Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
І що це змінить? Ви ж - власник квартири?це змінює предмет позовому, а саме - допомагає "включить дурака"типу: власник, - споживач - не платить, утворилася заборгованість, -стягнути а чому утворилася заборгованість не цікавить, ні суд, ні позивача. тобто вже споримо не про те..
ну якщо позивач не знає кому надавав послуги, то про що далі можна говорить? У чому тоді спір?
І що це змінить? Ви ж - власник квартири?
А як мені встановити(а потім в апеляції, якщо потрібно буде, то довести) - чи був судом письмовий доказ(в даному випадку ксерокопія свідоцтва про власність, чи довідка ф.3) прийнятий у якості доказа?Суд в рішенні мабуть як завжди напише - судом встановлено, що відповідач є власником квартири.А яким чином це суд "встановив" - не відомо.У всіх процесах, в яких я приймав участь, суд ніколи у мене не запитував - чи є я власником квартири, стосовно заборгованості за яку до мене пред"явлено позов.Суд лише ставив питання - стосовно встановлення місця мого мешкання.Може потрібно на якійсь стадії процесу заявити, що судом не досліджувалось питання встановлення особи власника квартири, стосовно якої подано позов про стягнення заборгованості, та надати до апеляції технічний запис с.з.?
Теоретично за цей час власник міг змінитись.
Я в квартирі не зареєстрований(і ніколи не був зареєстрованим).
Під час дослідження наданих письмових доказів суддя, після огляду оригіналу. на копії, що знаходиться у справі, ставить свій підпис.
Що суд "дослідив" докази у відповідності з ЦПК?
Цитата: Олександр від 03 Березня 2012, 16:41:56І що це змінить? Ви ж - власник квартири?Нехай позивач доведе, що я власник квартири.
ну власник, наймач, споживач і клоун і що?
Цитата: stepan від 04 Березня 2012, 03:13:36Цитата: Олександр від 03 Березня 2012, 16:41:56І що це змінить? Ви ж - власник квартири?Нехай позивач доведе, що я власник квартири. Йде суд. Суддя питає у Вас: відповідач, Ви є власник цієї квартири? Ваша відповідь?
Як на Вашу думку, настільки законно діє суддя....І так само щодо доказу про проживання особи, при вирішення при відкритті справи су4д дає запит у бюро, відкриває справу, а потім цей доказ кладе у основу рішення?