗУ , без НПА і т. і. Якщо Ви вважаєте мої вимоги справедливими, повторюю, по людські, то тоді треба шукати можливість їх задовольнити спираючись на ЗУ та НПА і справа вже не тільки в грошах, а в принципі. Якщо Ви вважаєте мої вимоги «котелками», то про що ми сперечаємося? Мова іде не про суди, які позаду, а про подальші дії. Те що подавати новий позов до тих же відповідачів з тими ж вимогами не можна, я розумію, але з іншими можна. Також є можливість за тими ж вимогами подати позов до власника будинку. Gelo своїми зауваженнями провокує мене, бо вони іноді не зовсім по темі, але я йому все одно вдячний.
капітальний ремонт будинку ? Це ми можемо з ясувати з декількох джерел (за потреби надам адреси), але головне те, що «капітальний ремонт передбачає призупинення на час виконання робіт експлуатації будівлі в цілому або її частини ( за умов її автономності)». Тому пропоную забути це словосполучення по відношенню до всього будинку в моїй справі.
Об этом ясно написано в ЦПК. Суд назначает экспертизу и степень доверия к ней естественно по ЦПК.
Ознакомьтесь с Законом Украины «О лицензировании определенных видов хозяйственной деятельности»…
Фото действительно являются доказательством и хорошим. Только должны быть оформлены соответствующим образом. Как? об этом на форуме есть информация.
Об исковой давности смотрите в ЦК. ЖЭК действительно может сроком исковой давности рассматривать новый иск в пределах 3 лет. Чтобы его Вам увеличить надо хорошо покопаться в вашем деле. )
Вы пропустили важное. Не начали составлять новый иск.
Нет времени сейчас искать источник, но, кажется, Вы спрашивали или я предоставлял суду заключение эксперта. Так где истина? Я приношу заключение, а мне говорят: мы ему не верим. Тогда я прошу суд назначить экспертизу? Но закон разрешает мне выбрать эксперта?!
Я же написал, что фото я подал согласно форме , которую мне предложил судья.
а в этом ,видимо, еще никто не определился, а я тем более.
Когда получаю от Вас советы , то [ВИДАЛЕНО]