Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
Цитата: stepan від 17 Листопада 2011, 00:17:37А яким НПА вона обмежена в часі?Нещодавно брала довідку Ф-3 замість родички за її місцем проживання. Запитала у паспортистки, який у неї термін дії.Відповідь була приблизно такою: дивлячись, куди Ви її берете, десь термін 1 місяць, а десь - 2
А яким НПА вона обмежена в часі?
То яке ж в неї обмеження в часі?Cуду мабуть взагалі не має діла до того, коли вона видана.
Попередження дописувачу owner. Чергове порушення реєстраційної угоди, п.2,7,13 Правил.Засмічування теми, нав`язування непродуктивної полеміки, підміна понять, публічне обговорення дій адміністрації. Допис перенесено у відповідний розділ. У випадку повторення порушень користувача доведеться вчергове заблокувати.
Аналогічна ситуація і у мене. В додатку до позову від КП УЖГ "Печерськжитло" проти мене, також є ця довідка ф.3. Збираюся "пройти" шлях Дописувачів та подати Заяву про скоєний злочин до прокуратури.
Зараз я направляю інформзапити по цій темі щодо укладання договорів між КП УЖГ та ПОЦ, надсилання відомостей щодо рахунків і т.п.
Якщо я не помиляюсь у Вашому випадку "ЖЕК" подавав копію Вашого свідоцтва про власність (цікаво як він її отримав? ).
Законодавство з ЖКП не вимагає ж від мене обов"язково надавати копію свідоцтва про власність, при ухваленні договору про надання ЖК послуг?
Тобто повинен бути оригінал свідоцтва досліджений у суді. Де оригінал?
ЦитуватиТобто повинен бути оригінал свідоцтва досліджений у суді. Де оригінал?Оригінал у власника чи у співвласників (один на всіх). Доки оригінал не був оглянутий в судовому засіданні, доти копія надана позивачем не є доказом. Під час дослідження наданих письмових доказів суд повинен був вимагати пред`явлення оригінала тим, хто подав копію як доказ, тобто позивачем. У позивача оригінала не існує. Суд повинен був або не брати до уваги такий "доказ", або вирішити питання про витребування оригіналу у відповідача.