Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.
Про що Ви кажете? Вам надали копії додатків до СН?Ви не не заперечували?Головуючий суддя питає - у відповідача немає заперечень проти приєднання до справи таких-то документів (відповідач має право оглянути їх негайно).Немає? ВСЕ - "ПРИЄДНАЛИ ДО СПРАВИ"...Навіть, якщо апеляційний суд поверне справу на додатковий розгляд, то що це змінить? Ви ж все одно власник!
Про що мова?Суддя питає: "Ви власник цієї квартири?"Скажете "Ні" - збрешете.Скажете "Так" - платіть за ЖКП.А запит у БТІ судді важко зробити?Скільки можна товкти воду у ступі?
Суддя не має права робить будь-які запити у справі. Те що я власник (якщо позивач це стверджує) повинно бути доведено та зазначено у позові, оскільки ст.119 ЦПК вимагає наявність письмових доказів. А включати дурака я теж вмію.
"Кожна сторона повинна довести ті обставини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог або заперечень, крім випадків, встановлених цим Кодексом.""Особа, яка бере участь у справі, розпоряджається своїми правами щодо предмета спору на власний розсуд."
а як же тоді змагальність і диспозитивність процесу?Суддя не має права робить будь-які запити у справі. Те що я власник (якщо позивач це стверджує) повинно бути доведено та зазначено у позові, оскільки ст.119 ЦПК вимагає наявність письмових доказів. А включати дурака я теж вмію.
А позивач не може попросити суддю зробити запит у БТІ? Немає слів.
А у судді є ще "внутрішнє переконання".Якщо громадянин вважає, що вимоги ЖЕО необгрунтовані, або недоведені - він повинен обгрунтувати та підтвердити належними доказами свої заперечення.
ЦитуватиА позивач не може попросити суддю зробити запит у БТІ? Немає слів.суддя - це посадова особа, вона повинна діяти в межах ст 19 Конституції . Запити подавати до БТІ суддя у цивільній справі немає права. Для цього є ЦПК., і відповідно судочинство і суд, зоокрема ст.134,137. І що значить попросив? Поколядував?
Клопотання — письмове звернення з проханням про визнання за особою відповідного статусу, прав чи свобод тощо.
Подавати заперечення це право відповідача, а не обовязок. Тому і я питаю, де докази, що подані позивачем, (а не суддею) про те що я скажімо власник? Оригінал документа де?Якщо його ніхто у мене не витребовував. можливо квартира вже давно була продана або заставлена у кредит і я вже давно не власник
ЦитуватиА позивач не може попросити суддю зробити запит у БТІ? Немає слів.суддя - це посадова особа, вона повинна діяти в межах ст 19 Конституції . Запити подавати до БТІ суддя у цивільній справі немає права. Для цього є ЦПК., і відповідно судочинство і суд, зоокрема ст.134,137.
Стаття 137. Витребування доказів 1. У випадках, коли щодо отримання доказів у сторін та інших осіб, які беруть участь у справі, є складнощі, суд за їх клопотанням зобов'язаний витребувати такі докази. Клопотання про витребування доказів має бути подано до або під час попереднього судового засідання, а якщо попереднє судове засідання у справі не проводиться, - до початку розгляду справи по суті із долученням відомостей про неможливість отримання таких доказів особисто стороною або іншою особою, яка бере участь у справі.
ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства юстиції України 07.02.2002 N 7/5 (у редакції наказу Міністерства юстиції України від 28.07.2010 N 1692/5) ( z0582-10 ) Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 18 лютого 2002 р. за N 157/6445 ТИМЧАСОВЕ ПОЛОЖЕННЯ про порядок державної реєстрації права власності та інших речових прав на нерухоме майно 7.1.2. Інформаційну довідку з Реєстру прав на бланку відповідного БТІ мають право отримувати суди, органи місцевого самоврядування, органи внутрішніх справ, органи прокуратури, органи державної податкової служби, державні виконавці, нотаріуси, органи Служби безпеки України та інші органи державної влади (посадові особи), якщо запит зроблено у зв'язку із здійсненням ними повноважень, визначених законом.
Начальника ЖЕКа, який додає Ф.3 або Ваш код до позову без Вашого відома або передає таку справку теплокомуненерго та іншим, можна притягнути до адміністративної відповідальності ст.188-39 КУпАП тільки через регіонального представника з прав людини.
Стаття 11. Підстави для обробки персональних даних1. Підставами для обробки персональних даних є:6) необхідність захисту законних інтересів володільця персональних даних або третьої особи, якій передаються персональні дані, крім випадків, коли потреби захисту основоположних прав і свобод суб’єкта персональних даних у зв’язку з обробкою його даних переважають такі інтереси.{Пункт 6 частини першої статті 11 в редакції Закону № 383-VII від 03.07.2013}